Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Seksas pirmo pasimatymo metu

Seksas pirmo pasimatymo metu

ugnelei?

U

1 įrašai

2010/07/02 09:47:31 09:47:31

o tu nemanai, kad kartais moteriai labai, labai norisi? Gali mane vadint amoralia, ar dar kokia kita, bet man kartais tiesiog norisi to sexo ir nebutinai jausmu. buten tik sexo. ne esme per pirma, ar tecia prasimatyma, bet kazkodel jei vyrams labai norisi, tai jie kaip ir pateisinami "spermos spaudimu", bet atsiminkite, kad ne visos moterys su lietuvisku siaurietisku temperamentu. jau ne karta rasiau, kad labai joms gera kitas moralizuot, kai ju paciu daug mazesni seksualiniai poreikiai, bet gi ne visos tokios yra.

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/07/02 10:16:25 10:16:25

ugnelei?: o tu nemanai, kad kartais moteriai labai, labai norisi? Gali mane vadint amoralia, ar dar kokia kita, bet man kartais tiesiog norisi to sexo ir nebutinai jausmu. buten tik sexo. ne esme per pirma, ar tecia prasimatyma, bet kazkodel jei vyrams labai norisi, tai jie kaip ir pateisinami "spermos spaudimu", bet atsiminkite, kad ne visos moterys su lietuvisku siaurietisku temperamentu. jau ne karta rasiau, kad labai joms gera kitas moralizuot, kai ju paciu daug mazesni seksualiniai poreikiai, bet gi ne visos tokios yra.

Būtent, aš nemoralizuoju, aš klausiu, nes man įdomu. Man įdomūs visi kitaip mąstantys žmonės.
Taip, aš sutinku, kad moterims irgi gali labai norėtis sekso. Kitaip nebūtų prikurta aibė įvairiausių tam skirtų svetainių. Bet čia, kiek įsivaizduoju, daugiau renkasi žmonės, ieškantys bent jau tų ''ilgalaikių artimų santykių''. Rašantys vedlius ir laiškus tuo būdu tikėdamiesi kažką rasti. Va todėl man ir iškyla toks klausimas dėl to sekso pirmo pasimatymo metu.
Dėl temperamento - aš stoviu būtent toje barikadų pusėje, kuri teigia, kad dėl moterų ''nuolatinio galvų skaudėjimo'' ir požiūrio, jog ''vyrams rūpi tik antras galas'', išyra daug šeimų ir santykių. Ir tikrai nemanau, kad poros santykiuose seksas turi būti nukeliamas į paskutinę ar priešpaskutinę vietą.
Bet tema gi ne apie tai?

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/02 23:02:47 23:02:47

Nu dabar pagalvokit tikrai nieks nenuteis jei per pirma pasimatyma pasexsausit,juk tai tik vienas kartas,kiti pasimatymai gali buti su kitu zmogum bet juk tau tai jis nebus pirmas,o jam ko gero taip pat.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/06 16:25:02 16:25:02

x,x,x: Nu dabar pagalvokit tikrai nieks nenuteis jei per pirma pasimatyma pasexsausit,juk tai tik vienas kartas,kiti pasimatymai gali buti su kitu zmogum bet juk tau tai jis nebus pirmas,o jam ko gero taip pat.

As ir sakau kad reikia naudotis proga ir seksauti. Gal to kito karto ir nebus juk taip sunku tas moteris prisivylioti kavos

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/07/06 16:58:01 16:58:01

O kaip dėl pirmo pasimatymo sekso metu?

DDD

D

54 įrašai

2010/07/06 22:16:23 22:16:23

vaje...pasimatymuose nebuvau jau apie 9 metus (tipo "laimingai" buvau istekejus), kadangi "brangusis"pavargo nuo sheimos ...vel ruosiuosi kedentis plunksneles ir zygiuoti prie kavos puodelio plepeti...o cia paskaicius tema pasirodo jau per pirmus pasimatymus reiks ir atsiduoti , nes tiek daug "konkurenciu" kad vyrukai tikrai jau bus islepe ir to tikesis uz kavos puodeli ar kaip cia? Tai su visai pasenau nes nesinori man iskarto begti i lova ...reiskia esu siaurietisko temperamento??? Ar kaip cia? Mano mociute kaime pamenu kai vistoms "uzsidegdavo uodega" pamirkydavo saltame vandenyje, gal ir jus motereles pabandykite, gal pades O tai pripratinsite vyriokus prie tokiu dalyku, ka tada normalioms moteriskems reiks daryti???

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/07 11:14:20 11:14:20

O kaip jus manote, jei mergina ateina i pasimatyma be kelnaiciu, tai tipo ji jau pasiruosus ir sexas garantuotas?

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/07/07 11:18:29 11:18:29

Svečias: O kaip jus manote, jei mergina ateina i pasimatyma be kelnaiciu, tai tipo ji jau pasiruosus ir sexas garantuotas?

Manau, kad ne. Greiciausiai reiks sumoketi uz jos kava. Nes jau ir kelnaitems pinigu nepakako.
O jei vyras ateina i pasimatyma be kelnaiciu, vat nezinau. Gal taip pat pinigeliu nepakako. Tuomet nera ko vaikscioti?!

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/07/07 11:38:15 11:38:15

Svečias: O kaip jus manote, jei mergina ateina i pasimatyma be kelnaiciu, tai tipo ji jau pasiruosus ir sexas garantuotas?

O taip būna??? Ir kuriuo momentu tas faktas konstatuojamas?:)

DDD

D

54 įrašai

2010/07/07 13:24:30 13:24:30

Ne i tema, bet tikrai zaviuosi, izvalgumu ir tokiu intelektu, tikrai daugiau vertas negu trys kapeikos

trikapeikis intelektualas:

Manau, kad ne. Greiciausiai reiks sumoketi uz jos kava. Nes jau ir kelnaitems pinigu nepakako.
O jei vyras ateina i pasimatyma be kelnaiciu, vat nezinau. Gal taip pat pinigeliu nepakako. Tuomet nera ko vaikscioti?!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume