ugnelei?: o tu nemanai, kad kartais moteriai labai, labai norisi? Gali mane vadint amoralia, ar dar kokia kita, bet man kartais tiesiog norisi to sexo ir nebutinai jausmu. buten tik sexo. ne esme per pirma, ar tecia prasimatyma, bet kazkodel jei vyrams labai norisi, tai jie kaip ir pateisinami "spermos spaudimu", bet atsiminkite, kad ne visos moterys su lietuvisku siaurietisku temperamentu. jau ne karta rasiau, kad labai joms gera kitas moralizuot, kai ju paciu daug mazesni seksualiniai poreikiai, bet gi ne visos tokios yra.
Būtent, aš nemoralizuoju, aš klausiu, nes man įdomu. Man įdomūs visi kitaip mąstantys žmonės.
Taip, aš sutinku, kad moterims irgi gali labai norėtis sekso. Kitaip nebūtų prikurta aibė įvairiausių tam skirtų svetainių. Bet čia, kiek įsivaizduoju, daugiau renkasi žmonės, ieškantys bent jau tų ''ilgalaikių artimų santykių''. Rašantys vedlius ir laiškus tuo būdu tikėdamiesi kažką rasti. Va todėl man ir iškyla toks klausimas dėl to sekso pirmo pasimatymo metu.
Dėl temperamento - aš stoviu būtent toje barikadų pusėje, kuri teigia, kad dėl moterų ''nuolatinio galvų skaudėjimo'' ir požiūrio, jog ''vyrams rūpi tik antras galas'', išyra daug šeimų ir santykių. Ir tikrai nemanau, kad poros santykiuose seksas turi būti nukeliamas į paskutinę ar priešpaskutinę vietą.
Bet tema gi ne apie tai?