Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Seksas pirmo pasimatymo metu

Seksas pirmo pasimatymo metu

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/07/07 18:06:49 18:06:49

trikapeikis intelektualas:
Svečias: O kaip jus manote, jei mergina ateina i pasimatyma be kelnaiciu, tai tipo ji jau pasiruosus ir sexas garantuotas?

Manau, kad ne. Greiciausiai reiks sumoketi uz jos kava. Nes jau ir kelnaitems pinigu nepakako.
O jei vyras ateina i pasimatyma be kelnaiciu, vat nezinau. Gal taip pat pinigeliu nepakako. Tuomet nera ko vaikscioti?!

Na nesuverskim visko materialiajai pusei ir krizei - gal mergina tiesiog taip jaudinosi prieš pasimatymą, kad net kelnaites pamiršo užsivilkti.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/07/07 18:22:32 18:22:32

Jei rimtai, tai man keista, kad žmonėms reikia kažko atsiklausti, ką daryti, ko nedaryti (gal čia neišaugti vaikystės kompleksai - reiktų pasitikslinti pas Gerb. Navaitį - ir nesugebėjimas prisiimti atsakomybę už savo poelgius. Išeitų, kad jei pora forumo vyrukų parašys ''Nebūk lochė, jau per pirmą pasimatymą rodyk, ką turi, nes kitaip vyro savo gyvenime neturėsi iki amžių amžinųjų amen' , tai mergina/moteris taip ir padarys; jei atsakymas bus priešingas - 5 metus nešios skaistybės diržą. Mano galva, šiuo atveju turim atsiklausti tik savęs. ''Už'' ir ''prieš'' čia negali būti - kiekvienam savo. Aš, pavyzdžiui, per pirmą pasimatymą niekda ''nepasirašyčiau'': su nepažįstamais nemiegu. Taigi, vyrukai, kvieskit mane tik į antrą ar trečią pasimatymą.

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/07/07 21:05:55 21:05:55

Lady_scorpio: Jei rimtai, tai man keista, kad žmonėms reikia kažko atsiklausti, ką daryti, ko nedaryti (gal čia neišaugti vaikystės kompleksai -

Tai gal taip ir padarom kvieciu tave i penkta pasimatyma, po to nuspresim i ji eiti arne?! Tik pries tai nieko nekalbam, kad durnu klausimu nekiltu?!

Justutia

J

12 įrašai

2010/07/08 02:06:25 02:06:25

Sveiki zinokit skaitau ir niekaip nesuprantu ko tie vyrai nori as asmeniskai, susitikusi su zmogum pirma karta, kazkaip susipazinusi ar dar kaip nors gyvai matydama ji pirma karta, per pirmas bendravimo minutes suprantu ar tas zmogus mane fiziskai traukia ar ne ir ar as noreciau kazka su tuo zmogum bandyti ar ne. jei mane traukia tai ir myletis noriu. zinoma, jei yra abipuse trauka ir noras, tai veda prie atitinkamu tolimesniu veiksmu. bet tada iskyla dilema. jei nori ir myletis ir su tuo zmogum bendrauti toliau, su perspektyva kad gal kas iseis ateityje (as cia apie rimtus santykius ) tai norisi ir kad vaikinas/vyras i mane rimtai ziuretu. ir tada man iskyla didysis sios situacijos klausimas ar jis ziures i mane rimtai jei pasimylesim per pirma (nu arba antra ) susitikima? nes nuomoniu ivairiu yra. vieniem mergina kuri greit ''pasiraso'' nerimta, neverta demesio, kiti mano kad neapsimoka laukti ir reikia paziuret ar tinkate vienas kitam lovoje. tai kaip gi ten yra?

medutis

M

403 įrašai

2010/07/08 05:10:44 05:10:44

moters/merginos "rimtumą" galima nustatyti nebūtinai pagal tai, per kiek laiko ji atsiduria vyro lovoj, bet ne kiekvienam dar kažkas rūpi be lovos reikalų

T

327 įrašai

2010/07/08 05:13:46 05:13:46

Justushka: Sveiki zinokit skaitau ir niekaip nesuprantu ko tie vyrai nori as asmeniskai, susitikusi su zmogum pirma karta, kazkaip susipazinusi ar dar kaip nors gyvai matydama ji pirma karta, per pirmas bendravimo minutes suprantu ar tas zmogus mane fiziskai traukia ar ne ir ar as noreciau kazka su tuo zmogum bandyti ar ne. jei mane traukia tai ir myletis noriu. zinoma, jei yra abipuse trauka ir noras, tai veda prie atitinkamu tolimesniu veiksmu. bet tada iskyla dilema. jei nori ir myletis ir su tuo zmogum bendrauti toliau, su perspektyva kad gal kas iseis ateityje (as cia apie rimtus santykius ) tai norisi ir kad vaikinas/vyras i mane rimtai ziuretu. ir tada man iskyla didysis sios situacijos klausimas ar jis ziures i mane rimtai jei pasimylesim per pirma (nu arba antra ) susitikima? nes nuomoniu ivairiu yra. vieniem mergina kuri greit ''pasiraso'' nerimta, neverta demesio, kiti mano kad neapsimoka laukti ir reikia paziuret ar tinkate vienas kitam lovoje. tai kaip gi ten yra?

Dabar visiskai rimtai.
Moteris is nieko gali padaryti tris dalykus: sukuosena, salotas ir tragedija.
Negraziu moteru nera, buna tik mazai degtines.
Priesingai nei moterims, seksas vyrams yra tik seksas. Moteris po sekso galvoja, tikriausiai jis mane.... . Vyrai,.
Is puse sakinio: vyrai nesupras ka norejote pasakyti, moterims tai gali buti romanas. Bandziau skaiciuoti, kiek temu sukure vyrai ir kiek moteris.
Temoje "meiluziu skaicius" uzduokite klausima, kuo jie netiko?!
Galimai didziausias potencialas pasleptas drovume.

T

327 įrašai

2010/07/08 05:14:58 05:14:58

medutis: moters/merginos "rimtumą" galima nustatyti nebūtinai pagal tai, per kiek laiko ji atsiduria vyro lovoj, bet ne kiekvienam dar kažkas rūpi be lovos reikalų

Rimtuma kam?

T

327 įrašai

2010/07/08 05:20:02 05:20:02

Lady_scorpio:
Na nesuverskim visko materialiajai pusei ir krizei - gal mergina tiesiog taip jaudinosi prieš pasimatymą, kad net kelnaites pamiršo užsivilkti.

Taip ji tiesiog taip "jaudinosi", bet pries seksa pirmo pasimatymo metu nesijaudino.

medutis

M

403 įrašai

2010/07/08 05:59:02 05:59:02

trikapeikis intelektualas:
medutis: moters/merginos "rimtumą" galima nustatyti nebūtinai pagal tai, per kiek laiko ji atsiduria vyro lovoj, bet ne kiekvienam dar kažkas rūpi be lovos reikalų

Rimtuma kam?

Čia kaip panelė Justushka klausė, taip ir atsakiau

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/08 09:59:41 09:59:41

As moteris, be si fraze super - "Moteris is nieko gali padaryti tris dalykus: sukuosena, salotas ir tragedija."

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume