Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → Seksas pirmo pasimatymo metu

Seksas pirmo pasimatymo metu

Nereikia

N

630 įrašai

2010/06/29 19:15:45 19:15:45

Na tai kas? Negi tai problema? Siais laikais... taigi bisexualumas madingas!

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/29 20:07:03 20:07:03

Kad jau ir kaip jis madingas, kad ir kiek tolelanciskas, uzleisiu vieta bisexualiam.

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/29 20:55:00 20:55:00

Svecias, nenuvilkite skaitytoju, diena praskaidrino sis susirasinejimas

Nereikia

N

630 įrašai

2010/06/30 05:12:09 05:12:09

Ech.. Maz apsigalvosi kada...

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/01 06:25:41 06:25:41

Nereikia: Na tai kas? Negi tai problema? Siais laikais... taigi bisexualumas madingas!

Jūs čia KA LIETUVOS DOROVĖS PAMATUS KLIBINAT TUOJ PRADESIT RASYT KAD MADINGA VISOKIE VISGAIDZIAI ,GĖJAI ,LESBIETĖS IR KITOS GAMTOS KLAIDOS ,KAD JIE GARSIAI REKIA IR PERSA MAN SAVO NUOMONĘ TAI MAN JIE VISAI NEMADINGI TURIO TEN KUR NORS RŪSI SAVO KLUBA IR TEGI TUPI TEN NIEKAS JIEMS NETRUGDO,TIK TEGU KITIEM SAVO PAZIURŲ NEPERSA SU TOKIAIS MAN NEPAKELIUI TAI JAU TIKRAI ,O PRMO ANTRO AR DESIMTO KARTO REIKALAS PATIEM, SPREST AR TO JIEMS REIKIA AR NE NEBŪTINA PATARIMŲ KLAUSINĖT ,VIESOJI NUOMONĖ YRA VIENOKIA O JUSU GALI BUTI KITOKIA IR TAI JUSŲ REIKALAS.

Romuta

R

497 įrašai

2010/07/01 07:10:07 07:10:07

Kievienas iš mūsų gyvename savo gyvenimą, todėl pasirinkimas, kaip elgsimės vienoje ar kitoje situacijoje priklauso nuo pačių. Juk dau ką nuliame laikas ir aplinkybės.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/01 07:22:06 07:22:06

o teme juk ne apie tai kas kaip nusprendžia pirmo pasimatymo metu - duotis ar ne, o į tai, ar yra galimybė tolesnių santykių vystymuisi po to. Nes skaudi patirtis sako, kad vyraoi to nori jau per pirmą pasimatymą, bet po jo jie rimtai nebežiūri į tave.... Lieki pisamos mesos vietoje

Romuta

R

497 įrašai

2010/07/01 09:59:30 09:59:30

Kaip sako meilė trunka tris metus, taigi, jei vienas kitam patiko ir tiko, kodėl ir ne pirmo pasimatymo metu, bet kiek tai truks tris metus ar daugiau priklausys nuo abejų įdirbio. Mokėjimo surasti kompromisus gyvenant kartų, kalbantis, dirbant bendrus darbus, rūpinantis vienas kitų, mokėjimo ne tik imti, bet ir duoti. Juk šias tiesas žinome.

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/07/01 10:45:14 10:45:14

Turiu didziuli pagrinda neigti, kad meile trunka tik tris metus.
Bet kaip cia jau rutuliuojama, kiekvienam savo.
Sia tema galeciau knyga rasyti.
Trumpai. Mano pastebejimu "cia" daugiau kaip puse painioja, aistra ir meile. Meile su meile kaip chemine reakcija. Kai kurie, seksualini libido su susizavejimu. Todel tame nematau nieko nuostabaus jog kai kurie cia drasiai teigia jog meile trunka tik tris metus. Juk taip patogiau vartoti ir/arba pateisinti savo elgesi.
Kai motule gamta (seksas) vercia poruotis, nera kada galvoti. Pas vyriska gimine yra toks labai tinkantis posakis "sperma ausis spaudzia"
I kur sis vartojimas veda. Vartojimas traukia vartotojus. Kol yra pasiula yra paklausa. Finale vienatve.
Antras kodel "pries". Tiesiog nera pagrindo buti geriausiam ar geriausiai ir tt. Pisau ir rytoj i sekanti pasimatyma. Sitame kontekste, dera priminti jog tiesiog pries tai nebuvo laiko pazinti partneres kuno. Ziniuku teigimu "idealiausias" seksas buna tik po keturiu metu buvimo poroje. As antrinu.
Dar "statistikos". Septyniasdesimt procentu moteru savo orgazmus suvaidina. Is kur sitie skaiciai mielieji. Kur asistavimas, preliudijos, demesys ir visa kita? o kuo toks partneris brangus?!
Trecias kodel pries. Tarkim seksas idealiausias, bet visa kita nesuderinama. Bukim sau saziningi, ne tik del sekso ieskoma partnerio. Tik seksas zmogaus laimingu nedaro.
Branginkime laika, bukim sau atviri

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/07/02 09:23:41 09:23:41

O aš paklausiu kitaip: na pasakykite jūs man, kodėl reikia to sekso pirmo pasimatymo metu?
Todėl, kad labai norisi? Kuriam?
Šioje vietoje vyrą, tarkim, dar suprasčiau -''sperma ausis spaudžia'', moteris - pusė velnio, gal į kitą pasimatymą nebeateis, tai reikia griebti jautį už ragų.
Iš moters pozicijų: net jei ir labai norisi, tikimybė, kad tas seksas su pirmą kartą matomu žmogumi bus geras, praktiškai lygi nuliui. Juk žmogum reikia pasitikėti, jis turi pažinti tavo kūną, o kai kas apskritai gėdijasi savęs nuogos. Apie jausmus čia jau net nekalbu.
''Duoti'' jam, nes jis labai nori, t.y. iš gailesčio? Na atleiskite, bet aš nesu visų ir neaptarnauju visų nesugebančių vienaip ar kitaip išspręsti savo problemų.
Iš išskaičiavimo? Už kavą/pietus/vakarienę ir t.t.? Bet tai jau yra parsidavinėjimas! Savo sąskaitas aš galiu pasidengti ir pati, jei pakvietęs mane vyras nėra džentelmenas.
Mylėtis, nes kitaip jis nepakvies tavęs į kitą pasimatymą? T.y., tokiu būdu bandyti išlaikyti jį? Šioje vietoje man nereikalingas vyras, kuriam iš manęs reikia tik sekso. Jeigu aš ieškau žmogaus, labai norėčiau, kad ir manyje pirmiausiai matytų žmogų. Kad užsimegztų truputį kitoks ryšys, atsirastų jausmai ir tada nebekils klausimas, kurio pasimatymo metu turi Tai įvykti.
Gal dar yra kokių kitų, mano neišvardintų motyvų, bet dabar taip staigiai nebesugalvojau.
Ir patikėkit, tas romantiškas asistavimo/viliojimo laikotarpis su tokiu nerimastingu laukimu - o kaip toliau? - tikrai vertas, kad neskubėti...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume