Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → vyru-moteru kalbu zodynas

vyru-moteru kalbu zodynas

Ieva_Viena

I

49 įrašai

2009/08/10 10:43:36 10:43:36

aquarelle: Per laiką pyktis pavirs tokį mažą kamuoliuką, kuris net nebebus vertas vardo - pykčio. Tiesiog reikia Tau laiko Sėkmės.

na taip, pavirs viena diena i kazka, o po kazkiek laiko ir neatsiminsiu, bet dabar kol nera aiskumo-tai tik pyktis dauginasi. ir galvoju, gal paklausti jo, apie ka tyla? bet jau atsibodo,kiekviena karta to paties klausti,kaip uzstrigusiai plokstelei.nebent jis megejas tokiu klausimu.hm.

aquarelle

A

16 įrašai

2009/08/10 10:57:33 10:57:33

Ieva Pieva:
aquarelle: Per laiką pyktis pavirs tokį mažą kamuoliuką, kuris net nebebus vertas vardo - pykčio. Tiesiog reikia Tau laiko Sėkmės.

na taip, pavirs viena diena i kazka, o po kazkiek laiko ir neatsiminsiu, bet dabar kol nera aiskumo-tai tik pyktis dauginasi. ir galvoju, gal paklausti jo, apie ka tyla? bet jau atsibodo,kiekviena karta to paties klausti,kaip uzstrigusiai plokstelei.nebent jis megejas tokiu klausimu.hm.

Paklauski savęs - ar verta, ar verta dar kartą klausti, ar verta dar kartą laukti, ar verta pykti...

Gi vasara, pasiėmi kokią smagią knygą ir tiesiai į gamtą

Taskas

T

207 įrašai

2009/08/10 11:15:58 11:15:58

Ruda: Taskas, o tu įsivaizduok save to vyro vietoje, jei mergina elgtųsi taip, kaip tu patarei:
Ji pasako, kad jai svarbus judviejų bendravimas ir paklausia tavęs apie jausmus. O tu net neįtartum ką gi ji jaučia? JI pasisodina tave, pasako, kad tu ją skaudini ir jei dabar, tučtuojau neatsakai į jos jausmus tavo traukinys bus išvažiavęs. Ir tau nekiltų pyktis, kad esi prievartaujamas daryti to, ko nenori?

Ruda, jei tikrai taip yra, jog tas vaikinas yra nedrasus ir tik bijo prisipazinti apie savo jausmus tai tikrai budamas jo vietoi apsidziaugciau del tokio merginos aktyvumo. 3m tikrai didelis laiko tarpas ir pagalvokime ka autore gali prarasti tokiu kad ir spaudimu. Jei vaikinas kazka jaucia tai jis turetu atsakyti i jausmus. Jei nejaucia tada atsisveikini su juom ir ieskai kito. Is principo as cia nematau jokios prievartos. Reikia tai pateikti kaip pasiulyma. Mielas mano drauge as noreciau artimesniu santykiu ir siulau tau pabandyti draugauti. Sitaip pasakius as neizvelgiu prievartos. Jei pasakytu, kad arba draugaujam arba skiriames visam laikui, tai aisku supykciau.
Tiesa sakant esu buves to vaikino vietoje. 2 metus su mergina prabendravau internete su keliais realiais pasimatymais ir neisdrysau prisipazinti apie tai, kad kazka jei jauciu. Tiesiog ji buvo per daug grazi ir sauni kad drysciau jei siulytis. Ir siaip ji truputi atvirai abejojo internetinemis pazintimis. Jei ji butu pati pasiuliusi kazka pati tai buciau lekes pas ja kaip akis isdeges. Tai pat buvau 2-3 kartus dinges nes neistveriau tos busenos kai noriu artimesniu santykiu ir neisdrystu prisipazinti. Kai gryzdavau ji neklausinedavo kodel dinges buvau. Tai priimdavau kaip, kad jei dzin ar as esu ar ne. Viena karta suemiau save i rankas ir ... dingau visam laikui. Na tai jau praeitas etapas nes tai buvo kazkur pries 7 metus. Dabar truputi isaugau ir stengiuos i tokius neaiskius santykius nebesivelti. Arba draugiskai snekuciuojames arba flirtuojam ir siekiame artimesniu santykiu. O esant reikalui jau isiaiskini kas ko nori is santykiu.

Ieva_Viena

I

49 įrašai

2009/08/10 12:00:20 12:00:20

[Ruda, jei tikrai taip yra, jog tas vaikinas yra nedrasus ir tik bijo prisipazinti apie savo jausmus tai tikrai budamas jo vietoi apsidziaugciau del tokio merginos aktyvumo. 3m tikrai didelis laiko tarpas ir pagalvokime ka autore gali prarasti tokiu kad ir spaudimu. Jei vaikinas kazka jaucia tai jis turetu atsakyti i jausmus. Jei nejaucia tada atsisveikini su juom ir ieskai kito. Is principo as cia nematau jokios prievartos. Reikia tai pateikti kaip pasiulyma. Mielas mano drauge as noreciau artimesniu santykiu ir siulau tau pabandyti draugauti. Sitaip pasakius as neizvelgiu prievartos. Jei pasakytu, kad arba draugaujam arba skiriames visam laikui, tai aisku supykciau.
Tiesa sakant esu buves to vaikino vietoje. 2 metus su mergina prabendravau internete su keliais realiais pasimatymais ir neisdrysau prisipazinti apie tai, kad kazka jei jauciu. Tiesiog ji buvo per daug grazi ir sauni kad drysciau jei siulytis. Ir siaip ji truputi atvirai abejojo internetinemis pazintimis. Jei ji butu pati pasiuliusi kazka pati tai buciau lekes pas ja kaip akis isdeges. Tai pat buvau 2-3 kartus dinges nes neistveriau tos busenos kai noriu artimesniu santykiu ir neisdrystu prisipazinti. Kai gryzdavau ji neklausinedavo kodel dinges buvau. Tai priimdavau kaip, kad jei dzin ar as esu ar ne. Viena karta suemiau save i rankas ir ... dingau visam laikui. Na tai jau praeitas etapas nes tai buvo kazkur pries 7 metus. Dabar truputi isaugau ir stengiuos i tokius neaiskius santykius nebesivelti. Arba draugiskai snekuciuojames arba flirtuojam ir siekiame artimesniu santykiu. O esant reikalui jau isiaiskini kas ko nori is santykiu.[/quote]

Aciu uz pasidalinima savo patirtimi. Dingai visam laikui, bet vis dar su emocija pasakoji o man dingti nepavyks, nes mes susitinkame dalykiniuose susitikimuose. Nebent keisciau veiklas...o skaitydama ilindau i kito zmogaus klumpes, nes turbut dazniausiai vis savyje deliodavausi. skaitau tarsi ir apie save...nes sakydavau,kai jis dingsta,aj jam dzin,tai dingo. o dabar skaitau tavo mintis ir galvoju...hm,ir jam gal atrode,kad man dzin. nes kai susitikdavome,tai jam visai ne dzin. O draugauti nepasiuliau, nes jis ne LT,nors su juo laiskuose atsirado stiprus rysys. aj, svaigulys

Taskas

T

207 įrašai

2009/08/10 12:44:16 12:44:16

Visai nenustebciau jei pasirodytu, kad jis nesiulo nieko artimiau nes jis yra uzsienyje. Juk santykiai nepasieke dar tokio lygio , kad galetu viska mesti ir vaziuoti i lietuva, bet visai nutraukti santykiu irgi negali. Nu ir blaskosi zmogus savyje. Zodziu kalbink ir klausk. Pranesk kaip jautiesi po jo tu dingimu. Galu gale net negrazu dingineti, atrasyciau morala tavo vietoje visgi jau 3 m bendraujate, galima jau ir garsiai supykti

Filosofas

F

252 įrašai

2009/08/10 14:20:34 14:20:34

Ieva Pieva: na,taip suprantu,kad sakyti ar rasyti,ka galvoji-jauti visada yra Rizika, isejimas is saugios zonos, tampi pazeidziamas...bet manau,kad tai vienintelis budas atrasti atsakymus i svarbius klausimus. as parasiau,kad man musu bendravimas yra brangus,svarbus,bet is kitos puses nesuprantu,i kur tai veda.
ar tai spaudimas? taigi, jeigu spaudimas-tai tegul ir paraso-nespausk... ech,sudetingumas tie zmones... as pati sau irgi....

Zmogus, iseidamas is asmenines zonos, nebutinai rizikuoja. Labai priklauso, i kokia aplinka is iseina: i draugiska, nedraugiska, ar nepazystama... Stai tos, “nerizikingos” aplinkos suformavimas – butent tavo reikalas. Tai nera kazkas nesuvaldomo. Labai gerai, kad papasakojai jam apie save, bet gal tavo klausimas nuskambejo pernelyg reikliai? Tau paciai gal skambejo normaliai, bet neaisku ka galvoja jis. Taip ir parasyk jam, kad tau idomu ka jis galvoja, idomu kodel raso, idomu kodel neraso. Esminis dalykas – jis turetu suprasti, kad niekuo nerizikuoja atsiskleisdamas, koks “blogas” atsakymas bebutu. Tai yra diskusijos emocinis (saugus arba nesaugus) kontekstas, kuris dazniausiai susiformuoja naturaliai, bet galima ir samoningai formuoti, jei viskas nuosirdziai. Svarbus momentas yra tas, kad kitas zmogus tos pacios diskusijos nuotaika gali ivertinti kazkaip savaip, ir todel reakcija gali buti nesuprantama.
O tas zmogus, anksciau bendraujant, megdavo kalbet apie save, savo nuomones ir jausmus?

Ieva_Viena

I

49 įrašai

2009/08/10 18:17:02 18:17:02

fotografas:
Ieva Pieva: na,taip suprantu,kad sakyti ar rasyti,ka galvoji-jauti visada yra Rizika, isejimas is saugios zonos, tampi pazeidziamas...bet manau,kad tai vienintelis budas atrasti atsakymus i svarbius klausimus. as parasiau,kad man musu bendravimas yra brangus,svarbus,bet is kitos puses nesuprantu,i kur tai veda.
ar tai spaudimas? taigi, jeigu spaudimas-tai tegul ir paraso-nespausk... ech,sudetingumas tie zmones... as pati sau irgi....

Zmogus, iseidamas is asmenines zonos, nebutinai rizikuoja. Labai priklauso, i kokia aplinka is iseina: i draugiska, nedraugiska, ar nepazystama... Stai tos, “nerizikingos” aplinkos suformavimas – butent tavo reikalas. Tai nera kazkas nesuvaldomo. Labai gerai, kad papasakojai jam apie save, bet gal tavo klausimas nuskambejo pernelyg reikliai? Tau paciai gal skambejo normaliai, bet neaisku ka galvoja jis. Taip ir parasyk jam, kad tau idomu ka jis galvoja, idomu kodel raso, idomu kodel neraso. Esminis dalykas – jis turetu suprasti, kad niekuo nerizikuoja atsiskleisdamas, koks “blogas” atsakymas bebutu. Tai yra diskusijos emocinis (saugus arba nesaugus) kontekstas, kuris dazniausiai susiformuoja naturaliai, bet galima ir samoningai formuoti, jei viskas nuosirdziai. Svarbus momentas yra tas, kad kitas zmogus tos pacios diskusijos nuotaika gali ivertinti kazkaip savaip, ir todel reakcija gali buti nesuprantama.
O tas zmogus, anksciau bendraujant, megdavo kalbet apie save, savo nuomones ir jausmus?

aciu uz mintis visiems, daug dalyku man paciai persidelioja kitaip. gerai cia pasakei apie tas nerizikingas zonas. jeee, man atrodo, kad kas cia tokio imti ir pasakyti, kad klausdavau, kaip gyveni, nes rupi, o ne del to, kad mandagus klausimas. as jam tiesiog parasiau istorija musu bendravimo, kaip matau is savo puses ir paprasiau, kad jis parasytu is savo ir ka jam ta reiskia... deja, jis niekada nemego kalbeti apie save, reiksti savo nuomones, jausmu, bet kartais atkeliaudavo vokai su mielais zenklais is jo... ir susitikimuose, jis visada buna salia, jau man atsibodo i visu aplinkiniu klausimus atsakineti: kas tarp jusu vyksta? kadangi atsibodo-tai garsiai ir jo paklausiau...nes kas man vyksta-zinau. kai persiemocinu-megstu tyleti. nors si karta santykio kurimas, ir daiktu ivardinimas savo vardais man svarbiau uz mano ambicijas.

Ieva_Viena

I

49 įrašai

2009/08/11 06:58:29 06:58:29

sugalvojau,kad noriu parasyti: pamirsk, ka parasiau...ir einu skaityti knygos...

reykjavik

R

170 įrašai

2009/08/11 09:51:28 09:51:28

jam patogu jis atsiranda,nes visada zino,jog bus priimamas ir laukiamas,kaip sakau-"turi kur meskeria"imerkti-tave pamirsta,o paskui vel atsiranda kai jam patogu,ir esi "lyg budinti vaistine"-kur visada zino,jog gali sugrizti-ateitis be ateities-gerai paklausk saves "ar tau reikia tokiu santykiu".

Ieva Pieva: sveiki,
kadangi tokio zodyno dar niekas neparase, o i moteru kalba nesiseka isversti elgesio,taigi prasau: gal kas padesite vertejauti?
pries tris metus susitikome ne Lietuvoje, pradejome bendrauti laiskais-apie viska ir apie nieka. Jis is pat pradziu aktyviai soko i trasa kabinti, bet kadangi tuo metu norejau tik bendravimo apie nieka-tai jis ir laikesi mano uzbreztu ribu. Per ta laika buvome susitike kelis kartus dalykiniuose susitikimuose, taciau visa laika bendravome laiskais. Taciau, kai noredavo jis dingdavo, kai noredavo atsirasdavo, i savo asmenine erdve visai neisileidzia. Kai kazkada parasiau, kad man svarbus buvo musu bendravimas-jis vel pradejo aktyviai rasineti. Nesenai parasiau jam klausdama: ka jam reiskia musu bendravimas? ir kaip jis mato musu bendravima is savo varpines?-hm, jis dingo. nedaug, tik savaite. Tylos skaityti nemoku. Pykstu ir galvoju, tai apie ka mes bendravome tris metus? Ir kodel jis manes nepaleidzia?

Ieva_Viena

I

49 įrašai

2009/08/11 10:40:04 10:40:04

Santykiu reikia, bet ne tokiu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume