Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosTarp mūsų, berniukų! → vyru-moteru kalbu zodynas

vyru-moteru kalbu zodynas

Nerijus1981

N

564 įrašai

2009/09/18 07:36:12 07:36:12

O Tu nepagalvojai,kad Tavo uzbrezta riba jis gerbia...pastatei siena,galvoji jog vaikinas vistiek trinsis aplink,o veliau troksti pilnesnio bendravimo...Tu jam ne zmona,jis Tau ne vyras...Vienas kitam nesate isipareigoje...Asmeniskai man tokiu klausimu nekiltu...

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/24 16:21:14 16:21:14

Vyrai ir moterys.. Neieskokite kokiu nors specialiu zodynu, neziurekite kvailu laidu "kaip suprasti vyra/moteri", neskaitykite straipsniu... Tiesiog klausykite sirdies ir stenkites suprasti konkretu zmogu, o ne kaisioti visur klises.

Ieva_Viena

I

49 įrašai

2009/10/30 14:15:02 14:15:02

Ruda: Taskas, o tu įsivaizduok save to vyro vietoje, jei mergina elgtųsi taip, kaip tu patarei:
Ji pasako, kad jai svarbus judviejų bendravimas ir paklausia tavęs apie jausmus. O tu net neįtartum ką gi ji jaučia? JI pasisodina tave, pasako, kad tu ją skaudini ir jei dabar, tučtuojau neatsakai į jos jausmus tavo traukinys bus išvažiavęs. Ir tau nekiltų pyktis, kad esi prievartaujamas daryti to, ko nenori?

Ieva Pieva, nėra tokio dalyko, kaip vyrų ir moterų kalba. Žmonės elgiasi skirtingai, todėl kad jie skirtingi, turi skirtingų lūkesčių ir skirtingų svajonių, o ne todėl, kad jie vyrai ar moterys. Nesakau, kad vyrai ir moterys vienodi, bet ne tokie jie skirtingi..

pagaliau po triju menesiu tylos, kada parasiau jam, kaip sumautai jauciausi jo tyloje ir palinkejau sekmes visame kame jis parase emaila, kad yra labai uzsiemes ir, kad jam vis dar reikia laiko pagalvoti ir atsakyti i mano emaila.
idomu jis pats tiki tokiom pasakom, kokia parase? as jau nebe! bet paleisti vis tiek sunku.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/02 14:26:56 14:26:56

..bet vis dar apie ji galvoji... Negi tas zmogus tikrai tau toks idomus ir patrauklus, kad verta tiek laiko kankintis ir jaustis sumautai? Kartais man atrodo, kad vos ilgiau vieni pabuve zmones labai nemoka paleisti nauju pazinciu. Kazkodel daznai jau po pirmo pasimatymo tiek vyrai, tiek moterys pajaute simpatija, nesusimasto, kad simpatijos is kitos puses galejo ir nebuti, ir net nepamaste apie tai, pradeda savintis ta kita zmogu. Naturalu, kad pastarasis pradeda vengti bendravimo, susitikimu..

Ieva_Viena

I

49 įrašai

2011/06/24 22:35:49 22:35:49

aciu uz reakcijas. bet nutariau istrinti tesini.

Tik tak

T

36 įrašai

2011/06/25 08:39:58 08:39:58

Perskaičiau visą temą nuo pradžios..ir vis galvojau kaip ši istorija užsibaigė, o pasirodo dar neužsibaigė Gal ir ne mano nosiai, bet įdomu.. ką jis atsakė į jūsų gan konkrečius klausimus? Mano nuomone ir patirtis sako, jei vyras gerbia moterį nevedžios jos už nosies, jei nori būti su ja - darys viską kas įmanoma ir neįmanoma, kad būtų su ja, jei mylės - prisipažins. Gerbkite save, Ieva Pieva. Tada gerbs ir kiti Jus

vasara

V

18 įrašai

2011/06/25 11:34:03 11:34:03

Kam tau reikalingi tokie santykiai? Suprantu, kad sirdziai neisakysi. Bet jeigu nera su kuo aiskintis ir kalbetis apie tai, kas tau rupi-tai ir yra atsakymas tau.

ELITA

E

255 įrašai

2011/07/01 17:28:27 17:28:27

Labas,IEVA PIEVA, (idomus psiaudonimas) Kodel niekas neiskelia tokio klausimo,kaip-kazi ar Jis dar nesukures seimos per ta laika,kai Jus,IEVA-PIEVA,nenorejote su juo normaliai bendrauti.Gal tas zmogus Jus laiko rezerve-nepagalvojot apie tai?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/07/04 13:44:02 13:44:02

O kodėl dauguma tokie šališki? Kodėl daugelyje postų eskaluojama tik vyro elgsena ir kaltė? Kai vyras norėjo – jums nereikėjo, bet kai jums prireikė tai automatiškai ir jis turi norėti, egoistiškas požiūris. Šiaip tai visai padoriai vaikinas elgiasi nieko jau nebeplanuoja, bendrauja kaip su drauge tada kada gali, paklauskit bet kurio vyro, kaip dažnai(jei išvis) jis bendrauja su buvusiomis „aistromis“, vienareikšmiškai atsakys tada kada galiu ir kai man patogu. Matomai liko truputi įžeista savimeilė, kad nebesate tiek geidžiama kiek anksčiau.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/04 14:00:51 14:00:51

Ieva Pieva:
pagaliau po triju menesiu tylos, kada parasiau jam, kaip sumautai jauciausi jo tyloje ir palinkejau sekmes visame kame jis parase emaila, kad yra labai uzsiemes ir, kad jam vis dar reikia laiko pagalvoti ir atsakyti i mano emaila.
idomu jis pats tiki tokiom pasakom, kokia parase? as jau nebe! bet paleisti vis tiek sunku.

Kaip lengvai isivaizduojami santykiai ir jausmai ten, kur ju nera ir nebuvo.

Galvoju, gal ir mano rasinetojai kazka isivaizduoja. Atsakau, nes man raso. Atsiprasau ir parasau daugiau, kai pamatau kad iskaudinau ir izeidziau tylejimu. Nedingstu, tik tie rasymai man nera tokie svarbus, kad nuolat tai prisiminciau. Realus gyvenimas juk idomiau nei rasinejimai. Gal ir ten, anapus ekrano kazkas isivaizduoja meiles...
BB

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume