Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Ar reikia moteris pirmas gelbėti iš skęstančio laivo?

Ar reikia moteris pirmas gelbėti iš skęstančio laivo?

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/02/09 12:05:58 12:05:58

BeStabdziu: GAL. Maža kas kada nors teoriškai gali būti. Bet pažiūrėkime esamuoju laiku: jis turi 3 vaikus, kurie jį myli ir kuriems jis reikalingas, o ji, šiuo konkrečiu momentu, turi tik save, makiažą, peroksidą ir meilę sau.

Rimocha: gal ta išgelbėta blondinė imes į šiūkšlių konteinerį savo ką tik gimusi kūdikį kaip rodė per telika!

Gerai, ir dar teoriskai... O kaip gali nuspresti, kad tie 3 vaikai myli savo tetusi - gal jis despotas, sadistas, musantis ju motina, kuri su juo gyvena tik del geresnes materialines padeties. Ir is kur zinai, kad blondine turi tik save? Gal isgelbetas tetusis padaugines vodkos viena diena nuzudys triju vaiku mama, kaip kad irgi tenka matyti per TV.
Svarbiausia, ka norejau pasakyti, - ne mums nustatineti zmogaus verte. Tam, Kuris mums leido ateiti i si pasauli, visi mes esame vertingi. Na, o siaip, manau, reiketu stengtis neprazudyti saves ir pagelbeti kitiems, kiek tai imanoma.
Dabar einu pasimelsti, kad netektu atsidurti skestanciame laive su Jumis, vaikinai, nes manes tikrai negelbetumete - mat as moteris ir dar, be to, blondine...

Rimocha

R

76 įrašai

2012/02/09 14:57:50 14:57:50

Tai va su manimi geriau neplaukti nes aš savo gyvybę vertinu labiau negu svetimą!

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/09 16:18:46 16:18:46

BeStabdziu: Jis JAU apvaisino, ne tik apvaisino - augina savo vaikus. O vaikams tėvas reikalingas. Tuo tarpu ta barbė vaikų neturi. Ar turės ateityje - irgi klausimas, nes tokios barbės dažnai būna childfree (kas yra kraštutinė egoizmo atmaina). Tai ką, vistiek ta barbė vertesnė už 3 vaikų tėvą? Ji teoriškai gal turės vaikų, gal ne, o jis JAU turi.

Ot kvailas gi tu diedas! Tas vyras JAU turi 3 vaikus ir daugiau greiciausiai NETURES. O ji dar GALI tureti. Tai jei jos negelbesi, pasaulIo neisvys gal 2 vaikai, o jo vaikai JAU YRA.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/09 16:21:48 16:21:48

Rimocha: gal ta išgelbėta blondinė imes į šiūkšlių konteinerį savo ką tik gimusi kūdikį kaip rodė per telika!

Rimocha, dievaži, atrodo tu ir esi tas kūdikis, įmestas į konteinerį, o paskui kaži kieno ištrauktas. Trenktas esi, piktas ir kvailas. Nieko asmeniško.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/09 16:24:27 16:24:27

Rimocha: Tai va su manimi geriau neplaukti nes aš savo gyvybę vertinu labiau negu svetimą!

Pasitvirtino senas pastebejimas:kuo didesnis sudukas, tuo stipriau uz gyvybe kabinasi

ELITA

E

255 įrašai

2012/02/10 11:14:37 11:14:37

Kam reikia taškytis tokia bjaurastim!Visi esame žmonės ir nėra skirtumo ar esi iš konteinerio ar augintas "susukus į šiltą vilną". ; ) Nelaimės atveju visi lygūs!Būtų gerai,kad tokių nelaimių visai nenutiktų.Realiai vyksta tokia tvarka:išsigelbėjimas- kiekvieno skęstančiojo reikalas.Juk nk nemoko,kaip elgtis nelaimės atveju,yra kajutėse žurnaliukai su tam tikra literatūra,bet tik tiek.Nori skaitai,nori neskaitai...O nelaimei įvykus,turėtų padėti laivo apmokytas personalas.Esu moteris,bet nenorėčiau,kad nelaimės atveju žmonės būtų skirstomi į grupes"tave išgelbėsim,o šito tai ne" ,juk tai apsurdas...

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/02/10 15:27:15 15:27:15

Svečias:
Rimocha: Tai va su manimi geriau neplaukti nes aš savo gyvybę vertinu labiau negu svetimą!

Pasitvirtino senas pastebejimas:kuo didesnis sudukas, tuo stipriau uz gyvybe kabinasi

Cia apie save? Ajajajai kaip negerai.

Svečias: Rimocha, dievaži, atrodo tu ir esi tas kūdikis, įmestas į konteinerį, o paskui kaži kieno ištrauktas. Trenktas esi, piktas ir kvailas. Nieko asmeniško.

Protingo, gero, sakyciau, net ismintingo zmogaus komentaras. Kuo patys kvepiam, tuo ir kitus tepam...

Rimocha

R

76 įrašai

2012/02/10 16:22:46 16:22:46

Svečias:

Štai ką tau pasakysiu aš nors rašau teisybe,bet jai tamsta galvoji turintis teisę kitus žemint ir dergt kad pats atrodytum geresnis tai save laikai geresniu už kitus ,tai apie kokį gelbėjimą išvis kalba gali būt dar kitą ir pamurgdytum kad gyvas liktum

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/10 17:32:51 17:32:51

Rimocha:
Svečias:

Štai ką tau pasakysiu aš nors rašau teisybe,bet jai tamsta galvoji turintis teisę kitus žemint ir dergt kad pats atrodytum geresnis tai save laikai geresniu už kitus ,tai apie kokį gelbėjimą išvis kalba gali būt dar kitą ir pamurgdytum kad gyvas liktum

Didis ekstrasensas esi nes zinai, kad blondine nuzudys kudiki, kad pamurkdysiu kita. Teisybe tu rasai, aha,o tas buvo prastas ekstrasensas, kur apie tavo drocinimasi mate? Tu uz ji speju geresnis?

Rimocha

R

76 įrašai

2012/02/10 19:20:25 19:20:25

Nesivelsiu į beprasmius ginčus su tavim tebunie tamstos tiesa ir turėkis ją sau.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume