Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Ar zino moterys ko pacios nori?

Ar zino moterys ko pacios nori?

del1c1j2

D

9 įrašai

2011/01/13 09:14:28 09:14:28

Perskaiciau diskusija ,kam moterim vyras? Idomus pamastymai.Manau,kad daugumai moteru reikalingas vyras, bet jos pacios nezino ko is to vyro noreti ir daznai nesupranta,kad ir vyrai turi jausmus ir savo nuomone.
Man asmeniskai teko myleti moteri del kurios ejau is proto.Rezultatas paprastas-as vienas.
Man sunkiai suprantami tokie dalykai ,kai tau sako ,kad koks tu svelnus ,koks tu geras ir t.t.....
ir paskui sako,neskaitant koks tu puikus as ipratusi gyvent viena ir as noriu gyvent viena,jai tau netinka toks bendravimas ,nebendrauk.
Mielos moterys vyrai ne zaisliukai,su kuriais norite zaidziate,norite nezaidziate.
Pagalvokite ko norite is tikruju?

ir-ka

I

8 įrašai

2011/01/18 17:35:54 17:35:54

brangusis...
vienpusiu jausmu neuztenka, reikia turet abipusius...
dar, jai moterys priprato gyvent viena, reiskia, jog ji sugeba pati savim pasirupint; ir panorejus kompanjono vakarui, tikrai nesunkiai susiras jai sneket vien apie geruma, meiluma, svelnuma, paklusnuma ir t.t., tai paprasciau islaikyt koki gyvuneli (pvz. suniuka), nei Alfonsa...
p.s. prie jausmu reikalingas ir pasitikejimas, kuri galima uztarnaut veiksmais, o ne zodziais

Vytautas

V

6 įrašai

2011/01/18 18:19:35 18:19:35

ir-ka: brangusis...
vienpusiu jausmu neuztenka, reikia turet abipusius...
dar, jai moterys priprato gyvent viena, reiskia, jog ji sugeba pati savim pasirupint; ir panorejus kompanjono vakarui, tikrai nesunkiai susiras jai sneket vien apie geruma, meiluma, svelnuma, paklusnuma ir t.t., tai paprasciau islaikyt koki gyvuneli (pvz. suniuka), nei Alfonsa...
p.s. prie jaumu reikalingas ir pasitikejimas, kuri galima uztarnaut veiksmais, o ne zodziais

Nesuprantu, moteris jau metuose esate, bet paskaičius jūsų rašybą darosi klaiku

Ir išvis - kas čia per arogancija? Pagal jūsų pasisakymą, šuo yra geriau nei vyras. Nesistebiu, jog jūs tokiame amžiuje dar vieniša.
Kas Jums minėjo apie išlaikymą vyro?
Skaityk, MOTERIE:!:

ir-ka

I

8 įrašai

2011/01/18 18:35:20 18:35:20

[quote:3e2h9xg3]Nesuprantu, moteris jau metuose esate, bet paskaičius jūsų rašybą darosi klaiku
Ir išvis - kas čia per arogancija? Pagal jūsų pasisakymą, šuo yra geriau nei vyras. Nesistebiu, jog jūs tokiame amžiuje dar vieniša.
Kas Jums minėjo apie išlaikymą vyro?
Skaityk, MOTERIE:!:[/quote:3e2h9xg3]
Ar jauti skirtuma tarp moters ir [color=#0000FF:3e2h9xg3]senmerge[/color:3e2h9xg3]s?

tad gal dar paaiskink man, tupai: kaip moteris gali but VIS DAR vienisa, ji greiciausiai IR VEL vienisa... o suo bent isklausyt ir paguost sugeba; ne taip, kaip dauguma save vadinantis vyrais

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/18 18:40:41 18:40:41

Durnas tu kaip bato aulas... Kur tu matei boba, kuri zinotu ko nori?????

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/18 18:43:24 18:43:24

Kai kuriems vyrams nesuprantama, kad moteris gali nenoreti vyro namuose

Jie tokie reiksmingi jauciasi. Daug reiksmingesni uz suni...

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/18 19:09:21 19:09:21

Bijau pasirasyti, bet as rinkciausi namie kasdienai suni - gera, mylima, protinga ir savaitgaliams vyra. Nes nenoriu tarnauti nuo ryto iki vakaro. Nenoriu rutinos, noriu laisves sau, savo kunui, savo mintims. O vyro noriu tik tada, kada pati jo noriu. Kasdienai man jo nereikia, labiausiai man gera ir idomu paciai su savimi. Su savimi man niekada nebuna liudna, nebuna beprasmis laiko leidimas.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/01/18 19:47:28 19:47:28

del1c1j2: Perskaiciau diskusija ,kam moterim vyras? Idomus pamastymai.Manau,kad daugumai moteru reikalingas vyras, bet jos pacios nezino ko is to vyro noreti ir daznai nesupranta,kad ir vyrai turi jausmus ir savo nuomone.
Man asmeniskai teko myleti moteri del kurios ejau is proto.Rezultatas paprastas-as vienas.
Man sunkiai suprantami tokie dalykai ,kai tau sako ,kad koks tu svelnus ,koks tu geras ir t.t.....
ir paskui sako,neskaitant koks tu puikus as ipratusi gyvent viena ir as noriu gyvent viena,jai tau netinka toks bendravimas ,nebendrauk.
Mielos moterys vyrai ne zaisliukai,su kuriais norite zaidziate,norite nezaidziate.
Pagalvokite ko norite is tikruju?

To ir nori tik pasižaist ir tiek. Pirmas kartas žinoma sunkiausias, bet praeina. Moterys dažnai „linksniuoja“ frazę nėra vertas mano jausmų, juokas ima, lyg gyventume luominėj santvarkoj, kur vyras kažkoks žemesnės kastos atstovas. Venk tokių personų (tiek moterų, tiek vyrų ), kurios nuvertina aplinkinius, nes būsi reikalingas tik kol matys kažkokią nauda. Mąstyk galva, nesileisk manipuliuojamas, turėk apie viską savo nuomonę, nebūk tironas , bet išnaudojamas nesileisk. Atrasi mergina, kuri mylės va tada jau nebepaleisk, o iki tol jei jau labai reikia moterų kompanijos, susirask papildomų užsiėmimų. Man patinka, tokie kur gali gauti naudą pats ir dar surasti naujų pažinčių. Pavyzdžiui sporto klubas, arba šokiai. Rekomenduoju ypač lotynų, bet aišku čia jau kaip kam. Be viso šito, grūdinkis emociškai , nes kitaip dabartinėje vartotojiškoje visuomenėje būsi suplėšytas i gabalėlius, pamatysi pats pravers tiek santykiuose, tiek karjeroje. Žinoma, kartais užpuola tokios liūdnesnės nuotaikos (ypač per metines šventes) , bet pažvelk iš kitos pusės – tu niekam nieko neskolingas, laisvas. Nebent ieškai moters-tarnaitės, kuri tave apžiūrėtu ir kuoptų tavo paliktą jovalą, tada jau reiktų pradėt nuo žvilgsnio į save ir aplink save, gal tai tu esi priežastis.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/01/18 20:09:32 20:09:32

Svečias: Bijau pasirasyti, bet as rinkciausi namie kasdienai suni - gera, mylima, protinga ir savaitgaliams vyra. Nes nenoriu tarnauti nuo ryto iki vakaro. Nenoriu rutinos, noriu laisves sau, savo kunui, savo mintims. O vyro noriu tik tada, kada pati jo noriu. Kasdienai man jo nereikia, labiausiai man gera ir idomu paciai su savimi. Su savimi man niekada nebuna liudna, nebuna beprasmis laiko leidimas.

O kur čia problema? Tam net klausimyne vedlio yra klausimas, - „Kiek asmeninės erdvės santykiuose tau reikia ?“ Išsiaiškinate ir susirandate toki, kuriam jūsų reiks irgi gal tik kartą per savaitę. Bet ar esat tikra, kad sugebėsite nesikišti į tai ką jis veikia ir su kuo veikia kada būna be jūsų. Ar esat tikra, kad po kelerių mėnesių neatsiras prieraišumas ir kils noras matytis dažniau, o vyras nesutiks? Arba dar geriau turės ir kitą draugę? Ar nebus vėl ašarų ir forume temų, kokie jie kuiliai? Nepamanykit kad tyčiojuosi, ne atvirkščiai suprantu puikiai, man pačiam patinka turėt laisvės, man nereikia kad manimi rūpintųsi 24h, kad man darytų valgyt, tvarkytų kambarius ir t.t. visa tai aš sugebu pats, o su drauge tik linksmai, romantiškai leistume laiką. Va tada norime mes to ar ne, pasąmonėje susiformuotu prielaida, kad su ja jautiesi laimingas, o koks gi padaras nenori taip jaustis dažniau?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/18 21:38:42 21:38:42

[quote:31mstugy] Ar jauti skirtuma tarp moters ir [color=#0000FF:31mstugy]senmerge[/color:31mstugy]s?

tad gal dar paaiskink man, tupai: kaip moteris gali but VIS DAR vienisa, ji greiciausiai IR VEL vienisa... o suo bent isklausyt ir paguost sugeba; ne taip, kaip dauguma save vadinantis vyrais[/quote:31mstugy]

Na gerai, galiu vadinti ir [b:31mstugy]senmerge[/b:31mstugy].
Atsiprašau. Žodis vieniša tau netinka. Ankščiau paminėtas labiau tinka.
Nieko nėr blogiau už [b:31mstugy]senmerges[/b:31mstugy].
Beje, katę pirk. Labiau tinka tokioms.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume