del1c1j2: Perskaiciau diskusija ,kam moterim vyras? Idomus pamastymai.Manau,kad daugumai moteru reikalingas vyras, bet jos pacios nezino ko is to vyro noreti ir daznai nesupranta,kad ir vyrai turi jausmus ir savo nuomone.
Man asmeniskai teko myleti moteri del kurios ejau is proto.Rezultatas paprastas-as vienas.
Man sunkiai suprantami tokie dalykai ,kai tau sako ,kad koks tu svelnus ,koks tu geras ir t.t.....
ir paskui sako,neskaitant koks tu puikus as ipratusi gyvent viena ir as noriu gyvent viena,jai tau netinka toks bendravimas ,nebendrauk.
Mielos moterys vyrai ne zaisliukai,su kuriais norite zaidziate,norite nezaidziate.
Pagalvokite ko norite is tikruju?
To ir nori tik pasižaist ir tiek. Pirmas kartas žinoma sunkiausias, bet praeina. Moterys dažnai „linksniuoja“ frazę nėra vertas mano jausmų, juokas ima, lyg gyventume luominėj santvarkoj, kur vyras kažkoks žemesnės kastos atstovas. Venk tokių personų (tiek moterų, tiek vyrų ), kurios nuvertina aplinkinius, nes būsi reikalingas tik kol matys kažkokią nauda. Mąstyk galva, nesileisk manipuliuojamas, turėk apie viską savo nuomonę, nebūk tironas , bet išnaudojamas nesileisk. Atrasi mergina, kuri mylės va tada jau nebepaleisk, o iki tol jei jau labai reikia moterų kompanijos, susirask papildomų užsiėmimų. Man patinka, tokie kur gali gauti naudą pats ir dar surasti naujų pažinčių. Pavyzdžiui sporto klubas, arba šokiai. Rekomenduoju ypač lotynų, bet aišku čia jau kaip kam. Be viso šito, grūdinkis emociškai , nes kitaip dabartinėje vartotojiškoje visuomenėje būsi suplėšytas i gabalėlius, pamatysi pats pravers tiek santykiuose, tiek karjeroje. Žinoma, kartais užpuola tokios liūdnesnės nuotaikos (ypač per metines šventes) , bet pažvelk iš kitos pusės – tu niekam nieko neskolingas, laisvas. Nebent ieškai moters-tarnaitės, kuri tave apžiūrėtu ir kuoptų tavo paliktą jovalą, tada jau reiktų pradėt nuo žvilgsnio į save ir aplink save, gal tai tu esi priežastis.