del1c1j2: Perskaiciau diskusija ,kam moterim vyras? Idomus pamastymai.Manau,kad daugumai moteru reikalingas vyras, bet jos pacios nezino ko is to vyro noreti ir daznai nesupranta,kad ir vyrai turi jausmus ir savo nuomone.
Man asmeniskai teko myleti moteri del kurios ejau is proto.Rezultatas paprastas-as vienas.
Man sunkiai suprantami tokie dalykai ,kai tau sako ,kad koks tu svelnus ,koks tu geras ir t.t.....
ir paskui sako,neskaitant koks tu puikus as ipratusi gyvent viena ir as noriu gyvent viena,jai tau netinka toks bendravimas ,nebendrauk.
Mielos moterys vyrai ne zaisliukai,su kuriais norite zaidziate,norite nezaidziate.
Pagalvokite ko norite is tikruju?
zino moterys ko nori, gali tuo neabejoti:)
issiskyriau su savo draugu, kuris, kaip pats sake: "einu del taves is proto"...
na, reikia pasakyti, kad pats ejo is proto, ir mane vare.
jam manes vis buvo negana, jis stengesi zinoti kiekviena mano minute, sekunde, net ka galvoju. jam vis reikejo irodineti, kad myliu, nors cia pat rasdavo "svariu irodymu" mano nemeiles, nes i zinute atsakiau ne is kart, o po keliu min. ir t.t. ir pan. nenoriu leistis i smulkmenas, bet manau, suprasi apie ka kalbu.
Geriau susirask psichologu straipsniu apie liguista meile, manau, ten rasi atsakymus.