Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Ar zino moterys ko pacios nori?

Ar zino moterys ko pacios nori?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/01/18 21:52:58 21:52:58

Svečias: [quote:3mjb1tyt] Ar jauti skirtuma tarp moters ir [color=#0000FF:3mjb1tyt]senmerge[/color:3mjb1tyt]s?
tad gal dar paaiskink man, tupai: kaip moteris gali but VIS DAR vienisa, ji greiciausiai IR VEL vienisa... o suo bent isklausyt ir paguost sugeba; ne taip, kaip dauguma save vadinantis vyrais

Na gerai, galiu vadinti ir [b:3mjb1tyt]senmerge[/b:3mjb1tyt].
Atsiprašau. Žodis vieniša tau netinka. Ankščiau paminėtas labiau tinka.
Nieko nėr blogiau už [b:3mjb1tyt]senmerges[/b:3mjb1tyt].
Beje, katę pirk. Labiau tinka tokioms.[/quote:3mjb1tyt]
Turiu svo nuomonę, bet šiaip, iš smalsumo: o kodėl nieko nėr blogiau už senmerges?:)

Elektrikas

E

1096 įrašai

2011/01/18 22:22:32 22:22:32

Nes vienos myli labiau kates kitos šunis ir dėl to pykstasi! O jei rimtai tai jų pačiu reikalas kokiom nori tokiom būna,aš sakyciau neturiu nieko priš nes pats toks !

Svetlana

S

980 įrašai

2011/01/19 00:46:58 00:46:58

Neteko dar girdeti kad šuo isklausyti ir paguosti moketu . Šuns atsidavimas ir draugiskumas mitais apauges. "Kuo labiau pazistu zmones - tuo labiau patinka šunys" - prisiminiau toki pasakyma. Tinka tiems ir toms, kurie atsisako zmogaus salia saves. Tikekimes - jie nepraranda nieko..(?)
Ir nauda tokioje pozicijoje akivaizdi: šunu tai kiek nori, o vyru truksta (taip megstama teigti...). Taigi kitoms moterims liks daugiau vyru:).

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/19 06:57:59 06:57:59

svetlana: Neteko dar girdeti kad šuo isklausyti ir paguosti moketu . Šuns atsidavimas ir draugiskumas mitais apauges. "Kuo labiau pazistu zmones - tuo labiau patinka šunys" - prisiminiau toki pasakyma. Tinka tiems ir toms, kurie atsisako zmogaus salia saves. Tikekimes - jie nepraranda nieko..(?)
Ir nauda tokioje pozicijoje akivaizdi: šunu tai kiek nori, o vyru truksta (taip megstama teigti...). Taigi kitoms moterims liks daugiau vyru:).

Idomiausia, kad tas posakis apie shunis Hitleriui yra priskiriamas

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/19 07:29:50 07:29:50

Ko moterys nori - ishaishkinta [b:375d4ip3][color=#FF4000:375d4ip3]Jeigu moteris nenori turėti nuo šio vyro vaikų????[/color:375d4ip3][/b:375d4ip3] temoje - gerai atrodanchio krushlio, kuris padarytu jai vaika ir idioto, kuris uzhaugintu ta vaika

PS Nezinau del DP, bet shiame forume teko tik dvi Moteris aptikti - visos kitos daugiau mazhiau tik "skyles su kojomis"

Elektrikas

E

1096 įrašai

2011/01/19 08:20:22 08:20:22

Oho gili mintis! reiktų užsirašyt kad nepamirščiau

medutis

M

403 įrašai

2011/01/19 09:00:22 09:00:22

Yra dviejų tipų moterys: tos kurios nežino ko nori, ir tos kurios nori nežinia ko

Mona

M

110 įrašai

2011/01/19 15:08:33 15:08:33

Kartais pakanka pamatyti žmoguje anksčiau nepastebėtą bruožą ir noras gyventi kartu kaip mat išgaruoja. Pavyzdžiui, nesveiką pavyduliavimą. Net ne dėl tikėtinai buvusių "pražangų", o be pagrindo, dėl sufantazuotų scenų, kurios GALI BŪTI ateityje. Čia iš patirties...

del1c1j2

D

9 įrašai

2011/01/24 13:42:15 13:42:15

ir-ka: brangusis...
vienpusiu jausmu neuztenka, reikia turet abipusius...
dar, jai moterys priprato gyvent viena, reiskia, jog ji sugeba pati savim pasirupint; ir panorejus kompanjono vakarui, tikrai nesunkiai susiras jai sneket vien apie geruma, meiluma, svelnuma, paklusnuma ir t.t., tai paprasciau islaikyt koki gyvuneli (pvz. suniuka), nei Alfonsa...
p.s. prie jausmu reikalingas ir pasitikejimas, kuri galima uztarnaut veiksmais, o ne zodziais

Man taves labai gaila matyt prie taves alfonsai kaip prie magneto limpa.

beniko

B

19 įrašai

2011/01/27 15:43:07 15:43:07

del1c1j2: Perskaiciau diskusija ,kam moterim vyras? Idomus pamastymai.Manau,kad daugumai moteru reikalingas vyras, bet jos pacios nezino ko is to vyro noreti ir daznai nesupranta,kad ir vyrai turi jausmus ir savo nuomone.
Man asmeniskai teko myleti moteri del kurios ejau is proto.Rezultatas paprastas-as vienas.
Man sunkiai suprantami tokie dalykai ,kai tau sako ,kad koks tu svelnus ,koks tu geras ir t.t.....
ir paskui sako,neskaitant koks tu puikus as ipratusi gyvent viena ir as noriu gyvent viena,jai tau netinka toks bendravimas ,nebendrauk.
Mielos moterys vyrai ne zaisliukai,su kuriais norite zaidziate,norite nezaidziate.
Pagalvokite ko norite is tikruju?

zino moterys ko nori, gali tuo neabejoti:)

issiskyriau su savo draugu, kuris, kaip pats sake: "einu del taves is proto"...
na, reikia pasakyti, kad pats ejo is proto, ir mane vare.
jam manes vis buvo negana, jis stengesi zinoti kiekviena mano minute, sekunde, net ka galvoju. jam vis reikejo irodineti, kad myliu, nors cia pat rasdavo "svariu irodymu" mano nemeiles, nes i zinute atsakiau ne is kart, o po keliu min. ir t.t. ir pan. nenoriu leistis i smulkmenas, bet manau, suprasi apie ka kalbu.
Geriau susirask psichologu straipsniu apie liguista meile, manau, ten rasi atsakymus.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume