Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Pavargau - pasimylėsim kitą kartą

Pavargau - pasimylėsim kitą kartą

Ugnelė.

U

506 įrašai

2010/12/17 21:14:44 21:14:44

Lady_scorpio:
ugnelė.:
Antra - tikrai gali būti nuovargis. Žinau iš savo patirties - kiekvienas karjeros laiptelis kainuodavo gerą mėnesį ar daugiau nervų ir laikino noro sumažėjimo. Nes smegenys ir visa kita kažkaip persijungia kita linkme.

Juk moteris gali labai daug. Nuo moters priklauso ar vyras šuoliuos namo su viena mintim ar visa paguodą, tikslą ir užsimiršimą ras darbe.

Na, šįsyk, Ugnele, atrodo, prieštaraujate sau pačiai. O jei vyrui reikia paguodos ir užsimiršimo būtent tą mėnesį, kai jo moteris pasinėrusi karjeros reikaluose? Kartais netgi vienas mėnuo gali iš esmės pakeisti dviejų žmonių santykius. Ir iš viso man nesuprantamas dalykas, kaip užsiėmus karjeros dalykais galima nebeskirt dėmesio brangiam žmogui (gal aš labai senamadiška?.. Be to, mylėjimasis, pabuvimas su mylimuoju/mylimąja juk atpalaiduoja ir suteikia galimybę bent trumpam atitrūkti nuo kasdienio gyvenimo reikalų.

Skorpe, žmonės būna ir labai užsiėmę, ir labai pavargę. Gyvenime dažnai būna duobučių - ir finansinių, ir darbinių. Būna, kad tikrai nieko nebenori. Būna, kad jų pasekoje atsiranda seksualinė duobutė. Va ir tada poroje esantys artimi žmonės turi vienaip ar kitaip spręsti problemas. Kartais vienas labiau tas žarijas pamaišo, kartais kitas.
Tam ir yra galva ant pečių, nuojauta, ką kada geriausia daryti...

O su principais toli nenuvažiuosi. Gal supratimas ir iniciatyvos perėmimas tokiose situacijose labiausiai gelbsti.
Pasiūlymas susirasti meilužį - na nežinau... Atsiras neištikimybės problemos...
Menas yra perplaukti visas seklumas ir išsaugoti gražius santykius, o ne nueiti pačiu lengviausiu ir paviršutinišku keliu.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/12/18 07:42:43 07:42:43

ugnelė.:
Lady_scorpio:
ugnelė.:
Antra - tikrai gali būti nuovargis. Žinau iš savo patirties - kiekvienas karjeros laiptelis kainuodavo gerą mėnesį ar daugiau nervų ir laikino noro sumažėjimo. Nes smegenys ir visa kita kažkaip persijungia kita linkme.

Juk moteris gali labai daug. Nuo moters priklauso ar vyras šuoliuos namo su viena mintim ar visa paguodą, tikslą ir užsimiršimą ras darbe.

Na, šįsyk, Ugnele, atrodo, prieštaraujate sau pačiai. O jei vyrui reikia paguodos ir užsimiršimo būtent tą mėnesį, kai jo moteris pasinėrusi karjeros reikaluose? Kartais netgi vienas mėnuo gali iš esmės pakeisti dviejų žmonių santykius. Ir iš viso man nesuprantamas dalykas, kaip užsiėmus karjeros dalykais galima nebeskirt dėmesio brangiam žmogui (gal aš labai senamadiška?.. Be to, mylėjimasis, pabuvimas su mylimuoju/mylimąja juk atpalaiduoja ir suteikia galimybę bent trumpam atitrūkti nuo kasdienio gyvenimo reikalų.

Skorpe, žmonės būna ir labai užsiėmę, ir labai pavargę. Gyvenime dažnai būna duobučių - ir finansinių, ir darbinių. Būna, kad tikrai nieko nebenori. Būna, kad jų pasekoje atsiranda seksualinė duobutė. Va ir tada poroje esantys artimi žmonės turi vienaip ar kitaip spręsti problemas. Kartais vienas labiau tas žarijas pamaišo, kartais kitas.
Tam ir yra galva ant pečių, nuojauta, ką kada geriausia daryti...

O su principais toli nenuvažiuosi. Gal supratimas ir iniciatyvos perėmimas tokiose situacijose labiausiai gelbsti.
Pasiūlymas susirasti meilužį - na nežinau... Atsiras neištikimybės problemos...
Menas yra perplaukti visas seklumas ir išsaugoti gražius santykius, o ne nueiti pačiu lengviausiu ir paviršutinišku keliu.

Žinau, Ugnele, ką reiškia būti laaaaabai užsiėmusiam, žinau, kas yra nuovargis... Ir vis tiek... Mylėjimasis man yra savotiška terapija. Kaip ir paprasčiausias (ach, iš tikrųjų jis niekad nėra paprastas) apkabinimas. Ir negi jau taip nuvargstame, kad net apkabinimui ar masažui jėgų nebeturime? Man atrodo, čia kitos rūšies nuovargis... Kai tikrai rūpi žmogus (-ės), esantys šalia, ir nuovargis kažakaip atslūgsta. Bet vėlgi... žmonės skirtingi, tad galbūt remdamasi savo požiūriu ir patirtimi aš ir klystu...
Visiškai sutinku su Jumis dėl žarijų įžiebimo. Tik dviejų žmonių globojama ugnis negęsta. O kaip tą ugnį išlaikys žmonės, kurie prie židinio sėdi viens kitam nugaras atsukę...
Dėl principų... Aš tai pavadinčiau ambicijomis (turiu galvoje temos autorės žodžius). Jos tikrai nieko gero neduoda.
Pasiūlymas susirasti meilužį kvailas. Aš šiuo klausimu kategoriška.
Gražių santykių išsaugojimas - taip, menas, bet MEILĖ mus padaro genialiais menininkais.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2010/12/19 18:03:47 18:03:47

Taip, viskas tiesa. Aš irgi tik bandau spėti priežastis, kas galėtų būti.
O dar būna, kad moteris elementariai apsileidžia - išoriškai, ir dvasiškai. Pasidaro nebeįdomi, nebekerinti, nebėra žavesui, paslapties. Viskas iki panagių žinoma. Nelieka noro siekti, pažinti, suprasti, užkariauti...

L

1373 įrašai

2010/12/19 19:12:22 19:12:22

ugnelė.: Taip, viskas tiesa. Aš irgi tik bandau spėti priežastis, kas galėtų būti.
O dar būna, kad moteris elementariai apsileidžia - išoriškai, ir dvasiškai. Pasidaro nebeįdomi, nebekerinti, nebėra žavesui, paslapties. Viskas iki panagių žinoma. Nelieka noro siekti, pažinti, suprasti, užkariauti...

Taip, Ugnele, būna, visko gyvenime būna... Būna, apsileidžia moteris, būna, apsileidžia vyras... Bet kai kažkuris apsileidžia, prieš tai jau būna apsileidę abu... Kodėl moteris nebenori kerėti?.. Kodėl vyras nebenori užkariauti?..

Dispozicija

D

32 įrašai

2010/12/20 06:53:31 06:53:31

Vyrai, kiekybes ar kokybes ieskote?

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/20 16:23:35 16:23:35

Jei nepasiulo kokybes, tada nors kiekybe Ale dazniausiai anei to, anei kito. Tik liezuviu tauksti

L

1373 įrašai

2010/12/20 16:46:09 16:46:09

Svečias: Jei nepasiulo kokybes, tada nors kiekybe Ale dazniausiai anei to, anei kito. Tik liezuviu tauksti

Nesiskųskit - kokie esame, tą ir turime.

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/21 06:40:54 06:40:54

Dispozicija: Vyrai, kiekybes ar kokybes ieskote?

Kiekybes, o kokybe su laiku ateina. Kai vienas del kito pazinimo link.
Tie kurie apie kokybes tauska, gaunasi kaip kalbeti kas yra grazu. Skonio reikalas. Be to, ta "kokybe", kad tik rutina nevirstu.

Dispozicija

D

32 įrašai

2010/12/21 06:49:50 06:49:50

Svečias:
Dispozicija: Vyrai, kiekybes ar kokybes ieskote?

Kiekybes, o kokybe su laiku ateina. Kai vienas del kito pazinimo link.
Tie kurie apie kokybes tauska, gaunasi kaip kalbeti kas yra grazu. Skonio reikalas. Be to, ta "kokybe", kad tik rutina nevirstu.

KIEKYBES!!!vot a ciom dumajiet muziki...

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/21 07:05:53 07:05:53

kiekybe mergaite taip pat kokybe. Mazai blogai. Daug vel blogai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume