Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Pavargau - pasimylėsim kitą kartą

Pavargau - pasimylėsim kitą kartą

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/16 13:18:06 13:18:06

Svečias:
Svečias:
Anonimine: Kalba eina apie tai, ar būna taip vyrams, kad taip nuvargtų, jog jokio sekso nenorėtų... Kad poreikis pasimylėti būtų kas savaitę...

Ko cia sukauji ? Buna nebuna ? Kas cia tau burtininkai susirinke ir privalo nuspeti ko nori tavo vyras ,kai tuo tarpu pati gyvendama su juo nezinai , o gal nenori zinoti

kazkoks idijotas svecias atsirado. durnyne interneta ivede?

Ivede , o ka ? Gaila ? jei buciau idiotas buciau panasus i tave

Romuta

R

497 įrašai

2010/12/16 13:25:36 13:25:36

Anonime: Vyrukai, žinau, kad ne visi turite šeimyninės patirties ir Jums dabar svarbesnis interesas susirasti antrąją pusę, nei patarti moteriai, kuri jau turi vyrą, visgi surizikuosiu. Šiuose forumuose lankausi dažnai ir man patinka pasisakymai, čia galima atrasti sprendimą iš kitų patarimų, pasižiūrėti į save iš šalies... Taigi... Mano partneris dažnai pervargsta ir nebeturi jėgų mylėtis. Net jei sutariame, kad pasimylėsime, vakare pažiūriu į jo kankinio veidą ir nebevarginu jo, nes rytoj anksti keltis. Bet man atrodo nenormalu, kad vyras nenori sekso... Žinoma, jis daug dirba, pavargsta, vakare krapštosi prie mašinos, daro remontą. Visi darbai svarbūs ir neatidėliotini. Bet aš juk moteris, man reikia, kad mane viliotų, gundytų ir glostytų. Sakoma, kad vyrai viską mato ir supranta, bet ne visada tai parodo... Nesuprantu, negi nebėra jausmų. Ar būna taip, kad savaitėm galima nesimylėti iš nuovargio?

Vadinasi reikia sutvarkyti taip buitį, kad vyras galėtu pasiilsėti, ir pasimylėjimą palikti, kad pavyzdžiui ir savaitgalio rytui, kai niekur neskubat.

visada norinti

V

1 įrašai

2010/12/16 13:27:03 13:27:03

mano ex vyras irgi budavo savaitemis pavarges...kai paklausiau, kame reikalas, gal jau kita susiradai, kad nieko nebereikia, visgi dar ne senukai, nebuvom nei 30, tai pasake, kad "kai jaucia spaudima, ir girdi nesamones, isvis nieko nebesinori", o po to paaiskejo, kad pas draugo zmona pasitenkindavo, va ir visa nuovargio priezastis.Su dabartiniu vyru jau 5 metai gyvenam, mylimes beveik kasdien, ir abu dirbam, bet kazkaip nepervargstam, kad jau nieko nenoretumem

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/16 15:33:18 15:33:18

visada norinti: mano ex vyras irgi budavo savaitemis pavarges...kai paklausiau, kame reikalas, gal jau kita susiradai, kad nieko nebereikia, visgi dar ne senukai, nebuvom nei 30, tai pasake, kad "kai jaucia spaudima, ir girdi nesamones, isvis nieko nebesinori", o po to paaiskejo, kad pas draugo zmona pasitenkindavo, va ir visa nuovargio priezastis.Su dabartiniu vyru jau 5 metai gyvenam, mylimes beveik kasdien, ir abu dirbam, bet kazkaip nepervargstam, kad jau nieko nenoretumem

pritariu

Ugnelė.

U

506 įrašai

2010/12/16 17:40:24 17:40:24

Manau, kad blogiausia yra spaudimas. Nebūtinai tiesioginis, bet toks iš visur spinduliuojantis - aha, tu privalai šiandien ar kas antrą dieną su manim mylėtis. Aha, nenori, bet aš nelaiminga, matai, kokia nelaiminga!
To neturi būti. Seksas nėra pareiga, tai abiejų lūkesčių išsipildymas, meilės išraiška ar dar kaip kitaip pavadinsime. Ir jokios prievartos. Jokių - ,,o kiti tai daro tiek ir tiek kartų''.
O kai dingsta spaudimas, atsiranda laisvė geisti.
Antra - tikrai gali būti nuovargis. Žinau iš savo patirties - kiekvienas karjeros laiptelis kainuodavo gerą mėnesį ar daugiau nervų ir laikino noro sumažėjimo. Nes smegenys ir visa kita kažkaip persijungia kita linkme.
Vadinasi reikia suprasti ir palaikyti. Juk moterys irgi ne visada dėl tam tikrų priežasčių ,,gali'' ir vyro supratimas tada būna labai įvertinamas.
Trečia - manau, kad čia yra tas momentas, kai iniciatyvos gali imtis moteris. Ką reiškia ,,nekyla rankos''?
Ar tai savaime nėra didelis malonumas gundyti ir vilioti savo vyrą, juolab pačiai norisi mylėtis?
Juk moteris gali labai daug. Nuo moters priklauso ar vyras šuoliuos namo su viena mintim ar visa paguodą, tikslą ir užsimiršimą ras darbe.

cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti

C

72 įrašai

2010/12/17 07:05:33 07:05:33

smagu.

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/17 13:13:41 13:13:41

Ugnele, praples, vyro gundymo tema. Man idomu, ar verta gundyti, kai matai, kad jis nenori?

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/17 13:22:07 13:22:07

Svečias: Ugnele, praples, vyro gundymo tema. Man idomu, ar verta gundyti, kai matai, kad jis nenori?

Manau ,kad niekaip neatsirastų nenorintis vyras Statistika byloja , jog vyrai apie seksą vidutiniškai galvoja kas 7 sek Gal ir būna išimčių iš taisyklių , bet manyčiau labai maža dalis , o ir ta ,matyt, galvoja kas 10 sek

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/12/17 13:50:58 13:50:58

ugnelė.:
Antra - tikrai gali būti nuovargis. Žinau iš savo patirties - kiekvienas karjeros laiptelis kainuodavo gerą mėnesį ar daugiau nervų ir laikino noro sumažėjimo. Nes smegenys ir visa kita kažkaip persijungia kita linkme.

Juk moteris gali labai daug. Nuo moters priklauso ar vyras šuoliuos namo su viena mintim ar visa paguodą, tikslą ir užsimiršimą ras darbe.

Na, šįsyk, Ugnele, atrodo, prieštaraujate sau pačiai. O jei vyrui reikia paguodos ir užsimiršimo būtent tą mėnesį, kai jo moteris pasinėrusi karjeros reikaluose? Kartais netgi vienas mėnuo gali iš esmės pakeisti dviejų žmonių santykius. Ir iš viso man nesuprantamas dalykas, kaip užsiėmus karjeros dalykais galima nebeskirt dėmesio brangiam žmogui (gal aš labai senamadiška?.. Be to, mylėjimasis, pabuvimas su mylimuoju/mylimąja juk atpalaiduoja ir suteikia galimybę bent trumpam atitrūkti nuo kasdienio gyvenimo reikalų.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2010/12/17 18:50:05 18:50:05

Svečias: Ugnele, praples, vyro gundymo tema. Man idomu, ar verta gundyti, kai matai, kad jis nenori?

Gundyti verta visada, jei tik pati to nori. Pagrindinė sąlyga - tau turi patikti tai, ką tu darai. Ir turi norėti rezultato:)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume