Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Moterų kojų plakuotumas

Moterų kojų plakuotumas

kudlė

K

6 įrašai

2009/08/06 07:57:11 07:57:11

Šaunuolė! Kas gi iš tiesų sugalvojo, kad plaukuotos kojos moteriai yra blogai, negražu ir jas reiktų skusti? kam tie plaukeliai maišo? Gal kaip tik kai kam jie yra ir gražūs, ir moteris jais apaugusi - ir išskirtinė, ir sesuali?... Manau, kad svarstant kas gražiau - natūralumas ar dirbtinumas , kartais yra perlenkiama. Pvz, kažkas sumąstė, kad plikė vyrams gal nelabai gražu, tad galima ( o gal ir reikia) padėtį "pataisyti", apgauti gamtą. Atsirado ir "aukų. Pažįstu vyruką, kuris, pradėjęs plikti, kreipėsi į mikrochirurgus, kad jam priaugintų skalpą. Ir koks rezultatas? Tas implantas netrukus irgi pradėjo plikti! Ir dabar vietoj plaukų žmogus turi įtartinai nedailiai randuotą , keliais peisais styrantį pakaušį, kurį net norėtų slėpti po peruku , nes daugelis klausinėja, kokią avariją jam teko patirti, o jam gėda prisipažinti dėl savo kvailumo... Aš už pasirinkimo laisvę! Nederėtų sveikam brukti ligą

Leo

L

543 įrašai

2009/08/06 10:05:01 10:05:01

Vieniša_siela:
Baklažanas: Sveiki! Gal galite kas nors mane paprotinti, kodel vyresnių moterų kojų plakuotumas - tema tabu? Visi pastebi, jei vyresnė moteris (nekalbu apie močiutes virš 70, turiu galvoje 40+ moteris) vaikštinėja pėdkelnėmis aptempusi savo plakuotas kojas, pasišaipo tyliai ar kartais garsiai, bet... kartais atrodo, kad vyresnėms moterims negalioja taisyklė, kad kojas reikia skusti. Bent iki kelių... Ar čia toks išskirtinai lietuviškas auklėjimas, kad kojas skuta tik pasileidėlės...?

Pasidomėk, kada Lietuvoje apskritai pradėtos skusti kojos. Čia tas pats, kas klausti "kodėl mano tėvas nepasidaro dredų?". Ir išvis... Koks tamstos reikalas, kas kojas skuta, o kas - ne? Ir kas sugalvojo tą "taisyklę", kad kojas reikia skusti?!

Na anksciau ir prausdavosi pirtyje du kartus per metus:)

Leo

L

543 įrašai

2009/08/06 10:06:27 10:06:27

kudlė: :lol: Šaunuolė! Kas gi iš tiesų sugalvojo, kad plaukuotos kojos moteriai yra blogai, negražu ir jas reiktų skusti? kam tie plaukeliai maišo? Gal kaip tik kai kam jie yra ir gražūs, ir moteris jais apaugusi - ir išskirtinė, ir sesuali?... Manau, kad svarstant kas gražiau - natūralumas ar dirbtinumas , kartais yra perlenkiama. Pvz, kažkas sumąstė, kad plikė vyrams gal nelabai gražu, tad galima ( o gal ir reikia) padėtį "pataisyti", apgauti gamtą. Atsirado ir "aukų. Pažįstu vyruką, kuris, pradėjęs plikti, kreipėsi į mikrochirurgus, kad jam priaugintų skalpą. Ir koks rezultatas? Tas implantas netrukus irgi pradėjo plikti! Ir dabar vietoj plaukų žmogus turi įtartinai nedailiai randuotą , keliais peisais styrantį pakaušį, kurį net norėtų slėpti po peruku , nes daugelis klausinėja, kokią avariją jam teko patirti, o jam gėda prisipažinti dėl savo kvailumo... Aš už pasirinkimo laisvę! Nederėtų sveikam brukti ligą

Labai sexualu karsta vasaros diena vejyje besiplaikstantys koju plaukai:)))

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/06 10:08:44 10:08:44

Leo:
Vieniša_siela:
Baklažanas: Sveiki! Gal galite kas nors mane paprotinti, kodel vyresnių moterų kojų plakuotumas - tema tabu? Visi pastebi, jei vyresnė moteris (nekalbu apie močiutes virš 70, turiu galvoje 40+ moteris) vaikštinėja pėdkelnėmis aptempusi savo plakuotas kojas, pasišaipo tyliai ar kartais garsiai, bet... kartais atrodo, kad vyresnėms moterims negalioja taisyklė, kad kojas reikia skusti. Bent iki kelių... Ar čia toks išskirtinai lietuviškas auklėjimas, kad kojas skuta tik pasileidėlės...?

Pasidomėk, kada Lietuvoje apskritai pradėtos skusti kojos. Čia tas pats, kas klausti "kodėl mano tėvas nepasidaro dredų?". Ir išvis... Koks tamstos reikalas, kas kojas skuta, o kas - ne? Ir kas sugalvojo tą "taisyklę", kad kojas reikia skusti?!

na man asmeniskai moteris , kurios kojos apaugusios juodais plaukais sukelia lengva pykinimo jausma, bet tie plaukai taip greit auga, kad kovot su jais taip sunku. pavydziu vyrams,kad jie sau tai leidzia( o tarp kitko atrodo taip pat slyksciai , kaip ir moteru plaukotos kojos) ir dekl to nepergyvena, bet jau moterei prikaisiuot tai visada prasom

Leo

L

543 įrašai

2009/08/06 10:10:49 10:10:49

]

Na anksciau ir prausdavosi pirtyje du kartus per metus:)[/quote]
na man asmeniskai moteris , kurios kojos apaugusios juodais plaukais sukelia lengva pykinimo jausma, bet tie plaukai taip greit auga, kad kovot su jais taip sunku. pavydziu vyrams,kad jie sau tai leidzia( o tarp kitko atrodo taip pat slyksciai , kaip ir moteru plaukotos kojos) ir dekl to nepergyvena, bet jau moterei prikaisiuot tai visada prasom [/quote]

o siek tiek pasidaze vyrai grazu?:)))

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/06 10:14:49 10:14:49

Leo: ]

na man asmeniskai moteris , kurios kojos apaugusios juodais plaukais sukelia lengva pykinimo jausma, bet tie plaukai taip greit auga, kad kovot su jais taip sunku. pavydziu vyrams,kad jie sau tai leidzia( o tarp kitko atrodo taip pat slyksciai , kaip ir moteru plaukotos kojos) ir dekl to nepergyvena, bet jau moterei prikaisiuot tai visada prasom [/quote]

na geriau dazytas plaukas,nei zilas bernas 25metu, o prie ko cia dazai_ dekoratyvine kosmetika ir higiena-plauku pasalinimas?

o siek tiek pasidaze vyrai grazu?:)))[/quote]

Leo

L

543 įrašai

2009/08/06 10:26:04 10:26:04

elenka:
Leo: ]

na man asmeniskai moteris , kurios kojos apaugusios juodais plaukais sukelia lengva pykinimo jausma, bet tie plaukai taip greit auga, kad kovot su jais taip sunku. pavydziu vyrams,kad jie sau tai leidzia( o tarp kitko atrodo taip pat slyksciai , kaip ir moteru plaukotos kojos) ir dekl to nepergyvena, bet jau moterei prikaisiuot tai visada prasom

na geriau dazytas plaukas,nei zilas bernas 25metu, o prie ko cia dazai_ dekoratyvine kosmetika ir higiena-plauku pasalinimas?

o siek tiek pasidaze vyrai grazu?:)))[/quote][/quote]

nelabai vyriska kojas skustis:) Nebent pagal profesija priklauso:)

salvija35

S

99 įrašai

2009/08/06 14:25:17 14:25:17

Atleiskite, ponaiti Leo, bet pagal tamstos(ir kitų tokių pačių) dūdelę tikrai nesiderinsiu net ir dėl konkurencijos nesivarginsiu kovoti. Man barbė tikrai nėra siekiamybė, net jei tai būtų vienintelis būdas vyrą surasti Žinai, neniekinu ir neįžeidinėju kitų tik todėl, kad jie ne tokie, kurie man patiktų... Ir manau, kad neužmirštuolė nėra blogesnė už orchidėją... Čia nieko tiesiogiai nesieju, tik gal nereiktų niekinti, smerkti gamtą, prigimtį. Ir skirti sąvokas "nevalyvumas" ir mados vingrybės

Leo

L

543 įrašai

2009/08/06 15:17:50 15:17:50

salvija35: Atleiskite, ponaiti Leo, bet pagal tamstos(ir kitų tokių pačių) dūdelę tikrai nesiderinsiu net ir dėl konkurencijos nesivarginsiu kovoti. Man barbė tikrai nėra siekiamybė, net jei tai būtų vienintelis būdas vyrą surasti Žinai, neniekinu ir neįžeidinėju kitų tik todėl, kad jie ne tokie, kurie man patiktų... Ir manau, kad neužmirštuolė nėra blogesnė už orchidėją... Čia nieko tiesiogiai nesieju, tik gal nereiktų niekinti, smerkti gamtą, prigimtį. Ir skirti sąvokas "nevalyvumas" ir mados vingrybės

uzsibusi cia moterie, tikrai uzsibusi....

salvija35

S

99 įrašai

2009/08/06 16:51:57 16:51:57

O manai, kad čia tik Leo lankosi?.. Be to, geriau visai nieko, negu bet kas

P.S. Kiekvienas žvelgia iš savo varpinės, tik ar ji vienintelė ir nepakartojama?.. Tikrai ne kiekvienas suvokia Tad neskubėkim greiti "nesavų"

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume