2009/07/24 09:25:40 09:25:40
Sveiki! Gal galite kas nors mane paprotinti, kodel vyresnių moterų kojų plakuotumas - tema tabu? Visi pastebi, jei vyresnė moteris (nekalbu apie močiutes virš 70, turiu galvoje 40+ moteris) vaikštinėja pėdkelnėmis aptempusi savo plakuotas kojas, pasišaipo tyliai ar kartais garsiai, bet... kartais atrodo, kad vyresnėms moterims negalioja taisyklė, kad kojas reikia skusti. Bent iki kelių... Ar čia toks išskirtinai lietuviškas auklėjimas, kad kojas skuta tik pasileidėlės...?
rudnosiukas
R
1260 įrašai
2009/07/24 09:28:34 09:28:34
čia tikrai toks išskirtinis ...
... stereotipas [i:36jo2nxl]"...kad kojas reikia skusti..."[/i:36jo2nxl]
Zygfrid1295609168_db
Z
2032 įrašai
2009/07/24 10:00:20 10:00:20
Pas mus agrarine shalis. Cia nereikia nei koju skustis nei praustis. O varshkes gamyba yra aukstai kotiruojama visose srityse
2009/07/24 10:09:54 10:09:54
Baklažanas: Sveiki! Gal galite kas nors mane paprotinti, kodel vyresnių moterų kojų plakuotumas - tema tabu? Visi pastebi, jei vyresnė moteris (nekalbu apie močiutes virš 70, turiu galvoje 40+ moteris) vaikštinėja pėdkelnėmis aptempusi savo plakuotas kojas, pasišaipo tyliai ar kartais garsiai, bet... kartais atrodo, kad vyresnėms moterims negalioja taisyklė, kad kojas reikia skusti. Bent iki kelių... Ar čia toks išskirtinai lietuviškas auklėjimas, kad kojas skuta tik pasileidėlės...?
Man grazu nuskustos kojos--visai ,kaip parseliu..Anksciau sakydavo,kad plaukuotos kojos rodo moters seksualuma. Ta mada skusti kojas prigijo,nes moterys nori paslepti savo prigimti..Ir tos ,neseksualios ja paslepia. jei vyrams taip gerai, tai spauskit moteris skusti kojas
2009/07/24 10:16:29 10:16:29
Čia isvis yra išmislas apie kojų ir pažastų skutimą. Kai atsirado raudonskruostė Barbė-visos panoro tokiomis būti.Betgi negamino barbių su plaukuotom kojom:)
Plaukai yra skirti kūno dalims apsaugoti, kad nepatektų įvairių infekcijų į /ant tam tikrų vietų. Kažkodėl vyrai gali būti gauruoti, o moterys ne??
Kaip atrodo-ar gražiau švelnūs plaukučiai ar nuo skutimosi nuspogavusios kojos-juk kitoms moterimd būna alerginių reakcijų nuo per dažno skutimo..
Arba nuo kremų-depiliatorių. Man visai patiktų, kad nereikėtų jų skusti...
O higiena ir yra higiena-jeigu žmogus nesiprausia-tai ir skutimas nepadės..
Baklažanas: Sveiki! Gal galite kas nors mane paprotinti, kodel vyresnių moterų kojų plakuotumas - tema tabu? Visi pastebi, jei vyresnė moteris (nekalbu apie močiutes virš 70, turiu galvoje 40+ moteris) vaikštinėja pėdkelnėmis aptempusi savo plakuotas kojas, pasišaipo tyliai ar kartais garsiai, bet... kartais atrodo, kad vyresnėms moterims negalioja taisyklė, kad kojas reikia skusti. Bent iki kelių... Ar čia toks išskirtinai lietuviškas auklėjimas, kad kojas skuta tik pasileidėlės...?
2009/07/26 17:29:27 17:29:27
nu jei as galeciau rinktis skusti kojas ar neskusi -skusciau
juk grazu svelnios idegusios kojytes..negi vaiksciosi apzelusi kaip vyras
normalios 40metes kojas skuta
o kad nebertu reikia naudoti gera skustuva..
baisiausia man tai moteris su usais..va kodel jos ju nedepiliuoja man paaiskinkit ?ne sman protu nesuvokiama..
beje ir vyrai turi skusti pazastis ir savo turtus siais laikais
2009/07/26 20:03:36 20:03:36
Jei pai neturi ūselių tai ir nevaryk
Man po depiliavimo liko pigmentinės dėmės, kurios, patikėk, blogiau nei tie keli tamsūs plaukeliai.
O ir šeip - "ūsai" yra pas tamsesnio gymio moteris, pas kurias visi plaukeliai juodi, tai kad ir pūkelis,l bet juodas.
O kita pusė - dėl hormoninių pokyčių moterims dygsta gyvplaukiai.
Tiek vienu, tiek kitu atveju problema daug sudėtingesnė.
O šeip, depiliacija nepigus dalykas - kas tris savaites pakloju po 150-160 Lt. Taip kad tie visi kas aiškina apie nesusitvarkymą, higieną - eikite patys žinote kur.
2009/07/26 22:19:00 22:19:00
pati ismok pasidaryti namie ir sutaupysi.. as dazausi pati ir plaukus , darausi manikiurus, pedikiurus ir t.t tai nereikia verkti kad brangu ir t.t lakstyti po grozio salonus cia jau islepimas..
pigmentines demes liko nes po depiliacijos buvai sauleje..
2009/07/27 06:36:44 06:36:44
Šia tema visai neseniai ir pati susimąsčiau. O kodėl moterys privalo? Kieno čia "išmislas"(išprotavimas)? Jei pačios nori, jei tai patogiau, maloniau- taip, daro, nes nori... O vyrų priekaištai, manyčiau, ne visai brandūs- gal ir jų barzdos, plaukuotos rankos, krūtinės, nugaros ir t.t. kai kuriom nepatinka? Tai ką, vyrukai, marš visi odą "švarint"... Jei jau taip gal tuoj pradės moterim priekaištaut, kad nepasidaro plastinių operacijų : oda pradėjo raukšlėtis, kažkur riebalus privalo nusisiurbt, kažką pasitempt, kažką padidint- "juk ne urvinių laikais gyvenam- dabar medicina pažengusi, nebūkit dinozaurės, nevalyvos..."
O higiena ir plaukuotumas toli gražu ne tas pats... galim palygint- nusiskutęs, bet dušo kelinta diena nejutęs ir su barzdele, bet ką tik iš dušo( kaip ir kiekvieną rytą, vakarą ... )... tas pats ir apie moteris...
Ar ne per daug dėmesio skiriam ne tiem dalykam, kuriem tikrai turėtume skirti?
2009/07/27 06:44:04 06:44:04
ADRIJANA: pati ismok pasidaryti namie ir sutaupysi.. as dazausi pati ir plaukus , darausi manikiurus, pedikiurus ir t.t tai nereikia verkti kad brangu ir t.t lakstyti po grozio salonus cia jau islepimas..
pigmentines demes liko nes po depiliacijos buvai sauleje..
Kai turi kaukazietiško kraujo, patikėk, pati nelabai pasidarysi Nebent esi visiška mazochistė ir nori save skriausti.
Beje, avataras tavo toks.. Buvau truputi geresnės nuomonės apie tave
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume