Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Kodel vienisos moterys tokios isrankios

Kodel vienisos moterys tokios isrankios

patkute1317892394_db

P

26 įrašai

2009/11/06 22:55:28 22:55:28

nemirtingasis: paskaitinejau ir visiskai sutinku su sios temos autoriumi, turiu daugybe asmeniniu pavyzdziu ,kalbi su istekejusia mergina ir tiesiog jautiesi kitam pasalulyje kaip pasakoje ,bendravimas be jokiu problemu ,jokiu nutylejimu ,dingimu ir aiskinimosi ,parasei - tave suprato taip kaip ir norejai pasakyti ,bet ji istekejus ir tai neleidzia tureti kazka daugiau ... tik uzkalbini vienisa mergina o tuo labiau jei neturi vaiko tai pribaigia savo isrankumu ,savo isausktinimu ,kad , as cia kazkas o tu tik vaikinas norintis pasiekti mane , parasai "labas ,kaip sekasi " tai atsakymo nesulauksi ,nes jai juk per zema atsakyti i tokius klausimus ,bet kodel i toki klausima visada atsako istekejusi mergina ir mielai su tavim bendrauja ??? norisi paklausti ,kas su jumis negerai ??? gal tikrai tik istekejusios yra normalios o kitos kurios vienisos per savo isidibinejimus taip ir lieka pastoviai vienos ??? yra isimciu ,bet ju tiek mazai ,kad pavargsti tokio zmogaus ieskoti ,kai kazka randi ,kas tau atsako i paprasta klausima "labas, kaip sekasi" tai tos kelios merginos is simto nebutinai tau patiks ir tu patiksi jai ,bet tokiam zmogui jauti pagarba vien uz tai ,kad jis su tavim pabendravo ,pabande pazinti ir susipazinti , o ne pasiputusiai anketoje paraso "nerasykit tik labas nes man per zema" taip ,tokiu anketu daug, uzsuki po menesio ,po metu ir matai ja vis dar sedincia tinklapyje ir butinai isidejusia kokia foto is fotosesijos ir kiek imanoma labiau maivantis , tokiu daug ,per jas net nesinori ieskoti ineternete kazko ,nes vel ir vel papuoli i tas pacias nesamones... ne visos vienodos ,bet kam tie isidirbinejimai ir paskiau verkia ,visi jie vienodi ,visi pabega ,o kaip nuo tokios nepabegti ir testi bendravima ???

As nezinau kur tu randi TOKIU moteru . Kcem. Tiesa sakant atrodo , kad net issigalvoji. Visados atrasau jei manes paklausia kaip sekas , domisi manimi , arsiaip tiesiog nori pabendrauti. Ir tai nebutinai reiskia,kad jis man patinka ir kad tikrai jau pasirasau jam. ;D bet ta prasme.. man paciai yra idomu bendrauti su visokiausiais zmonėmis. Galų gale jei nebandysi bendrauti ar pazinti kitos lyties , taip ir liksi nieko nezinanti ir viena. Pati neskubu isivelti i visokius santykius , bet kaip sakant.. negali žinot ;D

LEDAI ANT PAGALIUKO

L

12 įrašai

2009/11/07 14:46:09 14:46:09

dieve, tiesiog avo mintys 0 yra mano mintys, tik tavosios isreiksto ir parasytos cia! Pritariu visu 200 %, kaip pirstu i aki apie mus vienises. ...
Man irgi ne pyragai, esu viena ir viskas, ir del to kenciu, aisku man nera gerai, as nesu laiminga del to, kad vienisa, bet....na lopai tie vyrai, niekas nebenori investuoti, ideti kazka i santykius, siekti, uzdegti ugni moters sirdyje...Vyrai to nebemoka, nebenori to daryti, Sunku but vienai su vaikuciu, bet, bent vaikuti turi, jis augs, bus salia, praskaidrins gyvenima, suteiks kitokio dziaugsmo, sakusmo, rupesciu. O ka daryti, kai sansu sutikti ta "normaluju" - nuliniai? Geju paradas visur, pigus pizonai, arba pasipute menkystos, silpni ir paverge vyreliai, nuopezos...
Ir kur ritasi pasaulis?????

Matyt isranki: Manyčiau esu iš tų išrankiųjų, ir būtų daug ką apie tai pasakoti, bet pabandysiu kiek struktūrizuoti:

1. Vyresnės/išsiskyrusios/turėjusios ilgėlesnę bendravimo patirtį yra labiau išrankios nei jaunos. Ne todėl kad nenormalios, bet todėl, kad geriau save pažįsta ir žino ko nori. Nebūtinai eiliškumas pinigai->mašina->...->teatras. Galbūt tai visai kitas derinys "privalomų savybių". Būti neišrankiai labai padeda galvos pametimas įsimylėjus, tada atrodo, kad nesvarbu, kad nėra daug ko, kas yra tau svarbu, rožiniai akiniai ir naivus tikėjimas, kad viskas keisis tik į gerą, yra pakankama.
2. Vienišų taip pat yra įvairių, tiek moterų, tiek vyrų. Jei keli didelius reikalavimus kitam, ir pats turi būti neprastas. Nemanau, kad galima reikšti priekaištus visoms išrankioms, teisingiau būtų juos kelti išrankioms, bet pačioms neatitinkančioms "žvaigždučių skaičiaus".
3. Vieniša (ypač išsiskyrusi) mažiausiai vieną kartą jau pasirinko geriau neturėti, nei turėti tai, kas nepatinka. Todėl tai yra visai kitokios moterys, nei tos, kurios geriau renkasi "turėti, bet kentėti".
4. Nežinau kaip vyrams, ar kitoms moterims, bet man virtualioj erdvėj yra visai kitaip nei realiam gyvenime. Realiam gyvenime kiekvienas sutiktas žmogus, vyras šiuo atveju, jau palieka įspūdį. Tiek elgesys, tiek išvaizda, tiek kalba. Jei tai yra geras įspūdis, lengviau nematyti ar susitaikyti su man įsivaizduojamais trūkumais. Pažinčių svetainėje jautiesi daugiau kaip parduotuvėj - lygini. Vienas geras, kitas - geresnis. Bet lygini turėdama labai ribotą informaciją, ir jei nėra to emocinio įspūdžio, labai lengva atsisakyti.
5. Matyt labiausiai krenta į akis materialinis išrankumas, bet lygiai taip pat yra ir kitoks. Man asmeniškai maža Zygfrid išvardintų dalykų (saugumas, dėmesys, seksas), man svarbu, kad būtų su žmogum būtų ir įdomu. Manau kiekviena galėtų papildyti sau reikalingom savybėm.
6. Nesvarbu, kiek būtume emancipuotos, bet vis tiek norisi vyro, kuris būtų bent porą žingsnių toliau, iš kurio galėtum kažką naują išmokti, į kurį galėtum atsiremti. Tada ir moteriška būti be galo gera. Kiek matau aplinkui, aktyvesnės yra moterys. Parodose - moterys, knygyne - moterys, parke bėgiojančios - moterys, net žygiuose moterų daugiau. Vyrai lenkia krepšinio arenoje ir pub'uose. Taigi įdomesnių vyrų nebelieka tiek daug.

Taigi tiek apie mano, 34 metų, išsiskyrusios, vienišos ir niekaip nerandančios išrankumą.

Tai yra mano asmeninė, vienišos, 34 m., išsiskyrusios nuomonė

namiokass

N

226 įrašai

2009/11/07 15:34:41 15:34:41

Matyt isranki: ........Parodose - moterys, knygyne - moterys, parke bėgiojančios - moterys, net žygiuose moterų daugiau. Vyrai lenkia krepšinio arenoje ir pub'uose. Taigi įdomesnių vyrų nebelieka tiek daug.

Mano nuomone krepsinio stebejimas ir pub'ai tai tik laiko gaisimas parodose bei knygynuose kai vyrai lankosi ir kazkuo domisi tai rodo ju intelekto lygi. kurie sedi tik prie tv vaiksto i varzybu stebejima, barus tai cia jau skaitosi "minios, chebros zmogus arba tiesiog sioje sferoje rades atsipalaidavimo metoda. O parkuose esu mates begale sportuojanciu ir lakstanciu vyru, arba tiesiog ant suoliuko ir megaujasi krastovaizdziu - tai ir atsipalaidavimas. Kiekvienas tai pasirenka pagal savo charakterio ypatumus o apie zygius kalbant kad daugiau moterys dalyvauja tai cia manau lygiavertiska ziurint nuo kokio amziaus tarpsnio buna renkama kompanija zygiui

oversa

O

251 įrašai

2009/11/07 17:02:08 17:02:08

Todėl, kad susitvarkai gyvenimą, susidėlioji taip, kaip reikia, sukuri harmoniją... Tada sunku priimti bet ką, nesinori griauti, nežinai, ar verta.
Tau skirtasis pas tave ateis - žmonės nešdami šiukšles susipažįsta. Na, o jei neskirta, tai neskirta... O gal skirta daugiau ir po truputį, o to vieno vienintėlio nėra, arba jie visi po truputėlį vienintėliai

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/08 11:24:10 11:24:10

Susirasti vyrą/moterį padeda ir pozityvus mąstymas. Tiksliai arba bent daugmaž žinokime, ko mums reikia, ir tikėkime, labai labai tikėkime, kad tai įvyks. Įsivaizduokime, kaip tai bus, skirkime tokiam mąstymui kažkiek laiko. Aš tikiu ta mąstymo jėga. Pati darau taip.

Vaivita

V

290 įrašai

2009/11/08 12:56:06 12:56:06

Paprasta tiesa: yra dvieju tipu moterys. 1.Tos,kurioms zutbut reikia,kad salia butu bet koks zmogus,nes jos negali pakesti,kai yra vienisos. 2. Tos moterys,kurios renkasi,su kuo buti,o su kuo-ne,nes su bet kuo jos nebuna. Elementaru

Emporija

E

849 įrašai

2009/11/09 06:22:37 06:22:37

Isrankios todel, kad jau nebera patiklios naivuoles. Jos jau igave patirties ir proto, todel vyrus vertina kritiskai.

Emporija

E

849 įrašai

2009/11/09 06:36:44 06:36:44

Nu saunuole! Gerai tu cia parasei

Emporija

E

849 įrašai

2009/11/09 06:46:13 06:46:13

Kiek, visgi, daug yra vienisu zmoniu! O as maniau, jog esu viena is nedaugelio. Bet tai neguodzia. Negera vienai.

Human

H

653 įrašai

2009/11/09 08:12:50 08:12:50

Kol manysit apie vyrus tik bloga tol ir busit vienisos. Pradekit galvot, kodel vyrai nori moters, kodel jiem pirma seksas, o veliau gyvenimas kartu, kodel nemegsta materialisciu ir t.t. Va kai viska paziuresit is kitos puses gal suprasit, kad vyras nenori savo tikrosios meiles apgaudineti ir lovoje iesko geriausios, del to jis pirma nori isbandyti seksa su nauja mergina, kuri gal bus ta vienintele ir nereiks veliau eiti na lieva, nenori tureti materialistes, kuri butu tuscia ir tik blizguciu apdabinta eglute, jis nori kad butu ji gera seimininke, ne tam kad ji pavalgidintu, o tam kad jo vaikus sugebetu isaukleti gerais zmonemis. Tiek vyrai ir moterys iesko to paties, tik vyrai renkasi nuo kitos puses mastydami apie konkrecius dalykus: gera zmona lovoje, gera vaiku mama, grazi protinga mergina visuomeneje. Jei vyras paliko po pirmo pasimylejimo jis tiesiog pamate, kad ja butu apgaudinejes, nes ji nepatenkina jo poreikiu arba pamate kad jis nepatenkina jos, tai is tikro drastiskas geras veiksmas. O jei vyra uzbure moteris jis tikrai nebegs po pirmo pasimylejimo, tikrai ja laikys ir skambins kita diena.

Nenuvertinkit tiesiog ziurekit is kito zmogaus puses.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume