Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Kodel vienisos moterys tokios isrankios

Kodel vienisos moterys tokios isrankios

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/15 20:57:15 20:57:15

Zygfrid: Jo as slykstus, bet tos mergos kazkodel skambija diena nakti man- ramybes neduoda. Neleidzia net pailseti. O jus tokie teisingi ir moralus toliau tampykite peliukus prie kompo

Tai jau issiskyrei? Vienas miegi?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/11/15 21:46:53 21:46:53

Svečias:
deepsorrow: :lol:

Sedi forume 2 slykstukai pisuokliai. Vienas senas ir visai jau sugedes, kitas jaunesnis, bet irgi nelabai atsilieka, bent jau stengiasi neatsilikti.

Ačiū , visada malonu būt pastebėtam. Jums irgi sėkmės gyvenime, pagal drabstymąsi purvais, tamsta irgi matyt ne pirmo šviežumo, matyt tikrai toks tokį randa.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/15 21:56:39 21:56:39

Zygfrid: Jo as slykstus, bet tos mergos kazkodel skambija diena nakti man- ramybes neduoda. Neleidzia net pailseti. O jus tokie teisingi ir moralus toliau tampykite peliukus prie kompo

Shiziko fantazijos.

darni5

D

50 įrašai

2011/11/16 07:58:42 07:58:42

Zygfrid: Nes niekas ju nepisa ir del to joms pavaziuoja stogas ir nebezino ko nori jos.

Geras pasakymas , bet... prie ko cia taip negraziai pasakyta, is kur tu zinai, gal dar ir kaip eilem stovi prie ju duru, taip pat atsiginti negali, juk pats nematei, ir nereikia cia girtis, nes jei reiktu tik tam reikalui kiekvienai yra pilni kampai, bet kas is to, liksim paskui nuciulpti diedukai ir senutes is kuriu dabar juokiames, nekalbant kad aplinkui vaikscios vien tik taip dabar vadinami "svogeriai ar svogierkos", kaip smagu tada bus

P.S. Cia niekas nieko netampo, nes pas mus kompai be peliuku

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/16 14:27:35 14:27:35

Varge kiek pisti norinčių..piskitės,tik nepersipiskit,sutarta?

darni5

D

50 įrašai

2011/11/16 15:18:54 15:18:54

Svečias: Varge kiek pisti norinčių..piskitės,tik nepersipiskit,sutarta?

Tai aisku,kad sutarta,bet nepazadam,o ko galvoji mes cia susirinkom,tik tiek kad niekas cia neduoda , o tu jau tvarkoj? :-D:-D

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/16 15:55:04 15:55:04

darni5:

Tai aisku,kad sutarta,bet nepazadam,o ko galvoji mes cia susirinkom,tik tiek kad niekas cia neduoda , o tu jau tvarkoj? :-D:-D

Su manim tai viskas OK O jum tai patariu susikurti specialią temą " Kas nori pasipist"? palengvėtų jums darbas,galėtumėt gi ten kontaktais ir valandom keistis jeigu norit aš galiu tą temą sukurt,jums dar darbas palengvės

darni5

D

50 įrašai

2011/11/16 17:35:06 17:35:06

Svečias:
darni5:

Su manim tai viskas OK O jum tai patariu susikurti specialią temą " Kas nori pasipist"? palengvėtų jums darbas,galėtumėt gi ten kontaktais ir valandom keistis jeigu norit aš galiu tą temą sukurt,jums dar darbas palengvės

Butu labai malonu is Jusu puses , ir nepamirskite pranesti, kai jau galesime persikelti

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/11/16 18:06:42 18:06:42

Svečias:

Tai lengvinkit jau kardinaliai tada, tiesiog rašykit kada ir kur reiks p******
Kaip p.Zygfrid pasakytų manau, kad jau būtų nusiprausę ir nuoga, nereiks laiko gaišt preliudijoms iškart į pirmą aktą.

darni5

D

50 įrašai

2011/11/16 18:34:01 18:34:01

deepsorrow:
Svečias:

Tai lengvinkit jau kardinaliai tada, tiesiog rašykit kada ir kur reiks p******
Kaip p.Zygfrid pasakytų manau, kad jau būtų nusiprausę ir nuoga, nereiks laiko gaišt preliudijoms iškart į pirmą aktą.

Geras atsakymas , ir kurejas dingo

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume