Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Kodel vienisos moterys tokios isrankios

Kodel vienisos moterys tokios isrankios

eira

E

46 įrašai

2011/01/12 20:27:24 20:27:24

Neisrankus: Kodel vienisos moterys tokios isrankios?Susiduriau su tokia situacija jau ne pirmame pazinciu puslapyje - vienisos isrankios nepatenkintos moterys. Su jomis neitiketinai sunku bendrauti, nes reikalavimai - debesu aukstyje. Regis, jei gerai uzdirbi, tai privalai dar ir sportine masina tureti, jeigu ja turi - vaikscioti i sporto klubus, jeigu tai darai - dometis dar ir menais, teatru na ir taip be pabaigos. Galiausiai pavargsti nuo to ir isvis nustoji atrasineti i laiskus ir pan.. Tada tampi kompleksuotu nevykeliu.. Tai kaip cia yra? Viskas joms blogai?

nera visiskai taip , kaip tu galvoji...? mes visi gyvenimo pamurkdyti..

laima100

L

60 įrašai

2011/01/13 09:39:00 09:39:00

isranki???visi mes turim savo vaizduote,norus,svajones...kaip nesirinkti jei tu nori ilgalaikio bendravimo? vel imti is savartyno,nuprausti,aprengti,patampyti po ligonines(atstatyti nusilpusi organizma)ir galunej likti apvogtai,isdurtai taip siandiena man juokas ima is saves(kadangi tada nesirinkau,galvojau va jau sitas tai bus tik mano,neisvaizdus,neturtingas,ligotas)na kur tau-pati sparnus uzdejau,pati ir nukentejau o kai isskleide tos sparnus,nu kur tada jau man iki jo.jaunos,vienisos damos aplink-ir visos galvojo,kad taip vyras pats rupinasi savim.taigi viena is tu jaunu ir pavyliojo ta milijonieriu(isvaizda),pagyveno,ogi milijonierius neturi noro dirbt,priprates tik gaut,o atiduot nemoka ir niekad to nedare...Tai kaip neuzduoti klausimu,nepaklausti ar bent islaikai save pats?jau buvusi iklimpusi,tikrai bijai antro kart.tai jums ir atrodo-isrankios,ne.paprasciausiai norisi visvien sau lygaus zmogaus(ne materialine prasme)o saziningumo

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/01/13 10:36:43 10:36:43

Mes turime labai blogą savybę, blogą įprotį - už gerą atsimokėti dvigubu blogiu. Tai čia tokia mūsų lietuvių labai šlykšti savybė ir prastas auklėjimas, aklos begalinės meilės pasekmė - Sitten und Unsitten der Litauenszeit. Ne visi mes tokie, žinoma, bet šito paminėto brūdo mūsuose tikrai jau per daug.

34903id_eira

3

54 įrašai

2011/02/05 13:26:43 13:26:43

laima 100, suprantu tave... laikas viska isgydys.. nepergyvenk! prasau... taip yra ir sunku tai paaiskint?... matyt, ne taip kazka darom?...

34903id_eira

3

54 įrašai

2011/02/05 13:36:27 13:36:27

neisrankus, tikriausiai dar nesutikai savo puseles?.. ne visos tokios. buk savimi. atsiras tikrai, kuri nekels tokiu apsurdisku reikalavimu. tiesiog, pamatys tavyje zmogu! patikek!:)

AndriusXQ

A

78 įrašai

2011/02/16 12:37:15 12:37:15

Eik eik tik su savo tom isrankuolem... Mest tokias per borta. Jos jau gimusios buti senmergemis ir gyventi su vibratoriumi, visos jos pesimistes- tos vienises bobos. Laukia princo ant balto zirgo, bet deja nesulaukia net balto zirgo ant princo, nes galvojasi esancios pasaulio bambos.

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/02/16 19:13:10 19:13:10

laima100: isranki???visi mes turim savo vaizduote,norus,svajones...kaip nesirinkti jei tu nori ilgalaikio bendravimo? vel imti is savartyno,nuprausti,aprengti,patampyti po ligonines(atstatyti nusilpusi organizma)ir galunej likti apvogtai,isdurtai taip siandiena man juokas ima is saves(kadangi tada nesirinkau,galvojau va jau sitas tai bus tik mano,neisvaizdus,neturtingas,ligotas)na kur tau-pati sparnus uzdejau,pati ir nukentejau o kai isskleide tos sparnus,nu kur tada jau man iki jo.jaunos,vienisos damos aplink-ir visos galvojo,kad taip vyras pats rupinasi savim.taigi viena is tu jaunu ir pavyliojo ta milijonieriu(isvaizda),pagyveno,ogi milijonierius neturi noro dirbt,priprates tik gaut,o atiduot nemoka ir niekad to nedare...Tai kaip neuzduoti klausimu,nepaklausti ar bent islaikai save pats?jau buvusi iklimpusi,tikrai bijai antro kart.tai jums ir atrodo-isrankios,ne.paprasciausiai norisi visvien sau lygaus zmogaus(ne materialine prasme)o saziningumo

Matyt kad stengetes del saves, o ne del jo,jei noretum tikrai padet zmogui- nedejuotum.

Danielius

D

407 įrašai

2011/02/16 19:22:51 19:22:51

Mhhhhhh, mane iduot Laimai i nagus, gal padarytu is bezdziones zmogena, dar ir tokiu moteru buna.... gal ir nieko, nueini i bomzyna, kaip maximoij ishsirinkai koki, apshlifuoji ir dar, kas be ko, sparnus ishaugini... kaip koks zvaigzdziu fabrikas, puikus uzsiemimas.....

Svetlana

S

980 įrašai

2011/02/16 21:15:12 21:15:12

senas hrienas:
laima100: isranki???visi mes turim savo vaizduote,norus,svajones...kaip nesirinkti jei tu nori ilgalaikio bendravimo? vel imti is savartyno,nuprausti,aprengti,patampyti po ligonines(atstatyti nusilpusi organizma)ir galunej likti apvogtai,isdurtai taip siandiena man juokas ima is saves(kadangi tada nesirinkau,galvojau va jau sitas tai bus tik mano,neisvaizdus,neturtingas,ligotas)na kur tau-pati sparnus uzdejau,pati ir nukentejau o kai isskleide tos sparnus,nu kur tada jau man iki jo.jaunos,vienisos damos aplink-ir visos galvojo,kad taip vyras pats rupinasi savim.taigi viena is tu jaunu ir pavyliojo ta milijonieriu(isvaizda),pagyveno,ogi milijonierius neturi noro dirbt,priprates tik gaut,o atiduot nemoka ir niekad to nedare...Tai kaip neuzduoti klausimu,nepaklausti ar bent islaikai save pats?jau buvusi iklimpusi,tikrai bijai antro kart.tai jums ir atrodo-isrankios,ne.paprasciausiai norisi visvien sau lygaus zmogaus(ne materialine prasme)o saziningumo

Matyt kad stengetes del saves, o ne del jo,jei noretum tikrai padet zmogui- nedejuotum.

Zmones visada stengiasi del saves pirmiausia - tokia visu musu prigimtis, ir galima deklaruoti begalini atruizma, vienok jei nesi turtuole samariete (tas pats ir vyrai)- tuomet stengiesi del saves tureti zmogu tvarkinga, sveika, laiminga. Nematau tame nieko blogo.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/17 13:45:37 13:45:37

kAS PER KLAUSIMAS NEBŪTŲ IŠRANKIOS TAI IR VIENIŠOS NEBŪTŲ,TAM IR YRA IŠRANKIOS KAD VIENIŠOM BŪTŲ!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume