2009/07/09 13:29:44 13:29:44
Kodel vienisos moterys tokios isrankios?Susiduriau su tokia situacija jau ne pirmame pazinciu puslapyje - vienisos isrankios nepatenkintos moterys. Su jomis neitiketinai sunku bendrauti, nes reikalavimai - debesu aukstyje. Regis, jei gerai uzdirbi, tai privalai dar ir sportine masina tureti, jeigu ja turi - vaikscioti i sporto klubus, jeigu tai darai - dometis dar ir menais, teatru na ir taip be pabaigos. Galiausiai pavargsti nuo to ir isvis nustoji atrasineti i laiskus ir pan.. Tada tampi kompleksuotu nevykeliu.. Tai kaip cia yra? Viskas joms blogai?
2009/07/09 13:37:07 13:37:07
Jos dažnai jau buna gerokai apsvilusios. Ir dažnai laikosi tos niuomonės geriau jau jokio, negu abile koks.
Ir nėra taip jau su jomis viskas blogai, tik Jus tikriausiai taip pat nežiūrite į kuklias didelių reikalavimų nekialenčias vienišas moteris. Nes kiekvienas vyras šalia savęs norėtų turėti karalienę
Zygfrid1295609168_db
Z
2032 įrašai
2009/07/09 13:44:54 13:44:54
Nes normalios moterys nera vienisos. O tos kurioms su galva negerai sedi pazinciu saituose ir isivaizduoja, kad jos kazkam yra reikalingos. Ir jaucia pasitenkinima nuo to, kad gauna simtus laisku nuo tu kompleksuotu nevykeliu ir ivairiu seksualiniu iskrypeliu.
Is kitos puses- nepilnaverciai vyrai galvoja, kad moterys isrankios, kad joms reikia automobiliu ir babkiu... Tai tik nevykeliu nuomones.
Pasikartosiu- moterims reikia saugumo jausmo, truputi demesio, kad ji pasijustu moterimi, ir sekso (nebutinai gero).
2009/07/09 13:51:41 13:51:41
Moterims reikia tik gero sekso, kam tada vyras isvis, jeigu jis lovoje nekoks
Zygfrid1295609168_db
Z
2032 įrašai
2009/07/09 13:56:47 13:56:47
Aušraxxx: Moterims reikia tik gero sekso, kam tada vyras isvis, jeigu jis lovoje nekoks
Pataisysiu- moterims reikia orgazmo. Jei moteris patiria orgazma- jei gerai jau. Tai visiskai nereiskia, kad seksas geras.
2009/07/09 14:33:15 14:33:15
Neisrankus: Kodel vienisos moterys tokios isrankios?Susiduriau su tokia situacija jau ne pirmame pazinciu puslapyje - vienisos isrankios nepatenkintos moterys. Su jomis neitiketinai sunku bendrauti, nes reikalavimai - debesu aukstyje. Regis, jei gerai uzdirbi, tai privalai dar ir sportine masina tureti, jeigu ja turi - vaikscioti i sporto klubus, jeigu tai darai - dometis dar ir menais, teatru na ir taip be pabaigos. Galiausiai pavargsti nuo to ir isvis nustoji atrasineti i laiskus ir pan.. Tada tampi kompleksuotu nevykeliu.. Tai kaip cia yra? Viskas joms blogai?
O kodel negali gerai uzdirbti, tureti sportines masinos, vaikscioti i sporto kluba ir dometis menu ir teatru?
2009/07/09 15:21:44 15:21:44
Manyčiau esu iš tų išrankiųjų, ir būtų daug ką apie tai pasakoti, bet pabandysiu kiek struktūrizuoti:
- Vyresnės/išsiskyrusios/turėjusios ilgėlesnę bendravimo patirtį yra labiau išrankios nei jaunos. Ne todėl kad nenormalios, bet todėl, kad geriau save pažįsta ir žino ko nori. Nebūtinai eiliškumas pinigai->mašina->...->teatras. Galbūt tai visai kitas derinys "privalomų savybių". Būti neišrankiai labai padeda galvos pametimas įsimylėjus, tada atrodo, kad nesvarbu, kad nėra daug ko, kas yra tau svarbu, rožiniai akiniai ir naivus tikėjimas, kad viskas keisis tik į gerą, yra pakankama.
- Vienišų taip pat yra įvairių, tiek moterų, tiek vyrų. Jei keli didelius reikalavimus kitam, ir pats turi būti neprastas. Nemanau, kad galima reikšti priekaištus visoms išrankioms, teisingiau būtų juos kelti išrankioms, bet pačioms neatitinkančioms "žvaigždučių skaičiaus".
- Vieniša (ypač išsiskyrusi) mažiausiai vieną kartą jau pasirinko geriau neturėti, nei turėti tai, kas nepatinka. Todėl tai yra visai kitokios moterys, nei tos, kurios geriau renkasi "turėti, bet kentėti".
- Nežinau kaip vyrams, ar kitoms moterims, bet man virtualioj erdvėj yra visai kitaip nei realiam gyvenime. Realiam gyvenime kiekvienas sutiktas žmogus, vyras šiuo atveju, jau palieka įspūdį. Tiek elgesys, tiek išvaizda, tiek kalba. Jei tai yra geras įspūdis, lengviau nematyti ar susitaikyti su man įsivaizduojamais trūkumais. Pažinčių svetainėje jautiesi daugiau kaip parduotuvėj - lygini. Vienas geras, kitas - geresnis. Bet lygini turėdama labai ribotą informaciją, ir jei nėra to emocinio įspūdžio, labai lengva atsisakyti.
- Matyt labiausiai krenta į akis materialinis išrankumas, bet lygiai taip pat yra ir kitoks. Man asmeniškai maža Zygfrid išvardintų dalykų (saugumas, dėmesys, seksas), man svarbu, kad būtų su žmogum būtų ir įdomu. Manau kiekviena galėtų papildyti sau reikalingom savybėm.
- Nesvarbu, kiek būtume emancipuotos, bet vis tiek norisi vyro, kuris būtų bent porą žingsnių toliau, iš kurio galėtum kažką naują išmokti, į kurį galėtum atsiremti. Tada ir moteriška būti be galo gera. Kiek matau aplinkui, aktyvesnės yra moterys. Parodose - moterys, knygyne - moterys, parke bėgiojančios - moterys, net žygiuose moterų daugiau. Vyrai lenkia krepšinio arenoje ir pub'uose. Taigi įdomesnių vyrų nebelieka tiek daug.
Taigi tiek apie mano, 34 metų, išsiskyrusios, vienišos ir niekaip nerandančios išrankumą.
Tai yra mano asmeninė, vienišos, 34 m., išsiskyrusios nuomonė
2009/07/09 15:32:15 15:32:15
oi zygfrid nemanyk kad taip gerai nusimanai apie visas moteris
neuztenka tik orgazmo geram sexui ..reikia daug daugiau
Nenormaliai išranki
N
1 įrašai
2009/07/09 17:20:51 17:20:51
Jei man negalioja formulė babkės-dėmesys-seksas, tai man negerai su galva? Na ir tegu... Einu geriau paskaitysiu ką man parašė kažkoks kompleksuotas nevykėlis:)
2009/10/05 17:48:00 17:48:00
Hmm...Sedziu ir galvoju,kodel mes vienisos tokios isrankios...Manau kad tai netiesa,mes neisrankios tiesiog atsargios.Karta nudegus,sunku vel patiketi kitu zmogumi ir pritariu nuomonei,kad geriau jokio negu bet koks.O siaip klausimelis musu issvajotiesiems,ar jus manot kitaip...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume