2009/08/06 09:13:20 09:13:20
AS tai siulyciau tau MAngofruit nuvaziuoti i kokia sali (aisku ne i Egipta ar Turkija), bet tarkim i Norwegija ar Danija ir paziuret, kaip ten zmones gyvena. Kokia ju kultura bet kame. Ir gal tada vies. vietose dings noras rukyti ir gal apie vaiku auginima nuomone pakeisit (zmones moka mokescius ir garantijas turi, o Lietuvoje ju kazkodel nera) ir dar daug, daug idomiu dalyku suzinosit.
Asta31324579346_db
A
763 įrašai
2009/08/06 10:28:04 10:28:04
Vakarė...: O kodel rukaliai raso, jog jie turi teise sedeti ir rukyti lauko kavineje, as irgi turiu teise sedeti toje pacioje kavineje ir megautis maistu, o ne cigareciu smarve. Ir kaip tik tai is dalies ir kulturos klausimus, [b:21a54l6j]nepakenciu kai ruko tam neskirtoje vietoje.[/b:21a54l6j] Tai, kad jus zalojat savo sveikata- tai jusu reikalas, bet nereikia zaloti tu, kuriems to nereikia.
lauko kavine yra tam skirta vieta, kur draudziama niekas ir neruko
2009/08/06 10:37:15 10:37:15
Asta3: Vakarė...: O kodel rukaliai raso, jog jie turi teise sedeti ir rukyti lauko kavineje, as irgi turiu teise sedeti toje pacioje kavineje ir megautis maistu, o ne cigareciu smarve. Ir kaip tik tai is dalies ir kulturos klausimus, [b:h4hcuhh2]nepakenciu kai ruko tam neskirtoje vietoje.[/b:h4hcuhh2] Tai, kad jus zalojat savo sveikata- tai jusu reikalas, bet nereikia zaloti tu, kuriems to nereikia.
kad nera mieloji, nezinau , kur idomu vilniuje pvz gedimino pr lauke yra atskiru vietu??? tu man pasufleruok, as saliu jusu pati sedet nenoriu
2009/08/06 10:41:20 10:41:20
Vakarė...: o man streso darbe nera, todel mane zudo kai ruko kiti. Ir man visai nesinori vasara sedeti saleje. O jei jums taip reikia parukyti, tai eikit uz kavines ribu toliau nuo zmoniu i rukykit SAU I SVEIKATA
nieko mes jeims neirodysim, tik prasom mum nekenkt, nesakom nerukyt,o jei net kvepuot draudziau
pasiimk tipo lekste is Cili ir varyk uz 100 metru, kur ju nera ten gal ir pavalgysi, bet vargu, nes pas mus gatvese rukoma visur, aciu dievui nors viduej uzdraude, kitaip mums tektu kavines namuose daryt
2009/08/06 10:43:13 10:43:13
Asta3: Vakarė...: O kodel rukaliai raso, jog jie turi teise sedeti ir rukyti lauko kavineje, as irgi turiu teise sedeti toje pacioje kavineje ir megautis maistu, o ne cigareciu smarve. Ir kaip tik tai is dalies ir kulturos klausimus, [b:3k8cmyzu]nepakenciu kai ruko tam neskirtoje vietoje.[/b:3k8cmyzu] Tai, kad jus zalojat savo sveikata- tai jusu reikalas, bet nereikia zaloti tu, kuriems to nereikia.
Kiek man zinoma lauko kavineje irgi nerukoma, jeigu ka ir kitose viesose vietose. Nebent vel kazkas pasikeite
Asta31324579346_db
A
763 įrašai
2009/08/06 10:49:28 10:49:28
Vakarė...: Asta3: Vakarė...: O kodel rukaliai raso, jog jie turi teise sedeti ir rukyti lauko kavineje, as irgi turiu teise sedeti toje pacioje kavineje ir megautis maistu, o ne cigareciu smarve. Ir kaip tik tai is dalies ir kulturos klausimus, [b:28lcdqcs]nepakenciu kai ruko tam neskirtoje vietoje.[/b:28lcdqcs] Tai, kad jus zalojat savo sveikata- tai jusu reikalas, bet nereikia zaloti tu, kuriems to nereikia.
Kiek man zinoma lauko kavineje irgi nerukoma, jeigu ka ir kitose viesose vietose. Nebent vel kazkas pasikeite
Jeigu ka, Lietuvoje dar neuzdrausta viesose vietose rukyti, taip pat ir lauko kavinese
2009/08/06 10:50:32 10:50:32
Vakarė...: Asta3: Vakarė...: O kodel rukaliai raso, jog jie turi teise sedeti ir rukyti lauko kavineje, as irgi turiu teise sedeti toje pacioje kavineje ir megautis maistu, o ne cigareciu smarve. Ir kaip tik tai is dalies ir kulturos klausimus, [b:1vfhoyum]nepakenciu kai ruko tam neskirtoje vietoje.[/b:1vfhoyum] Tai, kad jus zalojat savo sveikata- tai jusu reikalas, bet nereikia zaloti tu, kuriems to nereikia.
tjrbut ne lietuvoje gyvenu.... vakar buvaiu panevezyje aopiejau Cili, provincija , ir XXL, ir dar kazkokia kavine, ieskojau vietos nerukantiems....neradau ir visur pelenines stovejo, tas pats juodkranteje Cili prie "mariu" irgi visur pelenines, pabegiojom, su drauge , paieskojom ir i vidu.ccentre vilniuej ir cili pylimo
ir kavien rotuses a. rukoma, taigi gal pranestumet kur nerukoma?as rimtai? konkrecia vieta vilniuje ar panevezyje
ar kaune?kur?
2009/08/06 10:53:00 10:53:00
vis galvoju, gal reikejo padavejos paklaust ir ji pavalutu man plota, kad galeciau kvepuot...
Asta31324579346_db
A
763 įrašai
2009/08/06 10:58:14 10:58:14
Kiek man zinoma lauko kavineje irgi nerukoma, jeigu ka ir kitose viesose vietose. Nebent vel kazkas pasikeite[/quote]
tjrbut ne lietuvoje gyvenu.... vakar buvaiu panevezyje aopiejau Cili, provincija , ir XXL, ir dar kazkokia kavine, ieskojau vietos nerukantiems....neradau ir visur pelenines stovejo, tas pats juodkranteje Cili prie "mariu" irgi visur pelenines, pabegiojom, su drauge , paieskojom ir i vidu.ccentre vilniuej ir cili pylimo
ir kavien rotuses a. rukoma, taigi gal pranestumet kur nerukoma?as rimtai? konkrecia vieta vilniuje ar panevezyje
ar kaune?kur?[/quote]
vargsai zmones, kaip jus iki siol gyvenot, kai visur buvo galima rukyti isskyrus viesaji transporta.
Martynas Vasarėlė
M
55 įrašai
2009/08/06 11:01:23 11:01:23
Sutinku su visais pasisakiusiais, kad visi zmones turi prisitaikyt prie normalaus zmogaus. O normalus zmogus turetu buti sportisko kuno sudejimo, neaptinges, nerukantis ir nepadauginantis alkoholio. O palaikyt forma/isvengt visu situ ZALINGU IPROCIU yra ivairiausiu budu. Turim pasirinkima is milijonu mums siulomu veiklu. Patys rukantys zmones turetu buti suinteresuoti to atsisakyt, nes nei grozio ar sveikatos (malonaus kvapo ) tai neprideda.
Nors ir labai populiaru isstoret ir tai toleruot, bet niekas duru dvigubai platesniu neistatys. Saligatviu pagalvem neapkloja, kad girtas zmogus minksciau kristu. Todel cia ne rukantieji turetu savo teisiu ieskot, o zmones, kuriems tai kenkia. Sakot daug kas kenkia? Bet ne musu galioj kitus kenkiancius dalykus sustabdyt.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume