Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Rūkanti moteris

Krikštatėvis

K

24 įrašai

2009/08/05 13:17:33 13:17:33

Norra,

Visai nejuokinga, ypatingai tuomet, kai žmogus dėl tavęs pirma meta rūkyti, poto paaiškėja, kad nė savaitės neištempė ir paslapčia vėl dūmą traukia. Man tai juokinga, kai rūkantieji bando gesinti rūkalų kvapą visokiais metodais ir kiaulės akimis sako nerūkau, nors tereikia pasibučiuoti ir viskas paaiškėja.

Krikštatėvis

K

24 įrašai

2009/08/05 13:17:56 13:17:56

Norra,

Visai nejuokinga, ypatingai tuomet, kai žmogus dėl tavęs pirma meta rūkyti, poto paaiškėja, kad nė savaitės neištempė ir paslapčia vėl dūmą traukia. Man tai juokinga, kai rūkantieji bando gesinti rūkalų kvapą visokiais metodais ir kiaulės akimis sako nerūkau, nors tereikia pasibučiuoti ir viskas paaiškėja.

nemirtingasis

N

81 įrašai

2009/08/05 20:00:25 20:00:25

norra: yra simtai bjauresniu dalyku nei rukymas Juokinga butu atmest gera zmogu todel,kad jis ruko

jei zinai ,kad rukima mes arba blogiausiu atveju surukys cigarete ne prie taves ,kazkur darbe ar panasiai ,tai nieko labai blogo ,nors nemalonu zinoti ,kad tavo mergina ruko ,kita puse tai ta ,kad jei mergina paruke ir atejo i pasimatyma ar tuo labiau gyvenant kartu ir einant miegoti tai apie seksa dingsta noras net pagalvoti vos uzuodus ta dvoka , atmesti gal ir nelengva atrodytu tik del tokios menkos priezasties ,bet tokiais atvejais tai yra slykstu ir gadina santykius o ir seksa nuo kurio taip pat labai priklauso santykiu sekme...

nemirtingasis

N

81 įrašai

2009/08/05 20:04:29 20:04:29

ir aplamai nekoks vaizdelis kai matai mergina rukancia , kai kuriais momentai o ypac kai maivosi su cigarete tai slykstu darosi... nepateisinu ir vaikinu rukanciu ,smirda ,vengiu bendrauti jei uzsiruko budamas salia ir netyliu o tiesiai pasakau ,kad nerukau ir smirdi...

enjoyer1316697604_db

E

92 įrašai

2009/08/05 20:34:45 20:34:45

nemirtingasis: jei uzsiruko budamas salia ir netyliu o tiesiai pasakau ,kad nerukau ir smirdi...

Tokiais atvejais tiesiog atsakau "Cia tavo beda" . Visi tik kalba apie nerukanciu teises. O kur dingo rukanciu teises?

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/05 20:52:55 20:52:55

enjoyer:
nemirtingasis: jei uzsiruko budamas salia ir netyliu o tiesiai pasakau ,kad nerukau ir smirdi...

Tokiais atvejais tiesiog atsakau "Cia tavo beda" . Visi tik kalba apie nerukanciu teises. O kur dingo rukanciu teises?

AGA, PAKABAM apie manjaku , narkomanu teises. tai,kad as nerukau tau juk nekenkia, o tai , kad tu rukai kenkai man, kodel vcasaros metu eidama su drauge pasedeti kavineje as negaliu to padaryti lauke? kodel tokia karsta diena turiu sleptis viduje? o gi todel, kad kazkas negali cigaretes ir rankos paleist bifsteksa valgydamas, o as turiu ta smirdesi uostyt, nekalbant apie mano plauciu bukle, dar galiu pridurt, kad as asmeniskai alergiska. o anksciau diskotekos?nebudavo tokios ventiliaciojs, galima rukyti, tai net pasikt negaledavau nueiti, man vakaras ten, paskui tableciu rijimas namuose.
slykstu man ir kai vyras ir kai moteris ruko. jei tai daro rukyklose, tai man dzin, tegu su savo sveikat daro, ka nori, bet kai tai riboja nerukanciu zmoniu ir vaiku teses, taio nestiksiu niekada.

enjoyer1316697604_db

E

92 įrašai

2009/08/05 21:12:00 21:12:00

Yra gi rukomi ir nerukomi barai. Pagal tai galima ir rinktis. Jei draudziama rukyt, tai ir nerukysiu. Parukysiu kai galesiu.
Gal as irgi turiu kazkam alergija? Tai negi del to dabar kelsiu kipisa? Negaliu pakesti gerianciu ir isgerusiu zmoniu, nes pats praktiskai nevartoju alkoholio. Tai ka man dabar daryt? Nesirodyt baruose? Kavinese? Klubuose? Ar visiems is eiles kalti i galva, kad alkoholis yra negerai?
Del rukymo zalos sau ir kitiems zmonems as tikrai nesigincyju. Del saves, tai cia mano pasirinkimas. Tik erzina,kad rukymas isivaizduojamas kaip didziausia imanoma blogybe. Jei jau taip, tai uzdraudziam rukyma, automobilius, alkoholi(ir dar daug ka), nes jie gadina mums sveikata toksinemis medziagomis.

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/05 21:27:22 21:27:22

enjoyer: Yra gi rukomi ir nerukomi barai. Pagal tai galima ir rinktis. Jei draudziama rukyt, tai ir nerukysiu. Parukysiu kai galesiu.
Gal as irgi turiu kazkam alergija? Tai negi del to dabar kelsiu kipisa? Negaliu pakesti gerianciu ir isgerusiu zmoniu, nes pats praktiskai nevartoju alkoholio. Tai ka man dabar daryt? Nesirodyt baruose? Kavinese? Klubuose? Ar visiems is eiles kalti i galva, kad alkoholis yra negerai?
Del rukymo zalos sau ir kitiems zmonems as tikrai nesigincyju. Del saves, tai cia mano pasirinkimas. Tik erzina,kad rukymas isivaizduojamas kaip didziausia imanoma blogybe. Jei jau taip, tai uzdraudziam rukyma, automobilius, alkoholi(ir dar daug ka), nes jie gadina mums sveikata toksinemis medziagomis.

tu klysti del rukamu ir nerukamu baru, viduej , aciu dievui , nerukoma, o lauke staliukai nuo to neapsaugoti, taigi i jokia kavine vasara as lauke negaliu uzeiti, kuom as prastesne, tu gali sedet grynam ore, kuris taunet nereikalingas, nes tu rukai( taio koks ten grynas oras)o as negaliu. o kalbama daugiau , todel, kad tai labiau paplytes reikalas. pvz vasara nekarto neteko lauke pasedet, ateinu pasiziuriu ant kiekvieno stalo cigaretes guli, o tarp tu stalu vienas satliukas kur gali atsisest ir megautis cigareciu dumais isvisu aplinkiniu stalu. jei tu alergiskas girtiem zmonem ( idomu kaip tai pasireiskia, turbut anafilaksiniu soku ) tai manau, kad kasdien tu i barus neeini, o pvz pietaut zmones dirbantys mieste daznai uzsuka i salia esancia kavine. zdz cia ner ko gincytis. sityj golodnomu ne tovaris -toks yra posakis. o ant rukanciu tai as labai pykstu, tik uz tai , kad kazkas yra uzstriges oralineje fazeje( Froidas) as ir kiti zmones turi gadinti savo sveikata.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/08/06 05:30:39 05:30:39

Rūkanti moteris..rūkantis vyras..man normalu kai rūko-yra normalių dantų pastų, ledinukų.. Lauko kavinėje negalima rūkyti, nes dvokia? Kartais negalima sėdėti lauko kavinėje, nes kokio šalia sėdinęio kaimyno kojinės dvokia...Arba prakaitu taip trenkia...
O ar geriantys alų supranta, kad irgi dvokia??

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/06 05:57:04 05:57:04

mangofruit0406: Rūkanti moteris..rūkantis vyras..man normalu kai rūko-yra normalių dantų pastų, ledinukų.. Lauko kavinėje negalima rūkyti, nes dvokia? Kartais negalima sėdėti lauko kavinėje, nes kokio šalia sėdinęio kaimyno kojinės dvokia...Arba prakaitu taip trenkia...
O ar geriantys alų supranta, kad irgi dvokia??

kazkaip negirdeja tyrimu, kad nuo smirdanciu kojiniu vezys vystytusi, o tu? ar nuo alaus kvapo, bet kai per kvepavimo takus eina tabokas...kodel turiu rukyt kartu su tavim?kodel? lauko kavineje negalima rukyti ,nes tai kenkia aplinkiniu sveikatai, o ne todel, kad dvookia

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume