Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Esu as Moteris...

kora

K

2495 įrašai

2009/05/15 21:30:34 21:30:34

Lelis Borgia: Dievas yra nei vyras, nei moteris. Jis neturi lyties. Dievas nėra žmogus. Įdomu, bet kas tada yra Deivė? Lietuviai turi Perkūną, kuris viską nuleidžia pas žmogų iš Visatos: iš žvaigždžių per kūną į Žemę. Energetinė gija, dvasia eina per kūną į žemę iš dangaus, ar kaip? O Moteris - tai puiku. Visi Žemės žmonės iš jos kilę, bet sukurti Vyro ir Moters. Ar aš čia klystu?

Jus daug zinot, bet, kaip ir man, klausimu begales atsiranda, manau, ir mirsiu as su jais. Labai patiko jusu anksciau nurodytame "linke" portretas Moters su skrybele placiabryle. Akiu jos nemaciau, bet vaizdini regejau, gal net siluma jauciau, per raibuliuojanti vandeni, i kuri ziurejo ji. Jos akiu sviesa galinga vandeny spindejo ir svelniai kele bangeles, kurios ritosi link jusu. Man atrode ji kaip Deive. Jos energetine gija, eina kita kryptimi, nei jus nurodet. Man atrode, kad is kuno per vandeni i jus. Errare humanum est

kora

K

2495 įrašai

2009/05/15 21:35:57 21:35:57

Leo:
kora:
Leo: Niekas gi taves nepuola:)

Leo, kodel is karto duodi tona karui, kazkokiai gynybai, juk pirmas zodis buvo "myleti" Kodel Ieva geriau zeme pasirinko, o ne roju

Todel, kad sentencija nuskambejo kaip teisinimasis:)

Leo, suprask sentencija teisingai

Imbiero arbata

I

252 įrašai

2009/05/16 05:21:30 05:21:30

kora: Atsiprasau,"Imbiero arbata", uz nekuklu ir ziauriai skambanti klausimeli: Ar kartais neteko tau isgerti pacios "mangofrut...", kai kitiems tave ji siule, nors pati kavos norejo

"Kora", jau vien jūsų noras atsiprašinėti, rodo jūsų pykti, kurio jūs vis nesuvaldote. Jūsų "klausimėlis" nei kvailas, nei žiaurus - jis paprasčiausiai plokščias.

Nekeiskit laisvės į sriubos samtį

aurasim

A

30 įrašai

2009/05/16 08:10:29 08:10:29

Idomu, kas geriau : laisve, kurios malonumais nera su kuo dalintis, ar samtis sriubos , bet geroje draugijoje ???;)

dainelė

D

1512 įrašai

2009/05/16 09:14:24 09:14:24

Kora,
man dažnai patinka tamstos mintys, su malonumu jas perskaitau,
bet, turiu pripažinti, labai dažnai ir nesuprantu, ką nori pasakyti...

Turbūt todėl, kad mano mąstymas yra linijinis,
o tamstos - gražiai (poetiškai?) išvinguriuotas... toks tikrai Moteriškas (teigiama prasme),
tik man atrodo, kad daugeliui vyrų ... nelabai suvokiamas (nieko čia blogo, neįsižeiskite, vyrai).
Bet gal ir klystu.
O jei neklystu, tai gal vyrams ir nereikia visko suprasti, ką moterys sako,
juk svarbiausia - mylėti/priimti Ją tokią, kokia Ji yra. Ar ne?

ugnelė

U

892 įrašai

2009/05/16 09:37:08 09:37:08

Vėlgi iš patirties: nereikia vyrams tų mūsų gražiai išvinguriuotų minčių ir tikrai ne visad jie jas supranta... Atleiskite, man , vyrai... Vyrams dažniausiai pakanka tos geros, šiltos, mielos moters, ir sriubos samtis čia tikrai nepamaišo. O jeigu ji dar išmintinga, moka tą vyrą mylėti ir kartais patylėti... Ir niekad neatsako lovoje... Viskas. Paprasta kaip du kart du. Jiems ji bus MOTERIS...

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/16 11:47:36 11:47:36

kad tik tiek ugnele uztektu butu labai gerai, bet reikia jiems daug daugiau kaip ir mums...ir net nesuprasi ko is tiesu..
man tai neuztenka , kad mane tik myletu ..tikrai noreciau, kad vyras mane suprastu ir su manim bendrautu , butu mano draugas

ugnelė

U

892 įrašai

2009/05/16 12:46:46 12:46:46

Adrijanai,
žinai, kai man buvo 20, aš irgi labai norėjau, kad jie mane suprastų ir šventai tikėjau, kad taip gali būti. O dabar manau, kad vyrai moters niekad visai neperpras ir iki galo nesupras... Svarbiausia - kad jie tau leistų būti savimi, priimtų tave tokią, kokia tu esi, nesistengdami pakeisti ir mylėtų tokią, kokia esi...

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/16 12:56:58 12:56:58

na iki galo man ir nereikia , kad suprastu..nebeliks intrigos

Sistina

S

375 įrašai

2009/05/16 13:52:45 13:52:45

P.S. "Sistina", kad nekiltu klausimu tokiu, tau i ausi tyliai pakuzdesiu: [b:ktblbjp3]Tu turi buti tokia Moterimi[/b:ktblbjp3]

Trys kampai - Meile, Vaikai, Ugnis. Vienas kampas - Maistas. Tuomet namai negrius, o Koros juk viena karta jau sugriuvo. [/quote]

saulyte, Tu tik pasakyk, kada ir kur mes Tau tokius namus atstatysim, kad olialia, na blogiausiu atveju atrenovuosim:)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume