Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Esu as Moteris...

dainelė

D

1512 įrašai

2009/05/15 12:51:24 12:51:24

kora:
Leo: Niekas gi taves nepuola:)

Leo, kodel is karto duodi tona karui, kazkokiai gynybai, juk pirmas zodis buvo "myleti" Kodel Ieva geriau zeme pasirinko, o ne roju

Oi, ne, Kora,
nepasirinko Ieva gimdytoja žemės, bet buvo iš rojaus drauge su Adomu išmesta,

o gynybinis karas jau rojuje prasidėjo, kai Adomas jam toną davė -
kai suvertė Ievai ir Dievui kaltę/atsakomybę už savo paties nusižengimą ("[b:2ufegjh2]Moteris[/b:2ufegjh2], [b:2ufegjh2]kurią tu, Dieve, man davei[/b:2ufegjh2], [b:2ufegjh2]pasiūlė man [/b:2ufegjh2]tą prakeiktą vaisių, ir ką man beliko daryti?")

na, o mes - jų palikuonys, tai ir niaujamės kaip mokame,
nes kitaip nelabai mokame...

kora

K

2495 įrašai

2009/05/15 15:15:27 15:15:27

Dainele, tu teisingai dainuoti moki, aciu, kad pataisei

Na stai, ateizmo sleifas kai kuriems ir tikintiems akis uztemdo, tame tarpe ir man turbut O ka jau besakyt, kai siena aklina sugriuna, ir verzias purvinas vanduo is vakaru, o uztvankom juk nieks, nepasirupino Atvirksciai, kai kam dar ir naudinga tapo, nes vanduo ir smilteles auksines jiems atplukde. Pavydeti del smilteliu negarbinga, taciau, kai matai sugriautus tuscius namus ir ranka, prasancia skatiko, graudu truputi pasidaro gal kazkiek ir del Moters kaltes

Leo

L

543 įrašai

2009/05/15 15:54:11 15:54:11

kora:
Leo: Niekas gi taves nepuola:)

Leo, kodel is karto duodi tona karui, kazkokiai gynybai, juk pirmas zodis buvo "myleti" Kodel Ieva geriau zeme pasirinko, o ne roju

Todel, kad sentencija nuskambejo kaip teisinimasis:)

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/15 16:06:11 16:06:11

"verziasi purvas is vakaru", o rytuose kas gero? Pasisakymas ne i tema, bet nesusilaikiau. Ko jus tuos vakarus puolat: viskas kas gero is ten, visa civilizacija (kartu su savo tamsiom pusem, zinoma) is vakaru, net krikscionybe mus pasieke is vakaru.

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/15 16:10:52 16:10:52

Man irgi nepatinka vanduo is vakaru, geriau susmirdusi pelke rytuose.

Sistina

S

375 įrašai

2009/05/15 19:17:51 19:17:51

kora: Esu as Moteris, myleti, ne kariauti ir ne vergauti noriu. Ir tikslas mano vaikus gimdyti seimoje, auginti protingais kurime ir ugni saugoti, kad butu silta.

O problema kame ? neturi su kuo ar ant ko?

Imbiero arbata

I

252 įrašai

2009/05/15 20:27:32 20:27:32

Na neklaidinkit, savęs gerbiamosios

Pirmoji ir Tikroji Moteris buvo prieš Ievą - su savo nuomone, pagarba sau ir kitiems. Na tų kitų nebuvo, kol Deivas (nesumaišiau raidžių! Deivas!), nemokantis gyventi partnerystėje, o tik įpratęs valdyti, įsakinėti ir viską spręsti pats vienas - sukūrė Adomą. O paskiau jau jo verkšlenimų neištvėręs, sulipdė jam minkštutę, paklusnią Ievą.
Na ir ką jūs į tai?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/05/15 20:39:44 20:39:44

Dievas yra nei vyras, nei moteris. Jis neturi lyties. Dievas nėra žmogus. Įdomu, bet kas tada yra Deivė? Lietuviai turi Perkūną, kuris viską nuleidžia pas žmogų iš Visatos: iš žvaigždžių per kūną į Žemę. Energetinė gija, dvasia eina per kūną į žemę iš dangaus, ar kaip? O Moteris - tai puiku. Visi Žemės žmonės iš jos kilę, bet sukurti Vyro ir Moters. Ar aš čia klystu?

kora

K

2495 įrašai

2009/05/15 20:41:11 20:41:11

Imbiero arbata: Na neklaidinkit, savęs gerbiamosios
Pirmoji ir Tikroji Moteris buvo prieš Ievą - su savo nuomone, pagarba sau ir kitiems. Na tų kitų nebuvo, kol Deivas (nesumaišiau raidžių! Deivas!), nemokantis gyventi partnerystėje, o tik įpratęs valdyti, įsakinėti ir viską spręsti pats vienas - sukūrė Adomą. O paskiau jau jo verkšlenimų neištvėręs, sulipdė jam minkštutę, paklusnią Ievą.
Na ir ką jūs į tai?

Atsiprasau,"Imbiero arbata", uz nekuklu ir ziauriai skambanti klausimeli: Ar kartais neteko tau isgerti pacios "mangofrut...", kai kitiems tave ji siule, nors pati kavos norejo

kora

K

2495 įrašai

2009/05/15 20:56:01 20:56:01

Sistina:
kora: Esu as Moteris, myleti, ne kariauti ir ne vergauti noriu. Ir tikslas mano vaikus gimdyti seimoje, auginti protingais kurime ir ugni saugoti, kad butu silta.

O problema kame ? neturi su kuo ar ant ko?

Ne be reikalo juk zmones sako, kad Moteris laiko namo tris kampus, o Vyras - viena.

P.S. "Sistina", kad nekiltu klausimu tokiu, tau i ausi tyliai pakuzdesiu: [b:1yozxs1p]Tu turi buti tokia Moterimi[/b:1yozxs1p]

Trys kampai - Meile, Vaikai, Ugnis. Vienas kampas - Maistas. Tuomet namai negrius, o Koros juk viena karta jau sugriuvo.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume