Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Neištikima moteris

marius222

M

4 įrašai

2012/05/23 15:23:56 15:23:56

isaiskejo kad buvo savo noru ir dar mylejosi motivuodama atstumu ir apsalusiais santykiais...viskas bilietas i londona yra o dbr iki penktad dulkinu ja kaip kekse matau kaip skaudu jai kad isvaziuoju,,net apsiverke betvarkant..bando situacija gelbet kad jau ka pasake kad papus sikna graibe dulkinosi jau dbr sneka kad buvo netaip...ir kas svarbiausia melavo nuo pat pradziu nes prikolas kad kai atsikrauste i buta ta du kambariai dvi lovos tai iskart su juo ejo dviese miegot...nors sake kad su drauge vienoj lovoj miega..po truputi ir prie to priejo...ale buciau zinojus kad taip bus nebuciau dalinusis su juo lova..pzdc

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/23 15:43:57 15:43:57

marius222: isaiskejo kad buvo savo noru ir dar mylejosi motivuodama atstumu ir apsalusiais santykiais...viskas bilietas i londona yra o dbr iki penktad dulkinu ja kaip kekse matau kaip skaudu jai kad isvaziuoju,,net apsiverke betvarkant..bando situacija gelbet kad jau ka pasake kad papus sikna graibe dulkinosi jau dbr sneka kad buvo netaip...ir kas svarbiausia melavo nuo pat pradziu nes prikolas kad kai atsikrauste i buta ta du kambariai dvi lovos tai iskart su juo ejo dviese miegot...nors sake kad su drauge vienoj lovoj miega..po truputi ir prie to priejo...ale buciau zinojus kad taip bus nebuciau dalinusis su juo lova..pzdc

nu bet tavo lygis tai irgi ne geresnis.Jei jau meti ta pana,tai ko dar dulkinies? Bent susimokek, keksem mokama babkes, nezinojai? Aiskiai matos kad tau ji buvo reikalinga kaip kekse,tai ir pasielge taip.Blemba bernai LT visiski lochai.Ir tik nesakyk,kad pats nesidulkinai cia paslikes, ne viena ir ne 10 isdulkinai,o db tipo izeista vaizduoja

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/23 16:32:08 16:32:08

marius222: isaiskejo kad buvo savo noru ir dar mylejosi motivuodama atstumu ir apsalusiais santykiais...viskas bilietas i londona yra o[b:2fdilopy] dbr iki penktad dulkinu ja kaip kekse matau kaip skaudu jai kad isvaziuoju,,net apsiverke betvarkant.[/b:2fdilopy].bando situacija gelbet kad jau ka pasake kad papus sikna graibe dulkinosi jau dbr sneka kad buvo netaip...ir kas svarbiausia melavo nuo pat pradziu nes prikolas kad kai atsikrauste i buta ta du kambariai dvi lovos tai iskart su juo ejo dviese miegot...nors sake kad su drauge vienoj lovoj miega..po truputi ir prie to priejo...ale buciau zinojus kad taip bus nebuciau dalinusis su juo lova..pzdc

Pffff... Šian man tavęs nebegaila ir nebeužjaučiu. Bo elgies kaip jokio žmogiško ir vyriško orumo bei išdidumo neturintis gyvuliukas. Triušis. Nepyk už atvirumą.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/23 17:15:59 17:15:59

Abu jie gyvuliai viens kito verti

Be saibu

B

623 įrašai

2012/05/23 17:28:10 17:28:10

[09:39:40] Neringa: maniau,kad per ta laika kol nuo manes begai ir nebuvai,kai pykomes,maniau jog tau manes nebereikia

Man kazkodel regis pats finala busi pravokaves?! Panasu ir i aukos pozicija.
Man neatrodo, kad ji kalta. Ir tu nekaltas. Infantilai abu.

Ne nedulkini tu jos, dulkini sau prota. Kerstas tai nesusitaikymas su pralaimejimu.
Vyro grozis jo sirdis, o tu vadovaujiesi instinktais.
Toli eisi...

Ps Tas kuris troboje liutas, tas lauke kiskis.

marius222

M

4 įrašai

2012/05/23 19:07:26 19:07:26

gal per grubiai parasiau ir trb moteru dauguma iskart mane nuteise...istikro tai budamas lietuvoj buvau istikimas ir butent del to jauciu pykti ir mintyse man tik tai..iseit paciam dbr neimanoma nes nera kur..turiu laukt skrydzio...o per ta laika darau ta ko ji nusipelne..ji melage todel mano melo bent dvi dienas gaus su kaupu..ir kas svarbiausia ji pati sutiko ta daryt nors viskas baigta..o tas ale begimas tai savaite barniu del to kad neturejau laiko vakarais jai parasyt nes lietuvoj tenka zmonems ir vakarais dirbt..

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/23 19:11:39 19:11:39

marius222: gal per grubiai parasiau ir trb moteru dauguma iskart mane nuteise...istikro tai budamas lietuvoj buvau istikimas ir butent del to jauciu pykti ir mintyse man tik tai..iseit paciam dbr neimanoma nes nera kur..turiu laukt skrydzio...o per ta laika darau ta ko ji nusipelne..ji melage todel mano melo bent dvi dienas gaus su kaupu..ir kas svarbiausia ji pati sutiko ta daryt nors viskas baigta..o tas ale begimas tai savaite barniu del to kad neturejau laiko vakarais jai parasyt nes lietuvoj tenka zmonems ir vakarais dirbt..

kiek vyru taip elgiasi kasdien ir nelaiko baisia nelaime tos neistikimybes.O matai,kaip skauda,kai moteris su kitu?kaip sako Pigmaleonas cia norma gyvenimo.

keite

K

29 įrašai

2012/05/23 19:16:03 19:16:03

Man tai jau keistai atrodo mariaus222 elgesys . Jei tave isdave - tai ko tu dar myliesi su ja? Ar merga paskutine pasauly? Persasi mintis kad ji tave suvyste ir niekur tu nuo jos nebepabegsi. Rasai cia nes tau skaudu, bet turek tu savigarbos, ji turbut tik juokiasi sau is tokio tavo elgesio .

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/23 19:23:37 19:23:37

kvailas bernas tas Marius gavo ko nusipelne

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/23 19:33:44 19:33:44

marius222: gal per grubiai parasiau ir trb moteru dauguma iskart mane nuteise...istikro tai budamas lietuvoj buvau istikimas ir butent del to jauciu pykti ir mintyse man tik tai..iseit paciam dbr neimanoma nes nera kur..turiu laukt skrydzio...o per ta laika darau ta ko ji nusipelne..ji melage todel mano melo bent dvi dienas gaus su kaupu..ir kas svarbiausia ji pati sutiko ta daryt nors viskas baigta..o tas ale begimas tai savaite barniu del to kad neturejau laiko vakarais jai parasyt nes lietuvoj tenka zmonems ir vakarais dirbt..

Supranti, joks jos elgesys nėra ir negali būti tavo elgesio pateisinimas.
Elgiesi dabar kaip brudas. Ir ne todėl, kad jinai vienaip ar kitaip padarė. Todėl, kad TU taip elgtis nusprendei ir pasirinkai; todėl, kad TAU tai priimtina.
Kuo tu geresnis?.. Tie, kurie su kitais kaip su šiukšlėmis elgiasi - patys yra šiukšlės.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume