Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Neištikima moteris

aurasim

A

30 įrašai

2009/05/22 13:36:49 13:36:49

Kaip malonu ,kad yra cia tokiu kurie viska perskaito, netgi atsimena... kas ka ir kur parase.....
domisi zmogus..... idomu, kodel?
paspeliokim: neturi ka veikti
niekas kitas jau nebesiklauso jo postringavimu...
idomu, ar sis svecias savo gyvenime irgi nagrineja santykius taip kaip cia forume??? turetu tada jis gyventi idealioje poroje, seimoje ...
idomu ar tokie zmones jau yra rade savo antraja puse...?:)

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/05/22 14:56:11 14:56:11

O, vėl mane demaskavo, kaip miela! Aš ne prezidentas - pats savęs nedemaskuoju, todėl mane visi demaskuoja, kas netingi. Hm, Lietuvos išteklius, manau, naudoja ne racionaliai ir naudojasi jais tik maža dalis LR piliečių - kiti pastumti į šoną. Lietuva galėtų išmaitinti apie 20 milijonų tautiečių. Aš visada gyvenau Lietuvoje, bet kaip ir mano prabočiai galvojo apie Europą ir ją lankydavo, taip ir aš stengiuosi daryt. Ir dar manau, kad sąvoka "Neištikima moteris" yra nelogiška. Labiau tiktų "neištikima žmona". Pagal swx aš turėčiau būti liberalas, gal, bet tik ne lietuviškas. Mūsų liberalai yra mėgėjai gyventi kitų sąskaita ir lįsti į svetimą kišenę: savo galva, protu ir darbu nesugeba. Liberalai siūlo sumažinti valstybės institucijas ir įsteigti savas - savą mafiją ir rinkti duoklę iš nulėpausių, verčiant juos dirbti pusvelčiui - už egzistenciją. Taigi problema yra ne neištikima moteris, o labiau neištikima žmona. Nėščia moteris, be abejo, yra daugiskaita ir jos liberalas taip pat neša vienodą atsakomybę, kaip ir moteris, nors mūsų liberalai tai ir neigia.

leta

L

1 įrašai

2009/05/22 18:55:21 18:55:21

Buna istikimu moteru, buna. bet iki tam tikro laiko:) mazai demesio, per mazai laiko praleisto kartu, itartini skambuciai vyro telefone(jis nekelia ragelio), sms. viskas susideda ir.... is pradziu pradedi skaityti straipsnius apie neistikimybe internete(banalu, bet ieskai paaiskinimo). veliau vis dazniau pastebi i tave nukreiptus kitu vyru zvilgsnius, isgirsti pasiulymus nueiti kavos. viena diena imi ir sutinki tai ka daro tavo brangusis, tau jau maziau rupi,-na tiksliau tu nebereaguoji i viska taip stipriai. bet tada sureaguoja jis:o kodel tu vis dazniau su sijonuku, kodel ryskiau padazytos blakstienos, kur valanda laiko buvai po darbo, kas tau raso vakarais sms...ir begale kitu pastebejimu. tada moterys meluoja ir meluoja gerai bet viskas jau buna isibegeje...
nereikia intymiu santykiu, jie nesvarbiausi.svarbiau jaustis reikalinga, grazia.svarbiau kad su tavim bendrautu, leistu laika kartu, juoktusi kartu, rupintusi tavimi.
turbut tai vadinama dvasine neistikimybe(na kazkaip panasiai), bet ji daug kartu skaudesne uz vienkartine fizine...

papartynas

P

483 įrašai

2009/05/22 19:18:46 19:18:46

permiegoti su kitu siais laikais visiskai ne nuodeme, kaip matome. kas cia tokio, gi tik karta! karta per gyvenima? gal metus? gal savaite? gal dazniau? Nesinoretu buti PO kazko grizus namo.
Kodel moterys sako, kad nesutiktu buti su tuo, kuris pasakytu, kad neves ? Ka jums pacioms tos vedybos duoda, jei dar pries draugyste jus jau galit pasakyt, kad busit neistikimos ir jums netgi tai zavu atrodo? Nezinau, kiek yra zavesio kito zmogaus apgaudinejime. Kazkaip kai pasako vyras, kad buvo neistikimas - dangus griuva, asaru pakalnes, ka dabar darysim, kaip as su tavim gyvensiu .. Moterys tik labai skelbia apie savo dvasinguma ir vertybes,apie vyru "kiauliskuma" ir storzieviska elgesi, bet panasu, kad yra atvirksciai.

???

?

227 įrašai

2009/05/22 19:34:11 19:34:11

Yra vyrai, kurie negali būti ištikimi, yra moterys, kurios negali būti ištikimos.
Yra moterys, tekančios už neištikimų vyrų, yra vyrai, vedantys neištikimas moteris
Papartynai, jaunas tu dar. Bet kažin ar tapsi išmintingesnis kai užaugsi.

papartynas

P

483 įrašai

2009/05/22 19:48:14 19:48:14

???: Yra vyrai, kurie negali būti ištikimi, yra moterys, kurios negali būti ištikimos.
Yra moterys, tekančios už neištikimų vyrų, yra vyrai, vedantys neištikimas moteris
Papartynai, jaunas tu dar. Bet kažin ar tapsi išmintingesnis kai užaugsi.

Ayo, ismintingasis kazkas. Speju, kad moteriskaite, jei perziurejai anketa O gal tas "unisex", kur abieju lyciu po truputi ? Toks zmogus, matantis mane, bet pats pasislepes - s*** vietoj. Kur cia mano "ne ismintis" pasireiske ? Kada jau busiu uzauges ? Kai sulauksiu 80 metu, tada jau galesiu ateit i darnia pora ir pareikst savo nuomone ? Ar tada dar irgi busiu durnas ? Tu mane pazisti, kad gali sakyt, kad esu neismintingas ? Cia man patinka tie protinguoliai, kurie sugeba ateit, pasakyt kad kitas yra durnas ir pasisalint way to go, mademoiselle

Joli122

J

12 įrašai

2009/05/22 20:12:47 20:12:47

Neištikima moteris ta, kuri negerbia savo vyro, o dar blogiau jei viešai tą demonstruoja. Reiškia ji jau turi savo didvyrį.

Viešnia

V

281 įrašai

2009/05/23 07:35:55 07:35:55

Apie ką čia eina kalba: apie neištikimą žmoną ar moterį? Jei apie moterį, - tai ne jūsų reikalas - ištikima ji ar ne kam nors? O tas kas nors ar ištikimas? Dauguma vedusių vyrų žmonoms yra neištikimi ir nieko, o va žmona, - jau blogai, kodėl? Kodėl neištikima žmona blogai, o neištikimas žmonai vyras yra gerai?

???

?

227 įrašai

2009/05/23 08:16:55 08:16:55

Papartynai, esu moteriškaitė, bet į tavo anketą nežiūrėjau - pasisakymai tavo kategoriški - visos mergos blogos, o tu vienas ir dar keli vyrukai - geri. O išmintis ir yra, kai pasimokai, išjauti tai, kas tau nutiko ir pats keitiesi pamažu ir nedarai tokių pačių klaidų. Nes kai darai kažką standartiškai (o ką - negali žinoti) visuomet ir pritrauksi merginas (ir išvis, visus žmones) su standartiniu elgesio rinkiniu. O ir jos tave trauks.
O pasišalinau tikrai, todėl kad jau naktis buvo ir miego norėjosi. O ir dabar pasišalinsiu, nes šeštadienis, turiu kitų planų, ne tik po internetą klaidžioti Ir niekas čia ne priešas.

papartynas

P

483 įrašai

2009/05/23 08:29:28 08:29:28

???: Papartynai, esu moteriškaitė, bet į tavo anketą nežiūrėjau - pasisakymai tavo kategoriški - visos mergos blogos, o tu vienas ir dar keli vyrukai - geri. O išmintis ir yra, kai pasimokai, išjauti tai, kas tau nutiko ir pats keitiesi pamažu ir nedarai tokių pačių klaidų. Nes kai darai kažką standartiškai (o ką - negali žinoti) visuomet ir pritrauksi merginas (ir išvis, visus žmones) su standartiniu elgesio rinkiniu. O ir jos tave trauks.
O pasišalinau tikrai, todėl kad jau naktis buvo ir miego norėjosi. O ir dabar pasišalinsiu, nes šeštadienis, turiu kitų planų, ne tik po internetą klaidžioti Ir niekas čia ne priešas.

Prie ko cia VISOS moterys ? As kalbu tik apie tas, kurios cia savo nuomone pareiskia. Ir kodel tu tokia nesupratinga ? Niekuomet nepasisakau tik uz vyrus ar tik uz moteris - bet dazniausiai moterys cia tokias aukas vaidint pradeda ir visiskai nesugeba is kitos puses i situacija paziuret. Man cia rasinelius rasyt VISKA ka viena ar kita tema galvoju, nes tokia nesusipratele paskui ateis ir uzsipuls ? supazindink mane su tuo teisinguoju poziuriu prasau, o ne manaji kritikuok.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume