Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Neištikima moteris

Molė

M

1 įrašai

2011/09/10 10:27:09 10:27:09

Vyrai iš didžiosios raidės neištikimų moterų ir kekšių keruose virsta mazgotėmis. Patikrinta.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/09/10 10:38:32 10:38:32

Per daug lauru tai moteriai.

Umberto Makaulė

U

6 įrašai

2011/09/15 18:45:21 18:45:21

Klaidingai mano DP forumiečiai, kad ištekėjusi ir patenkinta savo santuoka moteris nepuls į kito vyro glėbį. Netiesa, kad atsitiktiniai ryšiai – netekėjusioms ir „lengvo“ elgesio merginoms, o štai brandžioms ir dievobaimingoms moterims tai nerūpi. Bet pasirodo, kad ištekėjusių lietuvaičių, kurių amžius nuo 30 iki 40 metų, apie 15% jų vaikų (kas dešimtas) buvo susilaukti ne nuo sutuoktinio, be to, daugeliu atveju pačios motinos apie tai nežinojo. Aiškėja, kad vaikai pradėti vienkartinių seksualinių ryšių metu, sutuoktiniui to net nenutuokiant. Daugiau kaip pusė tokių ryšių užsimezgė ovuliacijos laiku, per tas keturias – penkias dienas, kai seksualinė trauka būna didžiausia. Tai leidžia manyti, kad moterys turi stipresnį neištikimybės geną nei vyrai, kuris tuo laikotarpiu tampa itin aktyviu. Koks šokas ištiko lietuvius vyrus, neverta net kalbėti. Taigi, jei 15% ištekėjusių moterų nuo vienkartinių ryšių pastojo, tai kiek tokių seksualinių kontaktų buvo iš viso? Laikoma, kad 45 – 50 „neapsaugotų“ kontaktų tenka vienas nėštumas, taigi paskaičiavus gauname, kad trumpalaikiai ryšiai pasitaiko 100% ištekėjusių moterų gyvenime!

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/15 18:55:37 18:55:37

O kas čia tokio, vyrai ieško nuotykių internete, o moterys darbe?

Viešnia

V

281 įrašai

2011/09/16 07:20:50 07:20:50

Tik jauni mano, jog viską galima gauti šeimoje. Deja, kai susituokia labai skirtingi žmonės, jauni būdami nesuvokia, kaip tie skirtumai atsilieps tolimesniame gyvenime. Yra maksimalistai ir galvoja, jog antrąją pusę galima pakeisti ar pačiam labai daug pasikeisti. Deja, nekiekvienas nori keistis ir atsiranda daug nesusikalbėjimų net ir nuoširdžiai kalbantis. Tik su metais ryškėja skirtumai, darydami prarają tarp žmonių. Lengva jums čia pasakyti, kad imk ir išsiskirk. Gal su tuo žmogum blogai lovoje, bet kaip šeimininkas jis yra geras žmogus ir puikus tėvas vaikams. Gal jis nėra geras man, bet geras vaikams? Gal jis turi kitų gerų bruožų ir tik dėl temperamentų skirtumo sekse negalima žmogaus visiškai nurašyti? Gal jis turi sveikatos problemų, o temperamentingai moteriai to sekso taip pat labai reikia vien dėl sveikatos? Tai ar blogai, kai ji susiranda kažką iš šalies ir moka išsaugoti slaptumą? O kol žmogus nežino, tai ir neįskaudintas.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/09/16 13:38:50 13:38:50

Vedusios moterys- lengviausias grobis. Jos taip nori to uzdrausto sekso, kad isnaudoja kiekviena proga. Jeigu vedusi moteris sutiko isgerti kavos, reikia nesnausti. Jos tikrai nesilauzys.
Kodel vedusios moterys nori sekso su kitais vyrais- manau tokio klausimo nereikia net uzdavineti ir taip aisku.

Viešnia

V

281 įrašai

2011/09/17 06:07:19 06:07:19

Daug metų buvau ištikima ir kūnu, ir mintimis savo vyrui, dėl ko dabar labai gailiuosi.Reikėjo būti neištikimai jau pirmomis dienomis, tai, gal būt, būtų sugriuvusi šeima tada ir du žmonės būtų daug laimingesni atskirai. Dabar šeima vistiek sugriuvo, nes buvom nelaimingi visus tuos metus. Tik dabar sau leidom paieškoti artimos sielos, kai vaikai užaugo. Vyras nuo pat pažinties pradžių, pasirodo, buvo man neištikimas.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/17 06:18:55 06:18:55

Zygfrid: Vedusios moterys- lengviausias grobis. Jos taip nori to uzdrausto sekso, kad isnaudoja kiekviena proga. Jeigu vedusi moteris sutiko isgerti kavos, reikia nesnausti. Jos tikrai nesilauzys.
Kodel vedusios moterys nori sekso su kitais vyrais- manau tokio klausimo nereikia net uzdavineti ir taip aisku.

Istekejusios, ne vedusios.
Moterys nori sekso visada, tik ne visada vyrai moka ji tinkamai pasiulyti. Buna, sedi koks zanuda, nei flirto, nei "kabinimo". Daznai vyrai isivaizduoja, kad uzteks tik pasakyti sakini ir jau viskas.Tokie lieka negave.

Viešnia

V

281 įrašai

2011/09/17 18:32:11 18:32:11

Kai buvau jaunesnė, buvau žiauriai padūkusi mergiote, susitikinėjau su vienu vaikinu, jis buvo 8 metais vyresnis ir turėjo ilgametę draugę, na, o jis su manimi ją apgavo. Nežinau, kas man užėjo ir jis man buvo pirmasis, todėl ir negraužė sąžinė , kad tą jo mergina apgaudinėjame... deja, viskas po poros metelių jau ištekėjus atsisuko prieš mane, atsidūriau tos merginos vietoje. Ištekėjau už vaikino, kuris mane išdavinėjo su kitomis iki vestuvių ir po, ach buvo žiauru ir pikta, palikau jį... po poros metu sutikau savo dabartinį vyrą, jį myliu be galo , turime sūnų, jam buvau ištikima. Dabar jei pamilsiu kitą vyrą, o taip jau gali ir nutikti, neapgaudinėsiu, geriau išsiskirsiu, to paprašiau savo vyro. Tiesa, jis buvo nuklydęs į kairę per internetą, susirašinėjo su viena 17 - kamete , na ir aš tai priskirčiau kaip išdavyste, nes pats faktas buvo slepiamas nuo manęs. Mano manymu, tai kas slepiama, yra išdavystė, nesvarbu, kad nebuvo to fizinio kontakto. Nusvyra rankos, akyse pasirodo ašaros ir galvoje sukasi tik viena mintis. „Tik jis man neištikimas internete kūnu ir siela..“ O prieš akis išnyra vaizdas, kai palieki jį vieną kambaryje sakydama – „esu pavargusi “, nes iš tikro jau noriu kito. Tada imi ir pagalvoji, kad vyrai gal ir teisūs manydami, kad brangiausia prostitutė - moteris, su kuria gyveni (dažniausiai žmona). Jai turi atiduoti viską (dėmesį, pinigus, jausmus, laiką....etc), be garantijos gauti daugiau nei iš prostitutės. Prostitutė neįskaudins, neišduos, nevers pasijusti nevykėliu. Vyrai sako ir jie būna teisūs, kad prostitutės irgi žmonės, net žmogiškesnės už tas paradinius teisuoles... Darbe vyrai pašneka, kad jiems geriau laikas nuo laiko nuvažiuoti į stoties rajoną, pasiimti mergaitę ir važiuoti į kokį senamiesčio kabaką išgerti alaus. Jie sako, kad jos jiems būna įdomios pašnekovės ir sugerovės ir įkyriai nelenda su durnais klausimais kaip žmonos arba studentės. Ir išsilavinimas jų labai varijuoja. Ne viena būna su aukštuoju. Vienas bendradarbis pasakojo, kad jam kartą teko susidurti su viena mergaite, su kuria visą vakarą pradiskutavo apie literatūrą ir filosofiją. Nors tokių gal ir vienetai, bet tokių irgi yra. Dauguma ne itin išsilavinusios, bet jų požiūris į įvairius dalykus ir gyvenimą apskritai labai nevienodas ir yra įdomus savo paprastumu ir originalumu - nuoširdumu. Bukam seksui šiandien pilna studenčių skelbimų, nors iš mano bendradarbių patirties, kaip jie sako, kad jos kaip pašnekovės kur kas blankesnės ir neįdomios. Šeima, mokykla ir knygos mus mokė apie gražią meilę, garbę ir ištikimybė, o gyvenimas parodė, kad tai tik graži pasaka. Nori ko nors - mokėk. Prostitutės, anot vyrų, bent jau neapsimetinėja kaip žmonos. Su jomis ir pakalbėti galima, tik elkis žmoniškai, tai ir jos ne mėsos gabalai (kaip davatkos čia bando įteigti). NEVARYKIT ANT PROSTITUČIŲ, moterys, jūs VISOS tokios pačios. Tik kaina ir atsiskaitymo būdas skirtingi.

Linux

L

1 įrašai

2011/09/18 06:02:16 06:02:16

Tik jau nereikia čia jokių lia-lia. Nueinu į šoną karts nuo karto, vyras gal net ir žino. Jam sekso reikia minimaliai ir tik po kaldra tamsoje kartą - du per mėnesį pilnai užtenka. Man reikia daugiau ir įvairesnio. Sąžinės negraužia nei kiek. Aišku, kita istorija, jei turi kažkokį meilužį ir rezgi planus su juo pabėgt, gulit vienas kito glėbyje ir kartojat meilės žodžius toj lovoj, kurioj su vyru miegat, kol vyras vaikus prižiūri...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume