2011/01/19 09:22:55 09:22:55
jai turit savo mylima moteri tai ir gerbkit ir mylekit, lepinkit visapusiskai ja ..saugokit kad nepavogtu tas,, kitas,,..normali moteris niekada neisduos vyra jai viskas yra gerai ju santykiose,jai nera normalaus bendravimo ir t.t net neabejokit vyrai busit tikrai isduoti....
2011/01/19 10:28:39 10:28:39
siaip...: jai turit savo mylima moteri tai ir gerbkit ir mylekit, lepinkit visapusiskai ja ..saugokit kad nepavogtu tas,, kitas,,..normali moteris niekada neisduos vyra jai viskas yra gerai ju santykiose,jai nera normalaus bendravimo ir t.t net neabejokit vyrai busit tikrai isduoti....
Tai atvirkshtinis variantas irgi tinka? Jei vyrui truksta moters demesio ar shiaip kokybishko sexo, tai ishdavyste kaip ir pateisanama?
2011/01/19 12:48:47 12:48:47
Lelis Borgia: Šiandien nebegalima manyti, kad geros mergaitės neužsiima nepadoriais reikalais, purvinu, primityviu seksu, analine meile. Nieko nebestebina suvokimas, kad kiek daug jų tuo iš tiesų užsiima.
Tai tamstos nuomone, tai yra blogai, kad nieko nebestebina, ar gerai?
2011/01/19 15:58:48 15:58:48
Svečias: siaip...: jai turit savo mylima moteri tai ir gerbkit ir mylekit, lepinkit visapusiskai ja ..saugokit kad nepavogtu tas,, kitas,,..normali moteris niekada neisduos vyra jai viskas yra gerai ju santykiose,jai nera normalaus bendravimo ir t.t net neabejokit vyrai busit tikrai isduoti....
Tai atvirkshtinis variantas irgi tinka? Jei vyrui truksta moters demesio ar shiaip kokybishko sexo, tai ishdavyste kaip ir pateisanama?
Na taip... tai pateisinama, tik moterys ir vel viska isvers atvirksiai ir pasistengs padaryti tave kaltu Ziurek, cia forume visos pamestosios ir isduotosios aiskina, kaip ju seimose viskas buvo idealu, tik va tas vyras, nevidonas, kaltas...
2011/01/19 16:16:22 16:16:22
Kažkaip niekas nepagalvoja apie tai, kad forume nemažai moterų pametė niekam tikusius vyrus, o ne pametė jas.
Lelis Borgia
L
826 įrašai
2011/01/19 19:23:35 19:23:35
medutis: Lelis Borgia: Šiandien nebegalima manyti, kad geros mergaitės neužsiima nepadoriais reikalais, purvinu, primityviu seksu, analine meile. Nieko nebestebina suvokimas, kad kiek daug jų tuo iš tiesų užsiima.
Tai tamstos nuomone, tai yra blogai, kad nieko nebestebina, ar gerai?
Blogai tai ar gerai - palieku spręsti DP forumo dalyviams. Žinau tik vieną, kas per daug - tas nesveika. Visur saiką reiktų turėti, kad nekenkti sau ir kitiems.
2011/01/19 19:33:59 19:33:59
Noriu būti neištikima moteris. Turiu vyrą, kuris man visą gyvenimą buvo neištikimas.
Nuo ko pradėti, kaip peržengti tą barjera.
Susirašiau čia su vienu , kviečia susitikti, prie kavos puodelio.
O aš niekaip negaliu peržengti to barjero - būti neištima.
2011/01/19 19:41:54 19:41:54
Svečias: Noriu būti neištikima moteris. Turiu vyrą, kuris man visą gyvenimą buvo neištikimas.
Nes buti neistikimai - ne tik reiskia kersta. Tai reiskia dar ir savo sielos, saves prievartavima. Todel ir nenorite (galbut).
2011/01/19 19:45:42 19:45:42
Svečias: Noriu būti neištikima moteris. Turiu vyrą, kuris man visą gyvenimą buvo neištikimas.
O man taip ir nesigavo Teko pirma išsiskirti. Neišėjo to barjero būnant kartu, nors seniai tik formaliai, peržengti. kažkaip atrodė -esu ištekėjusi, negaliu to daryti...
2011/01/19 19:51:22 19:51:22
Tikra teisybė. Kad ir kaip būtų skaudu, dėl viso nugyvento gyvenimo, bet
mano vidus, mano siela švyti, aš jaučiuosi puikiai.
Žinau kuo kvepia , tas nekaltas " kavos puodelis".
Iš susirašinėjimo matyti, kad labai to nori.
Aš vis atidėjinėju , vis negaliu.
Man toks pat jausmas , kaip pirmas pasimatymas.
Mano vidinė būsena - sumaištis.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume