Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Neištikima moteris

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/22 15:35:47 15:35:47

vėl diktofonininkas: Labas.
gal kas yra, kas prisimena mano "operatyvinę veiklą" su diktofonu??

tai va, toliau - baisiau... Vyrukai, praktikuokit. Nors meiluzis gal neateis i Jusu namus (o i mano namus ateidavo), kartais verta paklausyti tik zmonos balsa, jos pokalbi, emocijas, intonacija, girdint telefoninio pokalbi su joba - riškiu.
mano patirtis pasiteisino jau 2 atvejais. Pazistami ta pati padare (2 zuikiai is 5 suviu), reiskia, mazai istikimu moteru yra.
Vyrukai, slepkit diktofonus, kai zmonos isitikinusios, kad yra saugios. isgirskit ju plepejima, apie tai, kai jiems gera buvo paskutinio pasimatymo metu, kad siuo metu vilko tas pacias triusikus, kurias priespaskutini karta. Tai tik pokalbis,,, o kai REALIAI tas asmuo ateina...
Pabandykit, vyrukai....
t i g r i u k a s @ o n e.lt

[img:1br48tl5]http://www.slapukas.lt/cache/vm_images_product_90x90/Profesionali_rad_4b323b529da84_90x90.jpg[/img:1br48tl5] ČIA TAU PROFESIONALI RADIO DAZNIO BEVIELĖ BLAKĖ VEIKIANTI 500 METRŲ ATSTUMU KAD VARGO NETURĖTUM SEKDAMAS OTAI SENIENAS NAUDOJI CARO LAIKŲ DIKTOFONUS,DAR TOKIŲ YRA IR VIDEOKAMERŲ TAI I YUOTUBE GALI IDĖT IR GĖRĖTIS

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/12/22 18:22:47 18:22:47

tai va, toliau - baisiau... Vyrukai, praktikuokit. Nors meiluzis gal neateis i Jusu namus (o i mano namus ateidavo), kartais verta paklausyti tik zmonos balsa, jos pokalbi, emocijas, intonacija, girdint telefoninio pokalbi su joba - riškiu.
mano patirtis pasiteisino jau 2 atvejais. Pazistami ta pati padare (2 zuikiai is 5 suviu), reiskia, mazai istikimu moteru yra.
Vyrukai, slepkit diktofonus, kai zmonos isitikinusios, kad yra saugios. isgirskit ju plepejima, apie tai, kai jiems gera buvo paskutinio pasimatymo metu, kad siuo metu vilko tas pacias triusikus, kurias priespaskutini karta. Tai tik pokalbis,,, o kai REALIAI tas asmuo ateina...
Pabandykit, vyrukai....

Žinočiau adresą, Kalėdų Seneliui vaistukų įduočiau.

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/22 18:41:55 18:41:55

Pabandykit, vyrukai....

Viršūnė, kokių asilų yra... Nu blemba, galėčiau, tai tikrai tokiam mulkiui ragus įtaisyčiau Net ne ragus, o visą kalėdinį raguotą vainiką, kad pasipuoštų ir būtų neprilygstamas Kokia vargšė tokį mulkį gavo ir gerai, kad nors dabar praregėjo

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/22 19:49:23 19:49:23

Lelis Borgia: Jo, ištikima iš baimės! Posakis vertas dėmesio, bet yra ir drąsesnių moterų.

Nešnekėk niekų. Linkiu sutikti šventes su neištikima moterimi, pažiūrėsime ar patiks

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/22 20:07:06 20:07:06

Aišku patiks jei ji ne tavo žmona!

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/23 09:07:13 09:07:13

įdomu tik ką Zygfrid pasakytų šiuo pikantišku klausimu.

abo

A

183 įrašai

2010/12/23 09:20:18 09:20:18

dėdulė: Aišku patiks jei ji ne tavo žmona!

O! Kartais labai gerai parasai!

diktofonininko sekėjas

D

1 įrašai

2010/12/23 13:50:02 13:50:02

Svečias:

Pabandykit, vyrukai....

Viršūnė, kokių asilų yra... Nu blemba, galėčiau, tai tikrai tokiam mulkiui ragus įtaisyčiau Net ne ragus, o visą kalėdinį raguotą vainiką, kad pasipuoštų ir būtų neprilygstamas Kokia vargšė tokį mulkį gavo ir gerai, kad nors dabar praregėjo

Aš iš kart pamaniau - diktofonininkas - blefas.
Pats dėl viso pikto pabandžiau diktofoną palikti - bus skyrybos. Aš nelauksiu, kaip jis.
Pas mus taip pat yra, tiksliau BUVO Š E I M O S D R A U G A S.
Tai va, žmona neteko vyro, meilužio, nes jis pasišalino. Jam tik pasid.... reikėjo, aš netekau žmonos ir draugo. Jau gyvenu pas tėvus. Bl., prakeiktas diktofonininkas ir jo patarimai.
Nepalikinėkit diktofonų ir kito šlamšto. Kartais gal geriau nežinoti.
IKI,

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/23 13:53:54 13:53:54

O reikia žinoti, kad žmonos lytiškai neištikimos ir nesukti sau galvos dėl to.

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/23 14:30:53 14:30:53

kaip tai nesukt galvos pridarys tau koks žioplys vaikų o tu svetimus auginsi paskui

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume