Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Neištikima moteris

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/15 20:04:29 20:04:29

dėdulė: Gerai Mango parašyk ką nors protingo apie neištikima moterį nes čia tokia tema su malonumu paskaitysiu gerai?

[/quote]
Mango nesiekiu kad kas su manim i koki hehtara eitų,CV pats moku parašyt,be to nerašysiu kad uždirbu daugiau tam kad su kažkuo i kažkoki hehtara kažko daryt eičiau taip jūs rašykit ,nesuprantu aš jau su jum ir gražiai kalbu jūs vistiek siekiat ižeist ir sumenkint kas bebūtų argi jums taip svarbu ta mano anketa aš iš viso sakykim nedirbu ir neuždirbu net tų penkių šimtų gal pastebėjot tokį <500 ženklą.Geriau manau spreskit savo problemas kurių kaip ir kiekvienas žmogus manau turit![/quote]

Saunuolis , zmogau , tobuleji

Viešnia

V

281 įrašai

2010/12/15 20:08:13 20:08:13

<

div class="replay">dėdulė:

Mangofruit: as va sedejau, tamstos anketa paskaiciau-ir pagalvojau-kaip gerai zmones lt gyvena-bedarbis, pajamos 500-ir nieko-prie kompiuterio kiauras paras sedi zmogus ir visokius niekus rasineja.
Gal jums pora tinklapiu atsiust darbui pasieskot ir cv padet susikurt?
Nes nu ir pati baisiausia moteriska jusu anketa paskaicius ne tik kad kavos, bet ir sikt i viena hektara neis.
gyvenimas trumpas-naudok prasmingai
dėdulė: Gerai Mango parašyk ką nors protingo apie neištikima moterį nes čia tokia tema su malonumu paskaitysiu gerai?

Mango nesiekiu kad kas su manim i koki hehtara eitų,CV pats moku parašyt,be to nerašysiu kad uždirbu daugiau tam kad su kažkuo i kažkoki hehtara kažko daryt eičiau taip jūs rašykit ,nesuprantu aš jau su jum ir gražiai kalbu jūs vistiek siekiat ižeist ir sumenkint kas bebūtų argi jums taip svarbu ta mano anketa aš iš viso sakykim nedirbu ir neuždirbu net tų penkių šimtų gal pastebėjot tokį <500 ženklą.Geriau manau spreskit savo problemas kurių kaip ir kiekvienas žmogus manau turit!o aš čia kartais ka nors paveikiu ir už minimalkę nedirbu www.elektrikopaslaugos.lt

Dar vienas elektrikas atsirado. Anksčiau Borgia skelbėsi esąs elektrikas, o čia, pasirodo, jūsų ir daugiau esą. Įdomu, įdomu.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/12/15 20:16:31 20:16:31

man tikrai nelabai idomu kuo uzsiimat, lietuvoj negyvenu ir paslaugomis nesinaudoju, bet aciu. ka noriu pasakyti-gerbkite forumo skaitytojus, kurie galbut neturi visos paros blevyzgu skaityt, ir tiesiog nesiukslinkit-jei domina tema-rasykit i tema simtai pranesimu-vienos blevyzgos. su savo "draugeliais" gal skype tuomet naudokit?

dėdulė: o aš čia kartais ka nors paveikiu ir už minimalkę nedirbu www.elektrikopaslaugos.lt

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/15 20:18:32 20:18:32

Mangofruit: man tikrai nelabai idomu kuo uzsiimat, lietuvoj negyvenu ir paslaugomis nesinaudoju, bet aciu. ka noriu pasakyti-gerbkite forumo skaitytojus, kurie galbut neturi visos paros blevyzgu skaityt, ir tiesiog nesiukslinkit-jei domina tema-rasykit i tema simtai pranesimu-vienos blevyzgos. su savo "draugeliais" gal skype tuomet naudokit?
dėdulė: o aš čia kartais ka nors paveikiu ir už minimalkę nedirbu www.elektrikopaslaugos.lt

A kokis tavo Skype'as, a nu davaj palialakiname ten?

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/15 20:28:18 20:28:18

Mangofruit: man tikrai nelabai idomu kuo uzsiimat, lietuvoj negyvenu ir paslaugomis nesinaudoju, bet aciu. ka noriu pasakyti-gerbkite forumo skaitytojus, kurie galbut neturi visos paros blevyzgu skaityt, ir tiesiog nesiukslinkit-jei domina tema-rasykit i tema simtai pranesimu-vienos blevyzgos. su savo "draugeliais" gal skype tuomet naudokit?

Klausykites , moteriske ,pavydas bamba grauzia , kas tai asmeninis jusu puslapis ? Atsipeikekite , ne savo kieme esate,kad galetum nurodineti kam kur rasyti ." Tu man nesakyk ka man veikti , as tau nesakysiu kur tau eiti "  

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/15 20:33:19 20:33:19

Kaip tos komsomolces su nurodymais ka ir kaip rasyti nusibodo! Pasakysiu grubiai ir aishkiai - SUKISHK SAVO NURODINEJIMUS SAU I SHIKNA!

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/12/15 20:34:56 20:34:56

Auklę kas nors kvietė? O skype leistumėt rašyti, ką norime? Reikalaudami pagarbos sau, pirmiausiai gerbkime kitą žmogų.

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/15 20:36:35 20:36:35

Tai kad jos tegul apsidairo ar pačios nešiūkšlina? Man tie hehtarai nerūpi.Paprasiau kad parašytų pagal tema ką nors protingo tai nieko tik priekaistų krūva ir dar nešiukšlyk kad pati ponia šiūkšlina ir nemato. diskusija baigta.!

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/12/15 20:39:23 20:39:23

dėdulė: Tai kad jos tegul apsidairo ar pačios nešiūkšlina? Man tie hehtarai nerūpi.Paprasiau kad parašytų pagal tema ką nors protingo tai nieko tik priekaistų krūva ir dar nešiukšlyk kad pati ponia šiūkšlina ir nemato. diskusija baigta.!

Žmogau, dėl nieko neturi čia teisintis.

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/15 20:46:44 20:46:44

Supratau!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume