2010/12/15 20:04:29 20:04:29
dėdulė: Gerai Mango parašyk ką nors protingo apie neištikima moterį nes čia tokia tema su malonumu paskaitysiu gerai?
[/quote]
Mango nesiekiu kad kas su manim i koki hehtara eitų,CV pats moku parašyt,be to nerašysiu kad uždirbu daugiau tam kad su kažkuo i kažkoki hehtara kažko daryt eičiau taip jūs rašykit ,nesuprantu aš jau su jum ir gražiai kalbu jūs vistiek siekiat ižeist ir sumenkint kas bebūtų argi jums taip svarbu ta mano anketa aš iš viso sakykim nedirbu ir neuždirbu net tų penkių šimtų gal pastebėjot tokį <500 ženklą.Geriau manau spreskit savo problemas kurių kaip ir kiekvienas žmogus manau turit![/quote]
Saunuolis , zmogau , tobuleji
2010/12/15 20:08:13 20:08:13
<
div class="replay">dėdulė:
Mangofruit: as va sedejau, tamstos anketa paskaiciau-ir pagalvojau-kaip gerai zmones lt gyvena-bedarbis, pajamos 500-ir nieko-prie kompiuterio kiauras paras sedi zmogus ir visokius niekus rasineja.
Gal jums pora tinklapiu atsiust darbui pasieskot ir cv padet susikurt?
Nes nu ir pati baisiausia moteriska jusu anketa paskaicius ne tik kad kavos, bet ir sikt i viena hektara neis.
gyvenimas trumpas-naudok prasmingai
dėdulė: Gerai Mango parašyk ką nors protingo apie neištikima moterį nes čia tokia tema su malonumu paskaitysiu gerai?
Mango nesiekiu kad kas su manim i koki hehtara eitų,CV pats moku parašyt,be to nerašysiu kad uždirbu daugiau tam kad su kažkuo i kažkoki hehtara kažko daryt eičiau taip jūs rašykit ,nesuprantu aš jau su jum ir gražiai kalbu jūs vistiek siekiat ižeist ir sumenkint kas bebūtų argi jums taip svarbu ta mano anketa aš iš viso sakykim nedirbu ir neuždirbu net tų penkių šimtų gal pastebėjot tokį <500 ženklą.Geriau manau spreskit savo problemas kurių kaip ir kiekvienas žmogus manau turit!o aš čia kartais ka nors paveikiu ir už minimalkę nedirbu www.elektrikopaslaugos.lt
Dar vienas elektrikas atsirado. Anksčiau Borgia skelbėsi esąs elektrikas, o čia, pasirodo, jūsų ir daugiau esą. Įdomu, įdomu.