Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Neištikima moteris

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/08 18:56:48 18:56:48

Svečias:
Lelis Borgia: Visgi mes esame vyrai, o ne šventieji, todėl neištikimos žmonos ant "durniaus" negalime nei smerkti, nei kaltinti, nes patys ne geresni. Dažnai kur kas blogesni ir amoralesni.

Jei tamsta ir tamstos draugai bei pazhystami turite problemu su ishtikimybe, gal nereikia to priskirti VISIEMS vyrams? Norite savo pimpalu i kaire ir deshine mosuoti - mosuokite, tik uz visus gal nekalbekite?

nu jo, cia kai LELIO pasiskaitai, tai atrodo, kad vyrai be pimpalo mosikavimo nieko daugiau nemato ir nezino. man tai atrodo , kad Lelis impotentas, tik daug plepa

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/08 19:00:26 19:00:26

Svečias:
Lelis Borgia: Visgi mes esame vyrai, o ne šventieji, todėl neištikimos žmonos ant "durniaus" negalime nei smerkti, nei kaltinti, nes patys ne geresni. Dažnai kur kas blogesni ir amoralesni.

Jei tamsta ir tamstos draugai bei pazhystami turite problemu su ishtikimybe, gal nereikia to priskirti VISIEMS vyrams? Norite savo pimpalu i kaire ir deshine mosuoti - mosuokite, tik uz visus gal nekalbekite?

Žmogau, nesinervink, atsisėsk, nusiramink, čia kalbama apie moters lytinės neištikimybės priežastis, apie prigimtį ir jos poreikius, vadinasi, kartu ir apie vyrų tokias pat problemas, o ne apie mane. Aš nemosuoju nei į dešinę, nei į kairę, o esu, manau, paprastai normalus, kuklus ir atviras žmogus, nemėgstąs melo ir demagogijos. Atsikvošėkite pagaliau ir nuo tos įmantrios dezinformacijos ir kryptingo smegenų plovimo ir šioje srityje.

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/08 19:00:45 19:00:45

Lady_scorpio:
Apie ką Jūs čia? Man tokie žodžiai nesuprantami.

Kad prievarta yra prievarta, ir pritempineti ja iki meiles nereiketu, kaip ir zmoniu su diametraliai prieshingomis vertybemis...

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/08 19:01:07 19:01:07

Lady_scorpio:

Kad prievarta yra prievarta, ir pritempineti ja iki meiles nereiketu, kaip ir zmoniu su diametraliai prieshingomis vertybemis...

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/08 19:02:29 19:02:29

Aš ir manau, kad impotentas. Davaj, prabalsuojame, impotentas Borgia ar ne?

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/12/08 19:03:10 19:03:10

Lelis Borgia: Visgi mes esame vyrai, o ne šventieji, todėl neištikimos žmonos ant "durniaus" negalime nei smerkti, nei kaltinti, nes patys ne geresni. Dažnai kur kas blogesni ir amoralesni. Kad ir kaip mylėtume savo žmonas ir būtume joms geri ir be galo artimi, visgi pasvajojame ir apie seksą su kita ir nereikia šito neigti – lialiakintis, kaip tos nekurios kuosos čia, labai jau pamėgusios neigimą. Sakot, kad tai neteisinga, savanaudiška, amoralu? Gal būt, nors nesu tikras. Dar nesu tikras. O meluoti ir akiplėšiškai tai neigti jau moralu? Demagogiją varyti yra amoralu? Mafijos ir šiaip valdžios vyrai, ministeriai gali mylėtis su kita moterimi ir visiškai nieko jai nieko nejausti. Aš taip negalėčiau, nes esu špingaletas, o įtakingi ir turtingi, galingi vyrai taip gali ir taip daro. Jei žmonos galite su tuo susitaikyti, tai – jūsų šansas santuokoje stipriau suartėti dvasiškai, pagrįsti santykius tikrove, kurios anksčiau nedrįsote vienas kitam pasakyti. Žodžiu, susikurti neeilinį stiprų, patikimą ryšį. Tas pats būna ir su sveikomis, energingomis žmonomis ir stiprūs, korektiški vyrai tai žino ir neužaštrina kampų. Visuotinai žinoma, kad moterys po fizinio suartėjimo laukia pasitikėjimo, ilgalaikių santykių, tuo tarpu vyrai gali paprastai pasimylėti su kita nieko jai nejausdami. Ne visi, žinoma.

Grynų gryniausia demagogija - pliurpalogija.

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/08 19:05:01 19:05:01

Svečias:
Žmogau, nesinervink, atsisėsk, nusiramink, čia kalbama apie moters lytinės neištikimybės priežastis, apie prigimtį ir jos poreikius, vadinasi, kartu ir apie vyrų tokias pat problemas, o ne apie mane. Aš nemosuoju nei į dešinę, nei į kairę, o esu, manau, paprastai normalus, kuklus ir atviras žmogus, nemėgstąs melo ir demagogijos. Atsikvošėkite pagaliau ir nuo tos įmantrios dezinformacijos ir kryptingo smegenų plovimo ir šioje srityje.

Tamsta net psichologijos likbezo nepraejote - "daug Normanu yra" - o ish savo un tout petit peu pazystamu ratelio globaline ishvadas darote

L

1373 įrašai

2010/12/08 19:09:39 19:09:39

Svečias:
Lady_scorpio:

Net nemanau to daryti. Meilę nuo prievartos skiriu. O žmonių niekad nerūšiuoju ir nieko prie nieko nepritempinėju. Tik pasižiūriu, su kuo man pakeliui, su kuo - ne. Paprasta.

L

1373 įrašai

2010/12/08 19:12:10 19:12:10

Svečias: Aš ir manau, kad impotentas. Davaj, prabalsuojame, impotentas Borgia ar ne?

Kodėl Jums tai aktualu?

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/08 19:12:28 19:12:28

Lady_scorpio:
Net nemanau to daryti. Meilę nuo prievartos skiriu. O žmonių niekad nerūšiuoju ir nieko prie nieko nepritempinėju. Tik pasižiūriu, su kuo man pakeliui, su kuo - ne. Paprasta.

Turejau omenyje Jusu "paranojishka" nora supirshti mane su tokio tipo zmogumi, kaip SonKa...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume