Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Neištikima moteris

kora

K

2495 įrašai

2009/03/30 16:10:34 16:10:34

qq: Kuo toliau tuo labiau pritariu vieno pasisakiusiojo nuomonei. Homo Sapiens gali būti laikomi tik ...% žmonijos. Visi kiti elgiasi kaip gorilu visuomenė. Kurioje yra alfa patinas su resursais ir patelių haremas. Ir pogalais jis teisus sakydamas, kad kai tai suvoki pasidaro labai linksmą.

swx

Didziojoje Britanijoje netoli Londono yra pasaulinis gorilu zoo. Labai idomu jas stebeti net Homo Sapiens ...%zmonijos nariams.

baubass

B

3 įrašai

2009/04/02 21:01:22 21:01:22

sveiki . nutiko man tokia situaciaj ir nzn kaip elgtis.su savo mergina darugauju beveik 3 m. kaip visad santyuose buvo visko pikciu ir pan. pires kelis menesius praradau darba ir neliko kitos iseities kaip tik isvazuoti i uzsieni, taip ir padariau... mergina liko lt. gryzes po dvieju menesiu netiketai suzinojau, kad tuo metu kai buvau isvazeves ji du kartus buvo susitikusi su kitu vaikinu....kalbejausi apie tai ji prisiekinejo jog per pasymatymus nieko neivyko tiesiog tai buvo paprastas bendravinas. sake apie si ivyki niekada man nevutu pati papasakojus, butu visa likusi laika melavus.... tai noreciau suzinoti jusu nuomone ar galima jei atlesti, pasitiketi. ar tai neivyks vel ir nebus kazko rinciau nei pasnekesiai.

kora

K

2495 įrašai

2009/04/02 21:37:34 21:37:34

don kijote de la mancha: Jei tu esi "nusipelnes", tai ir kalbek uz save.

Tik siuksle gali apgaudineti kita zmogu, budama su juo kartu. Nenori - nebuk, bet kam apgaudineti? Tikimybe, kad yla ishlys is maiso vis tiek pakankamai didele, o tokie dalykai skaudina labiau uz viska. O net jei ir neishlystu yla ish maisho, tai ar nuo to pats poelgis tampa maziau niekshishkas?
..........
Galiu pasakyti, kad as gyvenime niekada nesekiau savo antros puses, nors turejau labai daug galimybiu zinoti apie ja daugiau, nei ji pati apie save. Bet, kai viena diena, jau pakankamai daug zenklu rode, kad tas zmogus uzlipo man ant galvos (perzenge riba), patikrinau. Ir tai ka radau, manes visai nenudziugino, nes ji buvo tas zmogus, kuris man prisiekinejo vienintele gyvenime meile ir kuriuo netgi neturedamas pagrindo stengiausi pasitiketi maksimaliai. Kaip gyvenimo patirtis parode, veltui.

Nuo to momento visos sekancios mano antros puses po padidinamuoju stiklu. Nebutinai turi tai zinoti, bet as zinau ir galiu daugiau, nei kad jos gali isivaizduoti. Pykit moterys ar ne, bet tai reikalinga elementariai tam, kad nebuti "duchu", kuriam kabinat makaronus ant ausu apie meile, o tuo tarpu pas kita glebyje burkuojat.

100 procentu pritariu siam poziuriui, nors nesu as vyras. Tik labai gaila, kad nuo kazkieno klaidu ateity kentes visiskai nekaltos moterys, nes pasitikejimas prarastas ir itarimai persekios nekaltai. Nepasitikejimo nepaslepsit, o jis nuodys ir zudys taurius tarpusavio jausmus. Problema bus jusu viduje, jei jos pats neisspresit, kankinsit ir save, ir savo artima nekalta pasirinkta butybe. Taciau bet kokiu atveju Jums linkiu sekmes ir pasitikejima Moterimi atgauti

don kijote de la mancha

D

2 įrašai

2009/04/02 21:57:46 21:57:46

Aciu, Kora. Nors, pasitikejimas moterimis sugriautas nepataisomai, bet, pasistengsiu, kad jis netrukdys bendravime ateityje. Tikiuosi, kad ir moterys mane supras ir lengviau atleis itarinejimus

kora

K

2495 įrašai

2009/04/02 22:48:04 22:48:04

don kijote de la mancha: Aciu, Kora. Nors, pasitikejimas moterimis sugriautas nepataisomai, bet, pasistengsiu, kad jis netrukdys bendravime ateityje. Tikiuosi, kad ir moterys mane supras ir lengviau atleis itarinejimus

Aciu, kad atsaket. Manau pravers.

kora

K

2495 įrašai

2009/04/02 23:39:07 23:39:07

baubass: sveiki . nutiko man tokia situaciaj ir nzn kaip elgtis.su savo mergina darugauju beveik 3 m. kaip visad santyuose buvo visko pikciu ir pan. pires kelis menesius praradau darba ir neliko kitos iseities kaip tik isvazuoti i uzsieni, taip ir padariau... mergina liko lt. gryzes po dvieju menesiu netiketai suzinojau, kad tuo metu kai buvau isvazeves ji du kartus buvo susitikusi su kitu vaikinu....kalbejausi apie tai ji prisiekinejo jog per pasymatymus nieko neivyko tiesiog tai buvo paprastas bendravinas. sake apie si ivyki niekada man nevutu pati papasakojus, butu visa likusi laika melavus.... tai noreciau suzinoti jusu nuomone ar galima jei atlesti, pasitiketi. ar tai neivyks vel ir nebus kazko rinciau nei pasnekesiai.

Apie koki atleidima galima kalbeti? Jei butumet prisieke viens kitam, kad mylit ir nesiskirsit amzinai, tai, manau, reiketu atleidimo, taciau, ar jus jis paguostu? Palikot ja likimo valiai, isvaziavot, ka daret isvaziaves, nutylit, bet tai morale jusu. Kaip toliau bendrauti, nuspresti turite abu, neklausti musu patarimo.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/04/03 12:17:34 12:17:34

Moterys dažnai nesako, kad neištikimos ir ką iš tikrųjų galvoja. Jos nėra visiškai nekaltos ir ištikimos. Moterys yra dviprasmiškos kalbos ir tokio pat intymumo karalienės. Jų lūpomis ištarta frazė gali sužydėti visomis nekaltumo spalvomis, tačiau nepraraskite budrumo: potekstės gali slėpti neištikimybę ir ne vien fizinę, bet kur kas rimtesnę - dvasinę.

kora

K

2495 įrašai

2009/04/03 12:35:17 12:35:17

Lelis Borgia: Moterys dažnai nesako, kad neištikimos ir ką iš tikrųjų galvoja. Jos nėra visiškai nekaltos ir ištikimos. Moterys yra dviprasmiškos kalbos ir tokio pat intymumo karalienės. Jų lūpomis ištarta frazė gali sužydėti visomis nekaltumo spalvomis, tačiau nepraraskite budrumo: potekstės gali slėpti neištikimybę ir ne vien fizinę, bet kur kas rimtesnę - dvasinę.

O jus dar abejojat? Noretumet, kad moteris butu verge ir tarnaite? Taciau net ir tada manau, kad jos negerbtumet, kaip ir dabar. Kaip saukia, taip ir atsisaukia. Juk Moteris is to pacio Vyro sonkaulio padaryta. Nesuprantu, kaip Vyras nesupranta savo nedideles daleles kuno? O ta dalele turi viska suprasti ir suvokti bei kuna dar nukreipti teisinga gyvenimo kryptim, nes kitaip tuoj pat bus apsmeizta ir pavadinta nedekinga.

raimundas2

R

77 įrašai

2009/04/03 15:29:03 15:29:03

Esant dideliam norui ir reikalui, bet ka galima susekti, ar tai butu moteris, ar vyras

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/04/18 21:53:56 21:53:56

Moteris jau seniai nei vergė, nei tarnaitė, nežinot? Nebent ištekėjo už kokio tai naujalietuvio ar kitokio mafijozo, ar pinigų maišo.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume