Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Neištikima moteris

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/17 07:41:48 07:41:48

Svečias:
Maldininkas: Kuo toliau skaitau, tuo linkstu prie minties, kad moterys neparodo kada jom yra blogai, jos nesako, kada santykiai gali pablogeti. Jos taip pat nesako, kada santykiau ju akimis yra ne be tokie ir daznai nutyli, jaigu vyras/vaikinas daro kazka blogai. Savo patirtimi ta pati galiu pasakyti. Jos laukia, laukia, o tinkamam laikui atejus - neabejoja, t.y. meiluziaujasi ar apskritai daro tai, kad pakenks santykiams is esmes. Tik nepulkit manes, bet tikrai pastebejau, jog moterys daznai nori, kad santykiai gerai klostytusi savaime, neidedamos i juos pastangu. Zinoma, yra issimciu ir gal tai tik mano blevyzgos, bet tikrai taip pasirode..

O tu PATS ar PATI?

Nes paskaičius tekstą, kyla įtarimų, kad tu moteris apsimetinėjanti vyru. Cituoju: [b:20y0tyv9]Savo patirtimi ta pati galiu pasakyti.[/b:20y0tyv9]

Taip kad DP moteriškoji pusė - būkite atidžios.

Tureciau buti pagerbtas tokiu pareiskimu. Heh. Esu vyras, o ir foto juk savo idejau ne be reikalo, beto tokiais vaikiskai dalykais gaisti laika, kaip apsimetineti yra apsurdas. O ir savo pasakymu [b:20y0tyv9]Savo patirtimi ta pati galiu pasakyti.[/b:20y0tyv9] nezinau ar tikrai vertetu abejoti mano vyriskumu. Beje visuomet atviras susitikimams, bus proga idoryti.

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/17 07:49:54 07:49:54

SonKa:
Maldininkas: Kuo toliau skaitau, tuo linkstu prie minties, kad moterys neparodo kada jom yra blogai, jos nesako, kada santykiai gali pablogeti. Jos taip pat nesako, kada santykiau ju akimis yra ne be tokie ir daznai nutyli, jaigu vyras/vaikinas daro kazka blogai. Savo patirtimi ta pati galiu pasakyti. Jos laukia, laukia, o tinkamam laikui atejus - neabejoja, t.y. meiluziaujasi ar apskritai daro tai, kad pakenks santykiams is esmes. Tik nepulkit manes, bet tikrai pastebejau, jog moterys daznai nori, kad santykiai gerai klostytusi savaime, neidedamos i juos pastangu. Zinoma, yra issimciu ir gal tai tik mano blevyzgos, bet tikrai taip pasirode..

O pats ar įdedi pastangų? Ar eilinį kartą vyras tik iš moters to reikalauja

Nemeluosiu, jog draugysteje kazkas kito pajutau, bet nesiemiau jokiu veiksmu, nes eili karta maniau, jog tai tik moteriski reikalai. Dar po poros menesiu rimtai pajutau, kad kazkas negerai, daznai uzduodavau klausimai: "ar viskas gerai?". Zinoma atsakymas visuomet buvo toks pat, beto juk ir mes vyrai, daznai to net nepastebim, uzsieme ivairiais dalykais ir neretai reikia parodyti pirstu kas ir kur blogai. Savo ruoztu mano antroji puse nieko nekalbejo, o dare. Tokia ta mano trumpa istorija. Labai skaudu, bet juk visi zinom 'meile trunka tris metus". O ir gerai kazkoks vartotojas yra pasakes, kaip pirstu i aki, jog moteris pajutusi jog draugyste eina suniui po uodega, jos pirmos palieka...

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 10:52:46 10:52:46

Mano žmona man neištikima. Radau SMS žinutės ir prieš porą dienų išvykau iš namų kelioms valandoms, tai 3,5 val. ji kalbėjosi su meilužiu telefonu. Apie savo kuna savo apatinius ir apie tai, kai jai paskutiniį jų pasimatymą gera buvo. O žinau aš ta, nes gerą diktofoną įjungta bute palikau, va, ir girdėjau viską.. Geriau nežinočiau. Ką daryt?? Žinau, kad ji jam, tik žaislas. Paliksiu ją - o mano dukrytė... kas su ja bus ??

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/11/17 10:59:15 10:59:15

Svečias: Siandien pas galvos daktara talonu nera, bet ryt dirba po pietu lyg...

Labai ačiū, bet kur tą mielą taloną reiktų pasiimti?

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 10:59:49 10:59:49

Iki kokio lygio reikia pulti, kad bute įjungtą diktofoną palikti? Tokiam įtariam vyrui taip ir norisi ką nors iškrėsti. Čia kai paskaitai, tai tokie geruoliai, tokie šventuoliai sėdi, o jau meilė vaikams, tai begalinė... Ir DP svetaines turi laiko aplankyti

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/17 11:04:54 11:04:54

Svečias: Iki kokio lygio reikia pulti, kad bute įjungtą diktofoną palikti? Tokiam įtariam vyrui taip ir norisi ką nors iškrėsti. Čia kai paskaitai, tai tokie geruoliai, tokie šventuoliai sėdi, o jau meilė vaikams, tai begalinė... Ir DP svetaines turi laiko aplankyti

Nemanau, kad vyriskis spontaniskai nutare klausytis savo moters. Viska parode jos elgesys, o tai tik dar karta irodo, kokios vis del to moterys. Ne karta forume esu jau pasakes ir laikysiuos savo nuomones. Meile ir pagarba moteriai taip pat reikia uzsitarnauti, o ne pulti i kito glebi, kuris te bus trumpalaikis zaislas.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 11:10:08 11:10:08

Maldininke, nori tau išbursiu?
Oi negreit, dar labai negreit tu turėsi tą gerą moterį... Patikėk manim, sena ir patyrusia ragana... Tau dar augti ir augti, vaikine

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/17 11:12:00 11:12:00

Svečias: Maldininke, nori tau išbursiu?
Oi negreit, dar labai negreit tu turėsi tą gerą moterį... Patikėk manim, sena ir patyrusia ragana... Tau dar augti ir augti, vaikine

Perprask moteri, zinok ko ji nori, parodyk savo pinigine, suvaidink nedidele melodrama jos pasaulelyje ir turi moteri. Stai tau mano isburimas.

O del geros, na, bus kaip bus. Nesigincyju. Beto, kiekvienas skirtinai supranta kas yra "gera moteris"

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 11:15:20 11:15:20

Jo, dabar babkinių panų pilni patvoriai.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 11:16:23 11:16:23

Darnioje poroje atsiduriau atsitiktinai, norėjosi papasakoti kam nors. Ir tai, ką parašiau, tikru tikriausia istorija, aš tikintis žmogus, prisiekiu vaiko akimis, kad tai teisa. Ką daryti?? Žmona nežino apie diktofoną. Įrašas padarytas 2010-11-06, o ne seniau, nei vakar, ji vėl pas "tėvus" ir pas "draugę" vakare trims valandoms užsuko. Apie save sako "Aš ištika žmona", ir labai smerkia bendradarbės ar kaimynės, apie kurias žinome, kad "suka į kairę"... Nesakiau jai... Šį ar kitą savaitgalį aš ir dukrytė varysim kelioms valandoms į kaimą... Vėl paliksiu diktofoną, o ką daryt??? Gal ne tik telefonas bus... Tada tai greičiausiai reikės skirtis...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume