SonKa: Maldininkas: Kuo toliau skaitau, tuo linkstu prie minties, kad moterys neparodo kada jom yra blogai, jos nesako, kada santykiai gali pablogeti. Jos taip pat nesako, kada santykiau ju akimis yra ne be tokie ir daznai nutyli, jaigu vyras/vaikinas daro kazka blogai. Savo patirtimi ta pati galiu pasakyti. Jos laukia, laukia, o tinkamam laikui atejus - neabejoja, t.y. meiluziaujasi ar apskritai daro tai, kad pakenks santykiams is esmes. Tik nepulkit manes, bet tikrai pastebejau, jog moterys daznai nori, kad santykiai gerai klostytusi savaime, neidedamos i juos pastangu. Zinoma, yra issimciu ir gal tai tik mano blevyzgos, bet tikrai taip pasirode..
O pats ar įdedi pastangų? Ar eilinį kartą vyras tik iš moters to reikalauja
Nemeluosiu, jog draugysteje kazkas kito pajutau, bet nesiemiau jokiu veiksmu, nes eili karta maniau, jog tai tik moteriski reikalai. Dar po poros menesiu rimtai pajutau, kad kazkas negerai, daznai uzduodavau klausimai: "ar viskas gerai?". Zinoma atsakymas visuomet buvo toks pat, beto juk ir mes vyrai, daznai to net nepastebim, uzsieme ivairiais dalykais ir neretai reikia parodyti pirstu kas ir kur blogai. Savo ruoztu mano antroji puse nieko nekalbejo, o dare. Tokia ta mano trumpa istorija. Labai skaudu, bet juk visi zinom 'meile trunka tris metus". O ir gerai kazkoks vartotojas yra pasakes, kaip pirstu i aki, jog moteris pajutusi jog draugyste eina suniui po uodega, jos pirmos palieka...