Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Neištikima moteris

tik svetė

T

1 įrašai

2010/11/13 23:17:26 23:17:26

TOMXXXXXXX: Moterys,esu nusivyles jusu banalybe ir tustybe.Nejaugi pasaulyje nebera merginu kurios vertintu jausmus ju tyruma ir giluma?ar pasaulyje dar liko nors viena Julieta?Nuo kada taip vertinama neistikimybe?nuo kada labiau vertinama aistra,trauka ir nuotykiu jieskojimas uz meile,supratima,jautruma istikimybe?ar budami mazi ne visi svajojom apie romantiskus santykius,ar jus Moterys nelaugdavot savo princo ant balto zirgo kai dar buvot mergaites?Ar nemanot kad laikui begant mes tiesiog prarandam savo tikraji pasaukima gyvent harmonijoje ir laimeje,mylet ir but milimiems,Atsisukite i savo esybe pajuskite save is vidaus galbut tada istikruju suprasite kas yra brangu,juk mes esame Zmones musu prigimtis partnerius rinktis visam savo amziui,mes juk zmones lygiai taip pat isdidziai kaip ir gulbes turetumem rinktis partneri ir but su juo neiskiriami,o jus mielos Moterys mane labai nuvylete,kaip jus galite teigti kad grakscios gulbes iprociai yra prastesni uz kokio nors grauziko.nejaugi zmones taip zemai puola ir nebesuvokia savo prigimtiniu teisiu ir pareigu i laime laisve ir meile...Jus sakote kad jus esate suvarzytos ir apkraustos isipareigojimu sakote kad jums truksta laisves,bet laisve tai juk yra tai kas yra musu viduje,tai kas yra musu sirdyse,prasau daugiau negretinti salia vienas kito laisves ir neistikimybes,puikybes ir tustybes-juk laisve yra vienas tauriausiu pojuciu ir tai kaip jus darote tikrai nera laisve,greiciau tai yra priklausomybe,priklausomybe nuo aistros pagundu ir sexo...pabaigai noreciau atkreipti jusu demesi i du labai skirtingus zodzius tai yra zodziai:Myletis ir Dulkintis,Gyvenime jums linkiu kuo daugiau myletis brangiosios Moterys juk myletis ir myleti skiria tiek nedaug.aciu kad skaitete.

Yra tokių merginų, tik jos taip pat retoriškai klausia ar dar yra vyrų su tyra siela, sugebančių ir norinčių būti su viena moterimi visą gyvenimą. Galbūt yra. Tik vieni su kitais niekada nesusitinka. Nors kaip niekas kitas, mano manymu, nusipelnę tikrosios laimės.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/14 17:13:42 17:13:42

SARATOVO GUBERNIJOS LIAUDIES KOMISARŲ TARYBOS DEKRETAS DĖL MOTERŲ NACIONALIZACIJOS:
Teisėta santuoka, egzistavusi iki šio laiko, be abejonės, yra
produktas tos socialinės nelygybės, kuri turi būti su šaknimis išrauta
Sovietų respublikoje. Iki šio laiko teisėta santuoka buvo galingas
ginklas buržuazijos rankose, kovojant su proletariatu, dėl ko geriausi
dailiosios lyties egzemplioriai atitekdavo buržujams. Ir todėl šis
neteisėtas privatizavimas pažeidė natūralų žmonijos vystymąsi. Todėl
Saratovo gubernijos liaudies komisarų taryba su vykdomojo komiteto
pritarimu nutarė:

Nuo 1918 m. sausio 1 d. atšaukiama teisė turėti moteris nuo 17 iki 30
metų kaipo nuosavybę.

Pastaba. Moters amžius nustatomas pagal metrikus, pasus, o jei
dokumentų nėra, tai pagal liudininkų parodymus arba pagal išvaizdą.

Šis dekretas netaikomas ištekėjusioms moterims, turinčioms penkis ir
daugiau vaikų.
Buvusiems savininkams (vyrams) paliekama teisė be eilės pasinaudoti
savo buvusia žmona. Pastaba: jei vyras priešinasi šio dekreto
vykdymui, jam tokia teisė atimama.
Visos moterys, kurioms taikomas šis dekretas, išimamos iš nuolatinės
privačios vyro nuosavybės ir skelbiamos visos darbo liaudies
nuosavybe.
Šiomis moterimis rūpinasi Darbininkų, Kareivių ir Valstiečių tarybos.
Piliečiai vyrai turi teisę naudotis šiomis moterimis ne dažniau kaip 4
kartus per savaitę ir ne ilgiau kaip po 3 valandas, laikydamiesi
sąlygų, kurios nurodytos žemiau.
Kiekvienas darbo liaudies narys turi mokėti po 2 procentus savo darbo
užmokesčio liaudies kartų fondui.
Kiekvienas vyras, norintis pasinaudoti liaudies pasiekimo
egzemplioriais, turi nuo gamyklos darbo komiteto ar profesinės
sąjungos pateikti pažymą apie tai, kad priklauso darbo klasei.
Vyrai, nepriklausantys darbo klasei, turi teisę pasinaudoti
nacionalizuotomis moterimis tik sumokėję mėnesinį mokestį – 1000
rublių.
Kiekviena moteris, šiuo dekretu paskelbta liaudies pasiekimu, gauna iš
liaudies kartų fondo mėnesinę pašalpą – 280 rublių.
Moterys, tapusios nėščiomis, atleidžiamos nuo savo tiesioginių ir
valstybinių pareigų 4 mėnesiams – 3 mėnesiai iki gimdymo ir 1 mėnuo po
gimdymo.
Gimę vaikai po mėnesio atiduodami į įstaigą ‚Liaudies darželis´, kur
yra auklėjami ir gauna išsilavinimą iki 17 metų amžiaus.
Gimus dvynukams, gimdytoja gauna 200 rublių premiją.
Kalti dėl venerinių ligų platinimo bus teisiami revoliuciniame teisme.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/14 17:21:45 17:21:45

Durniu laivas

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/14 17:56:02 17:56:02

Labai sunku isbuti istikimai, kai vyras diraba uzsienyje, gryzta kas puse metu. Ir kai atsiranda koks neprastas gerbejas, taip sunku susilaikyti, kad oj, oj...nors ir sazine grauzia, bet moterys silpnoji lytis..

Viešnia

V

281 įrašai

2010/11/14 18:09:52 18:09:52

Neištikimybė – labai malonus santykių išbandymas. Juk be jos niekas dar neapsieina – nei moterys, nei vyrai, nei turtuoliai, nei įžymybės, nei aš. Žinoma, stengiuosi nuo vyro nuslėpti. Gerai būtų, kad žmonės tai suprastų ir priimtų už normą. Mano draugės panašiai ir daro, nes vyrai išvykę. Susiranda geram seksui gan lengvai vyrukų. Tik turtas gali būti santuokos garantas, bet jokiu būdu ne ištikimybės. Lietuvos moterų neištikimybė – labai paplitęs reiškinys. Remiantis statistikos duomenimis, iki 80% moterų yra neištikimos savo vyrams.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/14 18:14:28 18:14:28

Viešnia: Neištikimybė – labai malonus santykių išbandymas. Juk be jos niekas dar neapsieina – nei moterys, nei vyrai, nei turtuoliai, nei įžymybės, nei aš. Žinoma, stengiuosi nuo vyro nuslėpti. Gerai būtų, kad žmonės tai suprastų ir priimtų už normą. Mano draugės panašiai ir daro, nes vyrai išvykę. Susiranda geram seksui gan lengvai vyrukų. Tik turtas gali būti santuokos garantas, bet jokiu būdu ne ištikimybės. Lietuvos moterų neištikimybė – labai paplitęs reiškinys. Remiantis statistikos duomenimis, iki 80% moterų yra neištikimos savo vyrams.

O vyrai pagal statistika 100 %

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/11/14 18:47:07 18:47:07

Viešnia: Neištikimybė – labai malonus santykių išbandymas. Juk be jos niekas dar neapsieina – nei moterys, nei vyrai, nei turtuoliai, nei įžymybės, nei aš. Žinoma, stengiuosi nuo vyro nuslėpti. Gerai būtų, kad žmonės tai suprastų ir priimtų už normą. Mano draugės panašiai ir daro, nes vyrai išvykę. Susiranda geram seksui gan lengvai vyrukų. Tik turtas gali būti santuokos garantas, bet jokiu būdu ne ištikimybės. Lietuvos moterų neištikimybė – labai paplitęs reiškinys. Remiantis statistikos duomenimis, iki 80% moterų yra neištikimos savo vyrams.

Kokia čia statistika? Rūgpienių kaimo? Be neišikimybės niekas neapsieina? Baikit jau. Jūs - tai dar ne visi.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/14 18:54:27 18:54:27

Durnių laivas ta ištikimybė, rimtai!

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/11/14 18:54:57 18:54:57

tai su kuo neištikimi tie 20 proc?

ieva

I