Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Įdomus klausimas moterims: kam jums reikalingas vyras..?

Įdomus klausimas moterims: kam jums reikalingas vyras..?

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/20 13:13:12 13:13:12

Svečias: Matyt, per mažai pasakų skaičiau - kažkaip netikiu stebuklais Gal tie, kurie tiki, ir porą sutinka ir loterijoje išlošia (nes tikimybė tokia pat).O gal jie tiesiog yra likimo numylėtiniai ir tiek. Baltai pavydžiu jiems .

Vienintelis Tik tak'as betiki stebūklais ir Svetlana. Labai pavydžiu jam.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/20 13:23:19 13:23:19

Svečias:
Svečias: Matyt, per mažai pasakų skaičiau - kažkaip netikiu stebuklais Gal tie, kurie tiki, ir porą sutinka ir loterijoje išlošia (nes tikimybė tokia pat).O gal jie tiesiog yra likimo numylėtiniai ir tiek. Baltai pavydžiu jiems .

ne TIK TAKAS, o TIK TAKE Tik moterys gali taip pavydeti moterims

Tik tak

T

36 įrašai

2011/02/20 16:35:41 16:35:41

Svečias:

O kaip aš atsidūriau prie tikinčių stebuklais?

Svetlana

S

980 įrašai

2011/02/20 21:52:41 21:52:41

tik tak: SVETLANAI:

Kuris laikas paskaitinėju diskusijas, bet nei vieno dalyvio nėra tiek pasisakymų kaip Jūsų Svetlana, ir kas varbiausia visi daugiau mažiau vienodi : apie tai kaip nesitikėjote, žaidėte ir radote, nesiliaujami pcihologiniai patarimai tikėti, ir linkėjimai sėkmės, radote bet ir toliau čia lankotės. Taip, jau žinau ir atsakymą..jums čia įdomu, bet jūs, deja, nesate tokia jau įdomi. O skubate atsakyti beveik kiekvienam iš tos pačios ir gerai žinomos jūsų patirties. Priežastys kodėl jūs čia kone apsigyvenote man neįdomu, bet turėdama tik vieną slapvą, netepliokite visų piešinių.. - nuobodu.

Esu pamaloninta kad matote tik mano postus,nors cia raso labai daug tu paciu zmoniu. Aciu jums .

Svetlana

S

980 įrašai

2011/02/20 22:05:55 22:05:55

Svečias:

Siulau paskaityti forumo tema ''Minties-galia-tikite-kad-mintimis-galite-paveikti-savo-gyvenima'' - tam tikra prasme apie stebuklus

tak tika

T

1 įrašai

2011/02/21 06:44:54 06:44:54

Kuris laikas paskaitinėju diskusijas, bet nei vieno dalyvio nėra tiek pasisakymų kaip Jūsų Svetlana, ir kas varbiausia [color=#FF0000:ue9kxhf5]visi daugiau mažiau vienodi [/color:ue9kxhf5]: apie tai kaip nesitikėjote, žaidėte ir radote, nesiliaujami pcihologiniai patarimai tikėti, ir linkėjimai sėkmės, radote bet ir toliau čia lankotės. Taip, jau žinau ir atsakymą..jums čia įdomu, bet jūs, deja, nesate tokia jau įdomi. O skubate atsakyti beveik kiekvienam iš tos pačios ir gerai žinomos jūsų patirties. Priežastys kodėl jūs čia kone apsigyvenote man neįdomu, bet turėdama tik vieną slapvą, netepliokite visų piešinių.. -[color=#FF0000:ue9kxhf5] nuobodu[/color:ue9kxhf5].

Man taaaip nuoboduūūū, linksminkite mane, linksminkite!Į cirką atejau, už bilietą susimokėjau! Ak taip, man irgi maloniau skaityti kokie visi vyrai kiaulės, moterys s...os. O čia kažkas laimingai susirado sau porytę, netvarka ir neįdomu .Ir dar pasisakymai tokie patys visi, jokios nuomonės kaitos. Ak kaip neįdomu, tik vis skaitau ir seku jos istoriją, skaitau ir seku .Eina sau, apsivemsiu iš nuobodulio ir pavydo, vat taip!

Tik tak

T

36 įrašai

2011/02/21 10:09:36 10:09:36

tak tika:

Kuris laikas paskaitinėju diskusijas, bet nei vieno dalyvio nėra tiek pasisakymų kaip Jūsų Svetlana, ir kas varbiausia [color=#FF0000:2v6aytzt]visi daugiau mažiau vienodi [/color:2v6aytzt]: apie tai kaip nesitikėjote, žaidėte ir radote, nesiliaujami pcihologiniai patarimai tikėti, ir linkėjimai sėkmės, radote bet ir toliau čia lankotės. Taip, jau žinau ir atsakymą..jums čia įdomu, bet jūs, deja, nesate tokia jau įdomi. O skubate atsakyti beveik kiekvienam iš tos pačios ir gerai žinomos jūsų patirties. Priežastys kodėl jūs čia kone apsigyvenote man neįdomu, bet turėdama tik vieną slapvą, netepliokite visų piešinių.. -[color=#FF0000:2v6aytzt] nuobodu[/color:2v6aytzt].

Man taaaip nuoboduūūū, linksminkite mane, linksminkite!Į cirką atejau, už bilietą susimokėjau! Ak taip, man irgi maloniau skaityti kokie visi vyrai kiaulės, moterys s...os. O čia kažkas laimingai susirado sau porytę, netvarka ir neįdomu .Ir dar pasisakymai tokie patys visi, jokios nuomonės kaitos. Ak kaip neįdomu, tik vis skaitau ir seku jos istoriją, skaitau ir seku .Eina sau, apsivemsiu iš nuobodulio ir pavydo, vat taip!

koks sunkus pirmadienio rytas..

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/21 14:31:35 14:31:35

Kuo toliau tuo mažiau jie reikalingi. Prasigėrę, buki ir neišsilavinę kam jie gali būti reikalingi?

ekspertas

E

14 įrašai

2011/02/21 15:43:17 15:43:17

Nenusiminkite, greitai sutuoktinių, vyrų, nebereiks. Manoma, kad ir šeima galutinai bus sugriauta ir juos, sutuoktinius, pakeis robotai. Intelektualioms moterims mokslas pasiūlys santuoką su robotais. Sakoma, kad jau 2050 metais bus įteisintos santuokos su robotais ir nebereiks vargti su nevykėliais. Taps įprasta mylėtis ir tuoktis su robotu. Robotai atitiks išsilavinusių moterų vertybinius, asmenybinius ir išsilavinimo reikalavimus – bus panašūs į jas, atitiks jų poreikius. Simpatiją pajusti padės suprogramuotas roboto adekvatus dėmesys, todėl seksas su robotais paplis jau po penkerių metų.

Eksperte

E

1 įrašai

2011/02/21 16:13:25 16:13:25

Ekspertas: Nenusiminkite, greitai sutuoktinių, vyrų, nebereiks. Manoma, kad ir šeima galutinai bus sugriauta ir juos, sutuoktinius, pakeis robotai. Intelektualioms moterims mokslas pasiūlys santuoką su robotais. Sakoma, kad jau 2050 metais bus įteisintos santuokos su robotais ir nebereiks vargti su nevykėliais. Taps įprasta mylėtis ir tuoktis su robotu. Robotai atitiks išsilavinusių moterų vertybinius, asmenybinius ir išsilavinimo reikalavimus – bus panašūs į jas, atitiks jų poreikius. Simpatiją pajusti padės suprogramuotas roboto adekvatus dėmesys, todėl seksas su robotais paplis jau po penkerių metų.

Nesiskuskite mielieji, nelabai mes jums ir reikalingos. Turite dvi tarnaites - desine ir kaire, tai ir vaziuojate. Ryte i desine, vakare i kaire, na kam jums tos moterys? Apsiveme, apsileide, moterys demesio reikalauja, o cia - prisigeri ir budinkst i bala, ir guli. Ir drocini - i desine, i kaire. Ir niekas galvos nekvarsina, kokie jie visi kiaules. Na kam tos moterys su savo pretenzijom, su savo isipareigojimais?????? I desine, i kaire, dar snapso tiesiai is kakliuko, ir neiko mums daugiau nereik

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume