Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Įdomus klausimas moterims: kam jums reikalingas vyras..?

Įdomus klausimas moterims: kam jums reikalingas vyras..?

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/19 14:35:36 14:35:36

Svečias: Blogi vyrai mus veikia kaip narkotikai, todėl esame itin priklausomos nuo santykių su tokiais grubijanais, pasmerktos kęsti skausmą ir pažeminimą, nuolat jausti baimę ir sekso ilgesį.

viena ligonė dar neatspindi visų normalių moterų nuomonės. Gal tamstai ant vaistuku sumesti?

MQ

M

90 įrašai

2011/02/19 15:10:46 15:10:46

Svečias: Vyrai myli tik kenčiančias dėl vyrų moteris. Išpuikusių inteligenčių nemyli.

Prisistatyk, nes tikrai noriu pažvelgti į akis žmogui, kuris mane išvadino bejausme tingine..........

Svetlana

S

980 įrašai

2011/02/19 15:29:05 15:29:05

Svečias: Vyrai myli tik kenčiančias dėl vyrų moteris. Išpuikusių inteligenčių nemyli.

Trumpiau tariant vyrams reikia kankines? Kuria galima dauzyti, is jos tyciotis? Nes inteligentes neleis saves naikinti.

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/02/19 15:32:54 15:32:54

svetlana:
senas hrienas:
???: Man vyras reikalingas mylejimuisi, kad padetu, kad butu su kuo praleisti laisvalaiki, kad galeciau juo rupintis ir nebuciau vienisa.

Santykiai paremti aistra ir egoizmu. Kur cia puikumas?

Jei isigilinsite i santykiu psichologija, suvoksite, kad sis postas teisingas. Aistra, egoizmas - galbut (o kaip be ju?), bet kitu geru dalyku neiziurejote paprastuose zodziuose - meiles, rupinimosi. Na, jei nesutinkate - tuomet pasakykite, o kam jums reikalinga moteris?

Matyt mes su jumis semiam is skirtingu saltiniu...deja, bet meiles cia neizvelgiau, rupinimasi- taip, bet tik todel, kad nepabegtu pas kita. Bet tai nebutu didele beda tam, kuris tai suvokia ir net jei ju santykiai nutruksta, toks zmogus nepuls kaltinti viso pasaulio kiauliu.
O del moters...Kai nezinai kaip su zmogum elgtis, net zinojimas, kam ji reikalinga nepades isvengti nemaloniu netiketumu. As deja supratau, kad nieko nezinau apie tai kas yra moteris. (Bet mokausi

Tas, kas įsivaizduoja, kad visi vaisiai prisirpsta tuo pačiu laiku kaip žemuogės, nieko nežino apie vynuoges.
PARACELSAS

Svetlana

S

980 įrašai

2011/02/19 19:23:45 19:23:45

senas hrienas:
Matyt mes su jumis semiam is skirtingu saltiniu...deja, bet meiles cia neizvelgiau, rupinimasi- taip, bet tik todel, kad nepabegtu pas kita. Bet tai nebutu didele beda tam, kuris tai suvokia ir net jei ju santykiai nutruksta, toks zmogus nepuls kaltinti viso pasaulio kiauliu.
O del moters...Kai nezinai kaip su zmogum elgtis, net zinojimas, kam ji reikalinga nepades isvengti nemaloniu netiketumu. As deja supratau, kad nieko nezinau apie tai kas yra moteris. (Bet mokausi

Tas, kas įsivaizduoja, kad visi vaisiai prisirpsta tuo pačiu laiku kaip žemuogės, nieko nežino apie vynuoges.
PARACELSAS

Na va, o as cia izvelgiau meile - nes apie ja galvoju, ja gyvenu. Tai dar karta patvirtina, kad kituose mes daznai matome tai, ka turime savyje (buna aisku ir isimciu)...Saltiniai musu gal ir skirtingI,( mano pvz. uzsienyje ) , bet manau visi mes norime, laukiame, ilgimes vieno.

senas h.

S

26 įrašai

2011/02/19 20:01:58 20:01:58

svetlana:
senas hrienas:

PARACELSAS

[color=#FF0000:2ol5col1]Na va, o as cia izvelgiau meile - nes apie ja galvoju, ja gyvenu.[/color:2ol5col1] Tai dar karta patvirtina, kad kituose mes daznai matome tai, ka turime savyje (buna aisku ir isimciu)...Saltiniai musu gal ir skirtingI,( mano pvz. uzsienyje ) , bet manau visi mes norime, laukiame, ilgimes vieno.

Labai teigiamas poziuris. Man deja sito truksta.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/02/20 09:22:49 09:22:49

senas h.:
svetlana:
senas hrienas:

PARACELSAS

[color=#FF0000:esub2cxz]Na va, o as cia izvelgiau meile - nes apie ja galvoju, ja gyvenu.[/color:esub2cxz] Tai dar karta patvirtina, kad kituose mes daznai matome tai, ka turime savyje (buna aisku ir isimciu)...Saltiniai musu gal ir skirtingI,( mano pvz. uzsienyje ) , bet manau visi mes norime, laukiame, ilgimes vieno.

Labai teigiamas poziuris. Man deja sito truksta.

Man kadaise to ne tik truko, bet ir maniau kad beviltiska rasti. Ir tik tada kai nustojau kotroliuoti situacija, pazvelgiau i tai lengvai - atsitiko stebuklas . Ne tikek, kad sutiksi, bet ZINOK:).Nuosirdziai linkiu sekmes . Nes Tavo nuosirdumas to vertas.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/20 11:34:23 11:34:23

Matyt, per mažai pasakų skaičiau - kažkaip netikiu stebuklais Gal tie, kurie tiki, ir porą sutinka ir loterijoje išlošia (nes tikimybė tokia pat).O gal jie tiesiog yra likimo numylėtiniai ir tiek. Baltai pavydžiu jiems .

Tik tak

T

36 įrašai

2011/02/20 12:05:24 12:05:24

SVETLANAI:

Kuris laikas paskaitinėju diskusijas, bet nei vieno dalyvio nėra tiek pasisakymų kaip Jūsų Svetlana, ir kas varbiausia visi daugiau mažiau vienodi : apie tai kaip nesitikėjote, žaidėte ir radote, nesiliaujami pcihologiniai patarimai tikėti, ir linkėjimai sėkmės, radote bet ir toliau čia lankotės. Taip, jau žinau ir atsakymą..jums čia įdomu, bet jūs, deja, nesate tokia jau įdomi. O skubate atsakyti beveik kiekvienam iš tos pačios ir gerai žinomos jūsų patirties. Priežastys kodėl jūs čia kone apsigyvenote man neįdomu, bet turėdama tik vieną slapvą, netepliokite visų piešinių.. - nuobodu.

Danielius

D

407 įrašai

2011/02/20 12:15:17 12:15:17

svetlana uzkniso tiktaka.....

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume