Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Įdomus klausimas moterims: kam jums reikalingas vyras..?

Įdomus klausimas moterims: kam jums reikalingas vyras..?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/01/08 17:54:20 17:54:20

svetlana:
Svečias: Na, svorį gal ir galima numesti, nors tai ilgas ir sunkus darbas, bet yra dalykų, kurių niekaip nepakeisi. Būna nevisai taisyklinga tiek kūno, tiek veido simetrija, neatitinkanti įprasto grožio įsivaizdavimo.Todėl tenka susitaikyti su tuo, kad, jei nemyli tokios, tai ir nemylės.
Nesakiau, kad vyrams visai nereikia nei draugių, nei šilumos, nei meilės. Reikia, bet viso to reikia tik iš gražuolių, o neypatingai atrodančios moterys jiems paprasčiausiai neegzistuoja ir tiek.
Vėlgi, nereikia pulti patarinėti su asmeniniais patarimais, su savo likimu jau susitaikiau. Noriu tik pasakyti, kad visi psichologiniai patarimai tinka tik tiems, kurie turi gerus fizinius duomenis ir tiek. Tada juos galima tobulinti ir siekti savo.
Tiesa, tenka matyti porų, kurios, atrodo, laimingos, kai vienas iš poros tikrai nėra nei gražus, nei simpatiškas, bet...tai greičiau retos išimtys, arba tie žmonės susituokė labai anksti, kai kažkaip dar viskas kitaip atrodė.
Taigi, žmonės, turintys gerą išvaizdą, turėtų už tai labai padėkoti Dievui.

Kazkaip liudnai jus nusakot, ir nenoriu as jumis tiketi. Teko matyti poru, kus moteris nera grazi iprastine ta zodzio prasme. Tiesiog gal ji sugebejo pabrezti kazkoki savo privaluma, kuris stipriai kristu i akis ir sudomintu, suzavetu. Jei neypatingai simetriskas veidas - gal grazios kojos? Jei figura apkuni, be formos - gal lupos, akys, nosis etc. tobuli? Galu gale kas vienam negrazu, kitam gali buti patrauklu, standartu nera. Nera negraziu moteru - yra netimkamai save pateikianciu.

Tu visiškai teisi, Svetlana

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/08 17:59:28 17:59:28

Ačiū už bandymus paguosti. Tik...nepastebėjot, netsirado ir tikrai neatsiras nė vieno vyro, kuris pritartų jūsų nuomonei? Kodėl? Nes jie galvoja kitaip.
Jie tik bando prisikabinti prie to išorėje, prie ko galėtų prisikabinti ir už tai sudirbti. Tokia realybė, deja.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/08 18:13:04 18:13:04

Svečias: Ačiū už bandymus paguosti. Tik...nepastebėjot, netsirado ir tikrai neatsiras nė vieno vyro, kuris pritartų jūsų nuomonei? Kodėl? Nes jie galvoja kitaip.
Jie tik bando prisikabinti prie to išorėje, prie ko galėtų prisikabinti ir už tai sudirbti. Tokia realybė, deja.

bet juk tau mes ir sakom, jei turi isvaizdos trukumu, kazkaip juos uzmaskuok ir kompensuok kitais dalykais. vyrai durniukai, jiems galima akis apdumti,. is praktikos pasakysiu akyciu vartymas lb padeda

Svetlana

S

980 įrašai

2011/01/08 18:29:03 18:29:03

Svečias: Ačiū už bandymus paguosti. Tik...nepastebėjot, netsirado ir tikrai neatsiras nė vieno vyro, kuris pritartų jūsų nuomonei? Kodėl? Nes jie galvoja kitaip.

Vyrai ir negali nematydami moters pritarti siai nuomonei. Juk jie myli akimis, jie mato galutini rezultata. Jie pamato moteri ir daro isvada - grazi, patraukli ar ne. Moteru uzduotis - pateikti save kaip patrauklia, ir vyrams visai nebutina zinoti, ka tam pasiekti buvo padaryta. Ir jau tikrai nereikia vyru klausti nuomones apie tai, kad butu jeigu butu...Tai labai abstraktu. Reikia jam parodyti konkrecia moteri ir jau tada klausti jo nuomones.
Pamenu, panorau suzinoti, ar Jam patinka moteriskas apavas, kuris dabar labai madingas - veltinukai. Parodziau moteri, apsiavusia jais. Sake - gerai, tinka. Paklausiau, ar man tiktu. Atsake - ne. Nesupratau - ar jam patinka, ar ne tie batai. Ogi pasirode- tai moteriai jie tinka, o man - ne,nes musu kunu sudejimas skirtingas, ir Jis cia teisus buvo. Taip ir del grozio - konkretumo vyrams reikia.Nera vieno grozio standarto.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/01/08 19:48:02 19:48:02

Šioje situacijoje ne guodžiam, o bandom ieškoti išeities.
O tavo lūpomis kalba nusivylimas.
Ir pagaliau - aš pasakiau tik savo nuomonę. Gali būti, kad aš neteisi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/08 22:01:10 22:01:10

ugnelė.:

Šioje situacijoje ne guodžiam, o bandom ieškoti išeities.
O tavo lūpomis kalba nusivylimas.
Ir pagaliau - aš pasakiau tik savo nuomonę. Gali būti, kad aš neteisi.

Bet gali būti, kad jūs esate teisi, nemanote?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/09 08:21:28 08:21:28

Tik nereikia tos aukos/pirkejos sindromo - pareishkimai "tegu myli mane tokia kokia esu" arba - kitas krashtutinumas - "shitas MAN netinka, duokit kita" tiesiog sako, kad net ir netychia uzsimezgus santykiams, mazai shansu, kad jie ishliks - ISH ANKSTO PARODOMA, kad derintis prie partnerio net neketinama. Poros santykiai - tai 2 zmoniu interesu ir emociju pradines darnos ir SUSIDERINIMO procesas, na o kai vienas/viena pareishkia trechioje pozicijoje - "ash nesitaikysiu ir tashkas" - apie kokiu normalius santykius kalba gali buti?

PS O zmones shiaip ar taip evoliucijos vaisius, ir kaip vyrai moteris vertina, ar moteris - vyrus, tai gamtos suformuota. Tik labai nedaugelis sugeba perzengti ta genetishkai apspresta mechanizma.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/09 09:25:02 09:25:02

Lietuvos vyrams reikalingos moterys, kad atliktų geišos ir prostitutės pareigas tik nemokamai! Žodžiu, kad būtų jauna, graži, visada linksma, gyvybinga- nepavargusi, seksuali, išvaizdi, išsilavinusi, koketiška, iškalbinga, dėmesinga, nuovoki, finansiškai apsirūpinusi ir kad nieko nereikalautų, bei savo problemas išsispręstų pati! Tokių moterų vyrai ieško darnioje poroje!

Ieva: O kam vyrams reikalingos moterys?

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2011/01/09 09:25:32 09:25:32

Nereikia lieti pykčio ant ''nedvasingo'' pasaulio, kuris per lašinių sluoksnius neįžvelgia gražaus vidinio pasaulio. Teisingai Ugnelė sako, kad normalus žmogus rūpinasi ir kūnu, ir siela, nes tai yra [b:1559ljtw]viena[/b:1559ljtw]. Reikia išlaikyti harmoningą pusiausvyrą. O jei ji neišlaikoma, vadinasi, ir su tuo vidumi kažkas netvarkoj. Teko susitikti su pora žmonių, kurie buvo matę tik mano nuotraukas. Abiem atvejais buvo pasakyta: tavo nuotraukos gražios, bet realybėj tu gražesnė. Kodėl taip atsitiko? Kūnas taigi nepasikeitė. Veikiausiai dėl to, kad realybėj pajuntama dvasia, energija, kurios fotografija neperteikia. Tad pirmiausia reikia ne kitus kaltinti, kas taip populiaru, o į save atidžiau įsižiūrėti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/09 09:33:32 09:33:32

Svečias: Lietuvos vyrams reikalingos moterys, kad atliktų geišos ir prostitutės pareigas tik nemokamai! Žodžiu, kad būtų jauna, graži, visada linksma, gyvybinga- nepavargusi, seksuali, išvaizdi, išsilavinusi, koketiška, iškalbinga, dėmesinga, nuovoki, finansiškai apsirūpinusi ir kad nieko nereikalautų, bei savo problemas išsispręstų pati! Tokių moterų vyrai ieško darnioje poroje!

Jei prie tamstos tik TOKIE vyrai limpa, arba Jus pati kazkaip "netychia" tik su tokais susipazystate/pazystate - tai gal pats laikas pagalvoti, gal kazkas ne taip su tamsta yra?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume