Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Įdomus klausimas moterims: kam jums reikalingas vyras..?

Įdomus klausimas moterims: kam jums reikalingas vyras..?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/08 16:03:29 16:03:29

geras klausimas kip ir nereikalingas,na,issiverciu ir be vyro,kolkas,bet zinoma,norisi svelnumo,apkabinimo,pokalbiu iki ryto o kur dar visi kiti geri dalykai

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/01/08 16:17:24 16:17:24

Netikiu, nors užmušk, kad tokios protingos, apsirūpinusios, seksualios, skaniai gaminančios ir t.t. moterys yra vienišos tik dėl vyrų kompleksų, baimių ir pan. Na netikiu, taip nebūna.
Manau, koks bebūtų moters amžius, turint tiek teigiamų savybių, vyrai turėtų pulkais suktis ir tarp jų nors kas dešimtas gal jau atitiktų tavo reikalavimus bei patiktų.
Kažkur čia kitur šuo pakastas.
Gal spinduliuoji pernelyg didelį pasikėlimą, kas labai atstumia žmones, gal trūksta nuoširdumo ir atvirumo bendraujant.
Gal iškart išlenda baisiniai reikalavimai kitam.
Gal kažkas su išvaizda ne taip.
Na nežinau... Bet tikrai čia ne vien vyruose problema.
Prie pora metų, kai buvau viena (o irgi gal ne labiausiai Dievo nuskriausta), matydavau, kaip visai eilinės paprastos moteriškutės, būdamos metuose, susiranda antrąsias puses ir lyg visai laimingai gyvena.
Stebėdavausi, kad viskas įvyksta gana greit.
Įdėmiau pažiūrėjau ir konstatavau, kad aš ko gero, su nė vienu tų vyrukų nebūčiau. Nes vienam tas, kitas anas, trečiam dar kas nors mano akim kliudo... O joms gerai...
Vadinasi problema buvo mano išrankume. O geras daiktas, t.y. vyras, bet kur nesimėto, jo reikia paieškoti...
Dar sutinku su nuomone, kad moters išvaizda, bent pirmam įspūdžiui, yra svarbi. Čia iš asmeninės patirties:)
Nes vyras, manau, vistiek pirmiausiai įvertins išvaizdą, o tik daug vėliau tavo gebėjimą kalbėtis apie politiką.

Liepa

L

212 įrašai

2011/01/08 16:31:45 16:31:45

ir as galvoju,gal esu isranki,o gal tiesiog per daug gerai save vertinu

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/08 16:38:58 16:38:58

Taip, visiški lochai netinka. Jei tai išrankumas, tebūnie.
Taip, nesu laimėjusi nė vieno mis konkurso. Čia problema? Galbūt.
Tiesą sakant, jokia ir problema, tiesiog konstatuoju faktą. Iš pradžių tikrai buvo šioks toks nesuvokimas, kodėl taip yra. Dabar, kai pasidarė aiškūs vyrų kriterijai, tai net galvos nesuku. Tiesiog tikrai nenoriu vyro, kuriam pagrindinis kriterijus -išorinis, standartinis grožis. Ir nesiruošiu pusę savo gyvenimo laiko šlifuoti savo išorės tam, kad atitikčiau standartus. Turiu ir kitokios veiklos gyvenime.
Parašiau į šitą temą tik tam, kad pasakyčiau, ko norėtųsi iš vyrų. Deja, vyrams nereikia nei draugių, nei šilumos, nei meilės. Jiems reikia tik gražuolių aistros. O kai aistra gražuolei praeina, jie nori ir kitų dalykų, bet tik paskui. O tada, kai dauguma tokių gražuolių pasipusto padus pas kitą turtingesnį, ašaroja...
Tikrai geriau vienai, negu su bet kuo. Atsimenu, kažkada buvo tokia tema

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/01/08 17:09:46 17:09:46

Ne, tu nesi teisi, kad vyrams nereikia nei draugių, nei šilumos, nei meilės. Reikia jiems lygiai taip pat, kaip ir moterims. Tik jų rinkimasis prasideda nuo kito galo, lyginant su moterimis. Gal ne visų, bet didžiosios dalies. Kai renkasi draugę, jie pradeda nuo to, kad jiems būtų simpatiška, miela prisiglausti, o tik paskui žiūri, kad įdomi. Kiek vyrų DP pirmi parašo moterims, kurių nėra nuotraukų???
Moterims atvirkščiai:)

Viena mano geriausių draugių, net ir mano a.a. vyro žodžiais, buvo tiesiog ,,proto bokštas'', charakteris superinis, gera šeimininkė, moralė ir vertybės apskritai... ir dar galėčiau vardinti tiek ir tiek. O šiai dienai dar ir aukštą postą užima. Iki šiol viena. Gal 20 kg antsvoris, dėl kurio ji visad sakydavo - nesivarginsiu, kas mylės, mylės ir tokią. Nu niekas nemyli. Visi tik gerbia...
Man gal kiek keista, kai visos laiko ir energijos investicijos skiriamos tik dvasiniam tobulėjimui. Gal nors dalį to reikia skirti ir kūnui. Juk sveikame kūne sveika siela!
O mano draugė sakydavo tiesiai - tingiu ir pasiuskit!
Aš nestoviu tų gražuolių pusėje, tik konstatuoju faktą, ką rodo mano patirtis.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/08 17:15:55 17:15:55

Moterims irgi svarbi vyro isvaizda. Visiems isvaizda svarbi, nors gal ne pirmoje vietoje. Del isvaizdos dauguma vyru man tik draugai-broliai gali buti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/08 17:37:14 17:37:14

Na, svorį gal ir galima numesti, nors tai ilgas ir sunkus darbas, bet yra dalykų, kurių niekaip nepakeisi. Būna nevisai taisyklinga tiek kūno, tiek veido simetrija, neatitinkanti įprasto grožio įsivaizdavimo.Todėl tenka susitaikyti su tuo, kad, jei nemyli tokios, tai ir nemylės.
Nesakiau, kad vyrams visai nereikia nei draugių, nei šilumos, nei meilės. Reikia, bet viso to reikia tik iš gražuolių, o neypatingai atrodančios moterys jiems paprasčiausiai neegzistuoja ir tiek.
Vėlgi, nereikia pulti patarinėti su asmeniniais patarimais, su savo likimu jau susitaikiau. Noriu tik pasakyti, kad visi psichologiniai patarimai tinka tik tiems, kurie turi gerus fizinius duomenis ir tiek. Tada juos galima tobulinti ir siekti savo.
Tiesa, tenka matyti porų, kurios, atrodo, laimingos, kai vienas iš poros tikrai nėra nei gražus, nei simpatiškas, bet...tai greičiau retos išimtys, arba tie žmonės susituokė labai anksti, kai kažkaip dar viskas kitaip atrodė.
Taigi, žmonės, turintys gerą išvaizdą, turėtų už tai labai padėkoti Dievui.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/01/08 17:47:14 17:47:14

Svečias: Na, svorį gal ir galima numesti, nors tai ilgas ir sunkus darbas, bet yra dalykų, kurių niekaip nepakeisi. Būna nevisai taisyklinga tiek kūno, tiek veido simetrija, neatitinkanti įprasto grožio įsivaizdavimo.Todėl tenka susitaikyti su tuo, kad, jei nemyli tokios, tai ir nemylės.
Nesakiau, kad vyrams visai nereikia nei draugių, nei šilumos, nei meilės. Reikia, bet viso to reikia tik iš gražuolių, o neypatingai atrodančios moterys jiems paprasčiausiai neegzistuoja ir tiek.
Vėlgi, nereikia pulti patarinėti su asmeniniais patarimais, su savo likimu jau susitaikiau. Noriu tik pasakyti, kad visi psichologiniai patarimai tinka tik tiems, kurie turi gerus fizinius duomenis ir tiek. Tada juos galima tobulinti ir siekti savo.
Tiesa, tenka matyti porų, kurios, atrodo, laimingos, kai vienas iš poros tikrai nėra nei gražus, nei simpatiškas, bet...tai greičiau retos išimtys, arba tie žmonės susituokė labai anksti, kai kažkaip dar viskas kitaip atrodė.

Kazkaip liudnai jus nusakot, ir nenoriu as jumis tiketi. Teko matyti poru, kus moteris nera grazi iprastine ta zodzio prasme. Tiesiog gal ji sugebejo pabrezti kazkoki savo privaluma, kuris stipriai kristu i akis ir sudomintu, suzavetu. Jei neypatingai simetriskas veidas - gal grazios kojos? Jei figura apkuni, be formos - gal lupos, akys, nosis etc. tobuli? Galu gale kas vienam negrazu, kitam gali buti patrauklu, standartu nera. Nera negraziu moteru - yra netimkamai save pateikianciu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/08 17:47:42 17:47:42

zinoma, kito veido neuzsidesi, bet makiazu kazkiek koreguoti galima. pvz as dabar pasiziuriu i veidrodi, nu baidykliu baidykle, o susitvarkysiu plaukus ,pasidazysiu ir visi galvos grazuole. o seip, jei gyventi kazkas trukdo, tai ir plastiniu operaciju nevengciau. beto labai svarbu laikysena, zvilgsnis|(saudymas akytem), rubu stilius

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/01/08 17:51:04 17:51:04

Svečias: Na, svorį gal ir galima numesti, nors tai ilgas ir sunkus darbas, bet yra dalykų, kurių niekaip nepakeisi. Būna nevisai taisyklinga tiek kūno, tiek veido simetrija, neatitinkanti įprasto grožio įsivaizdavimo.Todėl tenka susitaikyti su tuo, kad, jei nemyli tokios, tai ir nemylės.

Aš nenoriu nei įžeisti, nei puolu patarinėti, tik pasidaliju savo paskutinių metų patirtimi, kai buvau čia, DP. Kai kas ir man buvo gan netikėta, bet pasimatymų turėjau daug ir kadangi esu gan smalsi, informacijos nemažai gavau...
Tikrai yra daug laimingų porų, kurios nėra labai išvaizdžios, bet žinau iš patirties - kai susituoki 20, tai ir po 20 metų į mylimą žmogų žiūri ,,anomis'' akimis ir matai aną, buvusį, ir nematai anei praplikusio pakaušio, anei pilvuko...
O su likimu reikia kartais susitaikyti, bet aš siūlyčiau daryti tai, kas priklauso nuo tavęs.
Kai žmogus neturi darbo - jo ieškosi, kai trūksta išsilavinimo - mokosi, o jei yra antsvoris - meta jį.

Su kuo geriausiais linkėjimais...
U.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume