Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Kaip išgyventi žmonos nėštumą?

Kaip išgyventi žmonos nėštumą?

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/04 20:48:07 20:48:07

sveiki mano zmona irgi laukiasi, tai paikekikt nuotaikos jai skiriasi kas minute, bet faina vien del to , jog zinau kad mano vaika nesioja, tad jokie sunkumai,yra nieko verti

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/05 06:45:02 06:45:02

Svečias: sveiki mano zmona irgi laukiasi, tai paikekikt nuotaikos jai skiriasi kas minute, bet faina vien del to , jog zinau kad mano vaika nesioja, tad jokie sunkumai,yra nieko verti

Nebūk tuo tikras. Yra didelė tikimybė, kad tai ne tavo vaikas. Atsargiau kalbėk, kol neturi tavo tėvystės patvirtinančio dnr tyrimo

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/05 09:00:02 09:00:02

Svečias:
Svečias: sveiki mano zmona irgi laukiasi, tai paikekikt nuotaikos jai skiriasi kas minute, bet faina vien del to , jog zinau kad mano vaika nesioja, tad jokie sunkumai,yra nieko verti

Nebūk tuo tikras. Yra didelė tikimybė, kad tai ne tavo vaikas. Atsargiau kalbėk, kol neturi tavo tėvystės patvirtinančio dnr tyrimo

I slyksciu troliu raugejimus nekreipti demesio. Matyt jau pats augina penkis nesavus.

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/05 16:10:49 16:10:49

Svečias:
Svečias:

I slyksciu troliu raugejimus nekreipti demesio. Matyt jau pats augina penkis nesavus.

Busi turbūt viena iš tų, kur pasidarei vaiką nuo kito savam nežinant

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume