2008/12/04 12:22:44 12:22:44
Turi gyventi dėl savo vaikelio. Ne visos ir nepaliktos būna lepinamos. Kartais gal gėriau likti vienai. Vistiek juk yra artimieji...
Vaikai kai jos mylim atperka visus vargus. Bent jau man neštumas kelia vien gražius prisiminimus nors ir vyras vaikų nenorėjo ir manes tikrai nelepino, o kaip norėjosi to dėmesio ir šilumos. Bet būti neščiai nuostabu taip pagražėji prabunda kūrybinės galios ir aplamai visa tai stebuklas.
2009/03/27 18:47:33 18:47:33
Gaila, bet vyrai cia kazkodel mazai raso.
o siaip, kai atsimenu save nescia, tai net baisu darosi.
ir kad vyras tai islaike - medalio vertas. ir dabar noretu dar antro. reiskia, verta buvo.
2009/03/27 21:16:59 21:16:59
Mano zmona kaip tik dabar nescia, bet jusu aptarinejamos problemos visiskai svetimos. Manau, kad nepriklausomai nuo nestumo yra skirtingo isprusimo zmones ir vieni leidzia sau reiksti emociajs ir nesivaldyti, o kiti i viska ziuri santuriau. Pazistu nemazai ir nenesciu moteru kuriu pakesti salia negaleciau....
2009/03/27 21:36:01 21:36:01
Leo: Mano zmona kaip tik dabar nescia, bet jusu aptarinejamos problemos visiskai svetimos. Manau, kad nepriklausomai nuo nestumo yra skirtingo isprusimo zmones ir vieni leidzia sau reiksti emociajs ir nesivaldyti, o kiti i viska ziuri santuriau. Pazistu nemazai ir nenesciu moteru kuriu pakesti salia negaleciau....
Sunku tau Leo isgyventi zmonos nestuma, suprantu Nors tai neturetu jausmu keisti. Be to, pavadinimas sitos svetaines - Darni Pora Gal tai, svelniai tariant, gyvenimo strategija
2009/03/28 13:57:06 13:57:06
kora: Leo: Mano zmona kaip tik dabar nescia, bet jusu aptarinejamos problemos visiskai svetimos. Manau, kad nepriklausomai nuo nestumo yra skirtingo isprusimo zmones ir vieni leidzia sau reiksti emociajs ir nesivaldyti, o kiti i viska ziuri santuriau. Pazistu nemazai ir nenesciu moteru kuriu pakesti salia negaleciau....
Sunku tau Leo isgyventi zmonos nestuma, suprantu Nors tai neturetu jausmu keisti. Be to, pavadinimas sitos svetaines - Darni Pora Gal tai, svelniai tariant, gyvenimo strategija
Anaiptol. Pirmas nestumas buvo labai idomi patirtis ir teko nemazai ko ismokti. Bet tikrai nebuvo sunku. O dabar tiesiog abu dar karta isgyvename nuostabu laika:) Viskas priklauso nuo abieju zmoniu ir poziurio i situacija:)
2009/03/29 18:52:44 18:52:44
Leo: kora: Leo: Mano zmona kaip tik dabar nescia, bet jusu aptarinejamos problemos visiskai svetimos. Manau, kad nepriklausomai nuo nestumo yra skirtingo isprusimo zmones ir vieni leidzia sau reiksti emociajs ir nesivaldyti, o kiti i viska ziuri santuriau. Pazistu nemazai ir nenesciu moteru kuriu pakesti salia negaleciau....
Anaiptol. Pirmas nestumas buvo labai idomi patirtis ir teko nemazai ko ismokti. Bet tikrai nebuvo sunku. O dabar tiesiog abu dar karta isgyvename nuostabu laika:) Viskas priklauso nuo abieju zmoniu ir poziurio i situacija:)
Jei zmona galvoja, kaip tu manai, tuomet viskas puiku
2009/03/29 20:22:53 20:22:53
Agne: Yra daugybė žmonių, kurie kenčia įvairias sveikatos problemas ir turi nepatogumų tiek pat kiek nėščiosios. Bet kaprizų nerodo.
Agne, jus panashi i zmogu-robota..Juk neshiojat ne vien savo vaika, todel ir vyras turetu padeti ir suprasti tuo sunkiu periodu.. Panashu, jog dar neteko buti mamyte..
2009/04/16 14:14:28 14:14:28
Man tai siek tiek keista skaityt toki Agnes pasisakyma, juk pati esi moteris ir kazkada gal suprasi... pati pries tris metus buvau nescia, ir moteris nestumo metu nejaucia kaip pas ja kardinalei pasikeicia hormonai, tuo tarpu tau tai atrodo normalu, tad i tu hormonu pasikeitima organizmas sureguoja labai ivairiai, kaip dabar prisimenu visokias kvailas savo uzgaidas, bet tuo metu man jos atrode normalios, dabar kvailos ir juokingos... tad negali drasei teigti kad tai kvaili kaprizai.... kas del nugaros skausmu, tai nesiok pasikabinus ant pilvo 15 kg keleta menesiu, ir paziuresi koks skausmas... gulet skauda, sedet skauda... tai manau naturaliai tas zodis " oj nugara skauda" issprusta... bet skauda ne seip, o taip kad gali ir i kelnes padaryt.... tad nematau cia nieko keisto nei del kvailoku uzgaidu esant nescei nei del skausmu.... manau protingi vyrai tylei tai nutyli ir iskencia, nes myli ir palaiko savo zmonas kad ir kokios tuo metu kvailokos jos yra su savo nesamonem.....
trumpai tariant, nesiosi, gimdysi suprasi..
2009/04/16 21:13:58 21:13:58
Lauksim lauksim
Kaip seksis, pagyvensim - pamatysim
Ateina laikas kai motinystė ir vaikas (-ai) tampa brangiausi.
2009/04/17 08:26:08 08:26:08
... be viso to, ka jau parase kiti, dar moteris jaucia didele atsakomybe uz jos nesiojama kudyki, nuolatine itampa del busimo vaiko sveikatos, del galimu persileidimu, labai daznai aplanko mintys apie apsigimus, apie ,,nesekmingus" gimdymus ir t. t. Labai lengva pasakyti, kad nescia moteris apie tai neturetu galvoti, kad busimam vaikeliui butu geriau, bet YRA KAIP YRA... nuo tokiu minciu labai sunku pabegti. Besilaukianciai moteriai isties labai sunku, tiek fiziskai, tiek dvasiskai...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume