Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Apkūnios merginos!

asperis

A

78 įrašai

2010/10/16 14:12:41 14:12:41

stebėtojas: Tai ko nekonstatuoji šio fakto apie save gal manai esas protingas ,visada už tave atsiras ir kvailesniu ir protingesniu jei jau pradesi lygint,beje apkūnumas tai liga kuria reikia gydyt ir tai jokiu budu ne kito sumenkinimas parodyk nors viena storuli kuris širdies gilumoje nenorėtų atsikratyt dešimčia kita kilogramų manau vargiai rastum ir savijauta sveikatos prasme ju tikrai ne pati geriausia. o išsakymas savo požiurio ir cia nėra kalba apie konkretu asmenį, o pavadint durnium tai tiesioginis žmogaus apibudinimas .be to net to žmogaus nepažystant o tai rodo nora parodyt save protingu ir kitą ižeist .

Tamsta medikas busite? - idomu buti ishgirsti pasamprotavimus kaip "sveikai pagydyti" suletejusi metabolizma. Na o pagal komentara - su logika ir minchiu ishraishka tai aishkiai problemu turite. Gal norite pas psichiatra apsilankyti?

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/10/16 17:33:29 17:33:29

Tai tu lankykis pas psihiatra tau vieno varštelio matyt trūksta kad vėjus rašinėji ir diagnozes nustatinėji ,tu čia man nedėstyk apie metabolizma nes aš ne medikas o ligos ir nepagydomos būna bet su jom kovot vistiek galima ir pasiekiama ilgalaikė remisija taigi geriau užsičiaupk erudite.

asperis

A

78 įrašai

2010/10/16 17:53:25 17:53:25

stebėtojas: Tai tu lankykis pas psihiatra tau vieno varštelio matyt trūksta kad vėjus rašinėji ir diagnozes nustatinėji ,tu čia man nedėstyk apie metabolizma nes aš ne medikas o ligos ir nepagydomos būna bet su jom kovot vistiek galima ir pasiekiama ilgalaikė remisija taigi geriau užsičiaupk erudite.

Isterijos priepuolis prasidejo? Testosterono lygis nukrites, tap kad patarchiau maziau gerti ir nervuotis - tokiame amziuje sveikatai gali pakenkti...

PS Jei tamsa ne medikas, tai ko i ligu diagnostika lendate? - gal jau ir bilobil reikia vartoti, kad savo komentarus prisimintumete?
PPS O kada mes kiaules kartu ganeme?

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/10/16 18:20:34 18:20:34

asperis:
stebėtojas: Tai tu lankykis pas psihiatra tau vieno varštelio matyt trūksta kad vėjus rašinėji ir diagnozes nustatinėji ,tu čia man nedėstyk apie metabolizma nes aš ne medikas o ligos ir nepagydomos būna bet su jom kovot vistiek galima ir pasiekiama ilgalaikė remisija taigi geriau užsičiaupk erudite.

Isterijos priepuolis prasidejo? Testosterono lygis nukrites, tap kad patarchiau maziau gerti ir nervuotis - tokiame amziuje sveikatai gali pakenkti...

PS Jei tamsa ne medikas, tai ko i ligu diagnostika lendate? - gal jau ir bilobil reikia vartoti, kad savo komentarus prisimintumete?
PPS O kada mes kiaules kartu ganeme?

P.S. Reikalaudami pagarbos sau, pirmiausia gerbkime kitą ir... save.

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/10/16 18:23:12 18:23:12

Tai tu mediku apsimeti ir vaistus išrašinėji ką aš cia lendu kad apkūnumas liga ir dar genetinė dažniausiai tai visi žino ,atsibodai tu jau man davai baigiam tą beprasmį ginčą .
ps.O ragavęs alkocholio paskutinį kartą buvau 2007,09,29, jai jau tave taip domina , dėl bilobil gera mintis dažnai užmirštu reiks pabandyt

Svetlana

S

980 įrašai

2010/10/16 18:25:56 18:25:56

Vietoj to kad vienas kita koneveiktumete, vyruciai, geriau parasykite sivakar kokiai patikusiai merginai/moteriai - naudos tikrai daugiau bus.

asperis

A

78 įrašai

2010/10/16 18:34:49 18:34:49

Lady_scorpio:

Na nelabai man priimtina savigarbinis elgesys pagal formule "Duok durniui kelia" - paprastai tai ishvirsta i kita lietuvishka patarle "Ileisk kiaule i baznychia.." - kuo tai baigiasi tikriausiai zinote? Nes taip susisavigarbinus, kita savybe ishlenda - tolerancija chuliganams, chamams, musheikoms, etc. Kazodel esu Giuliani "zero tolerance" principo gerbejas - chameliai ir durneliai turi buti i vieta pastatomi ir be jokiu sentimentu.

asperis

A

78 įrašai

2010/10/16 18:36:56 18:36:56

stebėtojas: Tai tu mediku apsimeti ir vaistus išrašinėji ką aš cia lendu kad apkūnumas liga ir dar genetinė dažniausiai tai visi žino ,atsibodai tu jau man davai baigiam tą beprasmį ginčą .
ps.O ragavęs alkocholio paskutinį kartą buvau 2007,09,29, jai jau tave taip domina , dėl bilobil gera mintis dažnai užmirštu reiks pabandyt

Pas Rancheli ar Lekevichiu genetika klausei? Ar tiesiog neturi kitur kur savo rekordishkai mazo IQ pademonstruoti?

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/10/16 18:40:03 18:40:03

asperis:
Lady_scorpio:

Na nelabai man priimtina savigarbinis elegesys pagal formule "Duok durniui kelia" - paprastai tai ishvirsta i kita lietuvishka patarle "Ileisk kiaule i baznychia.." - kuo tai baigiasi tikriausiai zinote? Nes taip susisavagarbinus, kita savybe ishlenda - tolerancija chuliganams, chamams, musheikoms, etc. Kazodel esu Giuliani "zero tolerance" principo gerbejas - chameliai ir durneliai turi buti i vieta pastatomi ir be jokiu sentimentu.

Betgi būna ir taip, kad kovotojai su chamais, mušeikomis, chuliganais taip įsijaučia (pavadinčiau tai manija), kad nepajunta, kaip patys tampa chamais.

asperis

A

78 įrašai

2010/10/16 18:45:19 18:45:19

Lady_scorpio:
Betgi būna ir taip, kad kovotojai su chamais, mušeikomis, chuliganais taip įsijaučia (pavadinčiau tai manija), kad nepajunta, kaip patys tampa chamais.

[b:2y9t0h43]LABAI[/b:2y9t0h43] tikslus pastebejimas - ne tik kad buna, bet ir labai daznai buna. Tiesiog yra tie kurie to ishsigina (absoliuti dauguma), ir tie kurie tai pripazysta (nykstama mazuma). Yra toks filmas - "Serenity" - apie geresni pasauli - "I believe in something greater than myself. A better world. A world without sin. [..] I'm not going to live there. There's no place for me there... any more than there is for you. Malcolm... I'm a monster.What I do is evil. I have no illusions about it, but it must be done. "

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume