2008/12/04 13:15:44 13:15:44
Jo...
Storos, plonos. man būtų klaikiai nuobodu jeigu visos vienodos būtų.
Žinoma kai mergina jauna tai kaip ir normalus tas kudumas bet kai 40-metės bando paaugles vaizduot man tai klaikiai atrodo. na juk moterys ne mergaitė. Žinoma jeigu žmogus storas dėl netinkamo ypročio apsiryt tai jau kitas klausimas, bet jei iš prigimties tai ko čia purkštaut
2008/12/04 13:40:12 13:40:12
Zmoneliai, baikit cia purkstauti. Kiekvienai prekei savas pirkejas:))
Ir apkunios suranda savaji princa-juk bukim teisus-vaikinu irgi yra apkuniu ir net storu;))) Tai kodel paneliu tokiu negali buti?:)))
2008/12/08 22:55:07 22:55:07
teisingai,pas mergina apkunumas tikrai sexualu,jai viskas savo vietose,man daug teko matyt tokiu simpaisku apkuniu merginu kurios tikrai daugiau vertos uz dauguma iprasto kuno sudejimo merginas
rupus_miltai
R
104 įrašai
2008/12/09 00:39:07 00:39:07
Zinoma viskas skonio reikalas, taciau jei jau diskutuojame issakysiu savo nuomone. Apkunumas kaip ir perdidelis smulkumas yra problema ir tai nera nei gerai, nei grazu. Siais laikais apkunus reiskia kad mol sonkauliai nesimato, o tai velgi nera gera nuomone. Sioks toks pilvukas tikrai nera blogai, taciau kai tai jau nebe pilvukas, o visas pilvas tai jau yra blogai. O jei dar tokia pagranduke ilenda i dzinsus nuzemintu liemeniu ir visiem demonstruoja tauku rezervuara tai jau baisu. O baisiausia buvo kai teko pamatyt tokia viena mergaiciuke, kiek pastacius tiek paritus, su nesveikai aptemptom kelnem kurios, ehm, buvo sulindusios i ta vietele, kuri randasi bikini zonoje ir vadinasi nesakysiu kaip, nes gerazu...
2008/12/09 06:49:45 06:49:45
Tiktai viena pastaba as pasakyciau apkuniom merginom. Galbut jos kompleksuoja, ar jas yra kazkas kazkada izeides, todel jos taip pat puola i agresyvia pozicija ir visas normalaus sudejimo, lieknas merginas vadina kaulu rinkiniais ir pan. Juk reikia taip pat skirti liekna, grakstu kuna ir kaulu rinkini ..;))
2008/12/09 09:19:24 09:19:24
Manau, jog gerai, kad visokio sudėjimo žmonių yra, nes tuomet platesnis pasirinkimas pagal besikeičiančius poreikius... Yra galimybė palyginti... Juk kai kam patinka ir XXXXL ;)
2008/12/09 11:16:34 11:16:34
Kaip tai nesupratau tavo skaiciavimo sumos rezultato????
2008/12/09 11:39:29 11:39:29
Korinelijasm, teisybe sakai del visu isverstumu:))) Aisku, galbut merginos taip elgdamosi vadovaujasi vyru zvilgsniu kiekiu. Bet kai vyras ziuri reikia issiaiskinti, ar jis ziuri susizavejes ar pakraupes,,,,;)))) Nes ir vienu ir kitu atveju ziuri vienodai-issiprogusiom akim:)))
2008/12/09 11:58:33 11:58:33
Pritariu daugumos nuomonei, viską lemia skonio reikalas. Vieniems patinka apkūnesnės, kitiems plonesnės. Bet kokiu atveju retas asmuo yra patenkintas savo formomis. Aišku aš neišimtis. Bet tokia kokia jau šiuo metu esu - aš patenkinta, nors tai tikrai ne pabaiga ;)
Viskas manau priklauso kaip pats save priimi (juk nuo to ir kompleksai atsiranda...)
2008/12/21 22:38:11 22:38:11
Atsakant i temos pradzioje uzduota klausima. Apkunios merginos beveik visose pasaulio civilizacijose buvo ir yra vertinamos kategoriskai neigiamai. Neskaitant nezymios dalies 'deviantu', turinciu nesveika potrauki tokiems dalykams, dauguma pasaulio zmoniu nesusidetu su zymiai uz save stambesniu padaru. Taip yra todel, kad vyrai yra is prigimties pragmatikai-nei vieno ju nevilioja galimybe buti uzdusintam meiles guolyje, arba gauti stuburo isvarza nesant jaunaja per tilta. Tikiuosi tai atsako i Jusu klausima.
Pagarbiai, Feliacijus
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume