Svetelė: Na, perskaičiau visą temą (gal taip mano mazochizmas pasireiškia, nežinau) ir kai kurie komentarai iš tikro yra labai žiaurūs ir įžeidžiantys, rodo nepagarbą žmogui. Na, tegu nepatinka apkūnios, bet kam įžeidinėti? Man labai patiko Trū (ar kaip ten reikia rašyt jo pravardę) pasakymas, jog apie seksą taip pat galima kalbėti kultūringai. Manau, apie išvaizdą irgi.
Buvo keli pastebėjimai, jog pasiskaičiusios tokių komentarų, jautresnės merginos gali anoreksija susirgti. Žinau, kad tai yra tų merginų problema, jog jos yra silpnos ir kompleksuotos, ir todėl neatsparios kritiškai nuomonei, bet vis tiek gaila. Pati gydausi nuo bulimijos, ir visaip kaip mėginu save įtikinti, kad neesu stora, visaip kaip stengiuosi įžvelgti apkūnių moterų grožį. Nemanau, kad tai beprasmiška. Gal tai vis dėl to nėra tik vienos pusės problema. Maitintis reikia tvarkingai, prižiūrėti savo kūną, bet taip pat kita pusė gali pasistengti įžvelgti grožį ten, kur anksčiau jo nepastebėdavo, ar bent gerbti kitus.
Gal mano komentaras tik suerzins jus, bet man gaila ir pikta skaityti taip žiauriai pateiktą kritiką, kai matau, kaip kompleksuotos panelės visom jėgom stengiasi pamilti save bei savo kūną ir negali net pusės minutė išstovėti priešais veidrodį, nes joms pasidaro bloga, nors pagal kmi jų svoris idealus.
Dovanokit už moralus. Man gal veikiau reikėjo apginti pačiai save ir savo požiūrį, pačiai sau įrodyti, jog elgiuosi teisingai, pačiai sau įrodyti, jog reikia mylėti savo kūną, koks jis bebūtų.
Nepaisykite piktų žmonių standartų, tegu jie pasilieka juos sau. Žinoma, jūs teisi manydama kad savo kūną reika mylėti. Gal kažkieno per didelė nosis ar kreivos kojos - juk tai ne priežastis būti sau ir kitiems negailestingiems. Meilė - svarbiausia jėga, energijos šaltinis - ir pradėti ją skleisti reikia nuo savęs. Sėkmės jums ir stiprybės meilėje .