Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Apkūnios merginos!

Emporija

E

849 įrašai

2009/11/09 07:08:39 07:08:39

Jau geriau siek tiek putlesnes formos, nei perdziuvus mumija. Idomiausia tai, kad vyrai labai aukstai kelia kartele vertindami moteris, taciau pamirsta pasiziureti i save veidrody. Ir is kur ju toks uztikrintas pasitikejimas savimi ?! Net juokas ima, kai eilinis baisuoklis ir kvailys labai gerai apie save galvoja. Isivaizduoja esas neprilygstamas ir, kad visos del jo eina is proto Apgailetini durneliai

Human

H

653 įrašai

2009/11/09 07:59:08 07:59:08

Emporija gal tas baisuoklis sugeba daug geriau myleti zmogu, nei tas kuris yra grazuolis. Tad niekados nevertinu zmogaus pagal isvaizda.

Emporija

E

849 įrašai

2009/11/09 10:02:05 10:02:05

Nesupratai, Human. Zmogu ir as vertinu ne pagal isvaizda.

Human

H

653 įrašai

2009/11/09 10:06:09 10:06:09

O siaip kad kazkam patinka kudos merginos nereikia irgi pykti, jei zmogui patinka tai tegu. Kaip pardavejai sako: kiekvienai prekei yra pirkejas, tik reikia sulaukti to momento Taip ir siose situacijose.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/09 13:14:46 13:14:46

Human: O siaip kad kazkam patinka kudos merginos nereikia irgi pykti, jei zmogui patinka tai tegu. Kaip pardavejai sako: kiekvienai prekei yra pirkejas, tik reikia sulaukti to momento Taip ir siose situacijose.

va cia tai super zodziai

Svetele

S

20 įrašai

2010/01/17 15:51:33 15:51:33

Na, perskaičiau visą temą (gal taip mano mazochizmas pasireiškia, nežinau) ir kai kurie komentarai iš tikro yra labai žiaurūs ir įžeidžiantys, rodo nepagarbą žmogui. Na, tegu nepatinka apkūnios, bet kam įžeidinėti? Man labai patiko Trū (ar kaip ten reikia rašyt jo pravardę) pasakymas, jog apie seksą taip pat galima kalbėti kultūringai. Manau, apie išvaizdą irgi.
Buvo keli pastebėjimai, jog pasiskaičiusios tokių komentarų, jautresnės merginos gali anoreksija susirgti. Žinau, kad tai yra tų merginų problema, jog jos yra silpnos ir kompleksuotos, ir todėl neatsparios kritiškai nuomonei, bet vis tiek gaila. Pati gydausi nuo bulimijos, ir visaip kaip mėginu save įtikinti, kad neesu stora, visaip kaip stengiuosi įžvelgti apkūnių moterų grožį. Nemanau, kad tai beprasmiška. Gal tai vis dėl to nėra tik vienos pusės problema. Maitintis reikia tvarkingai, prižiūrėti savo kūną, bet taip pat kita pusė gali pasistengti įžvelgti grožį ten, kur anksčiau jo nepastebėdavo, ar bent gerbti kitus.
Gal mano komentaras tik suerzins jus, bet man gaila ir pikta skaityti taip žiauriai pateiktą kritiką, kai matau, kaip kompleksuotos panelės visom jėgom stengiasi pamilti save bei savo kūną ir negali net pusės minutė išstovėti priešais veidrodį, nes joms pasidaro bloga, nors pagal kmi jų svoris idealus.
Dovanokit už moralus. Man gal veikiau reikėjo apginti pačiai save ir savo požiūrį, pačiai sau įrodyti, jog elgiuosi teisingai, pačiai sau įrodyti, jog reikia mylėti savo kūną, koks jis bebūtų.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/17 23:24:20 23:24:20

Svetelė: Na, perskaičiau visą temą (gal taip mano mazochizmas pasireiškia, nežinau) ir kai kurie komentarai iš tikro yra labai žiaurūs ir įžeidžiantys, rodo nepagarbą žmogui. Na, tegu nepatinka apkūnios, bet kam įžeidinėti? Man labai patiko Trū (ar kaip ten reikia rašyt jo pravardę) pasakymas, jog apie seksą taip pat galima kalbėti kultūringai. Manau, apie išvaizdą irgi.
Buvo keli pastebėjimai, jog pasiskaičiusios tokių komentarų, jautresnės merginos gali anoreksija susirgti. Žinau, kad tai yra tų merginų problema, jog jos yra silpnos ir kompleksuotos, ir todėl neatsparios kritiškai nuomonei, bet vis tiek gaila. Pati gydausi nuo bulimijos, ir visaip kaip mėginu save įtikinti, kad neesu stora, visaip kaip stengiuosi įžvelgti apkūnių moterų grožį. Nemanau, kad tai beprasmiška. Gal tai vis dėl to nėra tik vienos pusės problema. Maitintis reikia tvarkingai, prižiūrėti savo kūną, bet taip pat kita pusė gali pasistengti įžvelgti grožį ten, kur anksčiau jo nepastebėdavo, ar bent gerbti kitus.
Gal mano komentaras tik suerzins jus, bet man gaila ir pikta skaityti taip žiauriai pateiktą kritiką, kai matau, kaip kompleksuotos panelės visom jėgom stengiasi pamilti save bei savo kūną ir negali net pusės minutė išstovėti priešais veidrodį, nes joms pasidaro bloga, nors pagal kmi jų svoris idealus.
Dovanokit už moralus. Man gal veikiau reikėjo apginti pačiai save ir savo požiūrį, pačiai sau įrodyti, jog elgiuosi teisingai, pačiai sau įrodyti, jog reikia mylėti savo kūną, koks jis bebūtų.

Nepaisykite piktų žmonių standartų, tegu jie pasilieka juos sau. Žinoma, jūs teisi manydama kad savo kūną reika mylėti. Gal kažkieno per didelė nosis ar kreivos kojos - juk tai ne priežastis būti sau ir kitiems negailestingiems. Meilė - svarbiausia jėga, energijos šaltinis - ir pradėti ją skleisti reikia nuo savęs. Sėkmės jums ir stiprybės meilėje .

Plunksna

P

20 įrašai

2010/01/17 23:27:58 23:27:58

Manau, per daug yra kalbama apie svorį, ir per mažai apie pačią žmogaus asmenybę, kaip tokią..

tik norėjau pasidžiaugti.. suradau žmogų, kuriam mano apvalumai yra pats didžiausias grožis, kuriam mano kūnas yra tobulas.. pagal kmi - esu normali, kitiems galbūt jau būčiau stambi..

ką tuo norėjau pasakyti - įsimylėkit! įsimylėkit ŽMOGŲ VISĄ, koks jis yra, džiaukitės ir mėgaukitės gyvenimu, matykit tik teigiamus dalykus, nebumbėkit dėl tų kilogramų, o mylėkit juos! Neleiskit svoriui reguliuoti jūsų gyvenimo, o reguliuokit gyvenimą jūs pačios/patys!

Svečias

S

689 įrašai

2010/02/15 17:13:44 17:13:44

Visos temos neperskaičiau, tik kelis pirmus psl.

Ir noriu pasitikslinti. Esu 165 cm sveriu 49kg. Tai ar aš apkūni skaitausi? Man 25 metai, tikrai ne kokia paauglė, todėl nebijokit sakyti nepagražintą tiesą - ištversiu. Nenorėčiau ir priešingo varianto - atsakymų, kad "taip, apkūni", jeigu taip nemanot, t.y., vien dėl juokų. Dėkui iš anksto.

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/15 21:24:41 21:24:41

svecias: Visos temos neperskaičiau, tik kelis pirmus psl.

Ir noriu pasitikslinti. Esu 165 cm sveriu 49kg. Tai ar aš apkūni skaitausi? Man 25 metai, tikrai ne kokia paauglė, todėl nebijokit sakyti nepagražintą tiesą - ištversiu. Nenorėčiau ir priešingo varianto - atsakymų, kad "taip, apkūni", jeigu taip nemanot, t.y., vien dėl juokų. Dėkui iš anksto.

As manau, kad tu tikrai labai apkuni. Kokie dar juokai!!! Kaip tu sau leidi taip apsileisti?!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume