Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Klausimai ir pagalba

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/11 10:14:03 10:14:03

marijuana:
Neprisijungianti: Nesupratau, kad čia šiandien vakare pasidarė. Prisijungiu į darnią porą ir kai nueinu į forumą, rodo, kad jau atsijungiau. Vėl grįžtu į pažintis, vėl rodo prisijungusią. Bet jei bandau nueiti į forumą, rodo atsijungusią. Ir niekaip neišeina prissijungti prie forumo kaip narei.

uzdaryk visus langus. atsidaryk is naujo, uzsiregistruok DP ir eik i foruma, tada veiks

Deja, deja... Nežinau, gal tai susiję su tuo, kad slaptažodį vakar pasikeičiau... Ir dabar forume kaip nors nepripažįsta to slaptažodžio.

dainelė

D

1512 įrašai

2009/01/12 12:43:25 12:43:25

Ką reiškia apskritimai temų kairėje? Kodėl vieni raudoni, kiti mėlyni, kodėl vienuose juda juostelės, kituose nejuda?

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/12 13:41:41 13:41:41

dainelė: Ką reiškia apskritimai temų kairėje? Kodėl vieni raudoni, kiti mėlyni, kodėl vienuose juda juostelės, kituose nejuda?

neesu visiškai tikras, bet manau judančios/nejudančios juostelės rodo ar temoje yra prisijungusių žmonių t.y. ar kas nors dalyvauja toje temoje būtent šiuo metu, o mėlyni ir raudoni tai ar yra naujų pasisakymų po paskutinio skaitymo temos ar nėra raudona turėtų būti, kad yra. gal klystu bet aš galvoju, kad tai reiškia

Beganti2

B

71 įrašai

2009/01/12 16:37:55 16:37:55

Neprisijungianti: Nesupratau, kad čia šiandien vakare pasidarė. Prisijungiu į darnią porą ir kai nueinu į forumą, rodo, kad jau atsijungiau. Vėl grįžtu į pažintis, vėl rodo prisijungusią. Bet jei bandau nueiti į forumą, rodo atsijungusią. Ir niekaip neišeina prissijungti prie forumo kaip narei.

Tai ar gali kas nors šiuo klausimu padėti?

vaidilana

V

46 įrašai

2009/01/12 18:42:30 18:42:30

Na, o aš vakar parašiau komentarą vienoje iš temų, tai atspausdino ne mano niką, o kito nario, kuris iš paprasto dar ir auksiniu patapo... tai tokie "stebuklai"

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/12 21:29:34 21:29:34

vaidilana: Na, o aš vakar parašiau komentarą vienoje iš temų, tai atspausdino ne mano niką, o kito nario, kuris iš paprasto dar ir auksiniu patapo... tai tokie "stebuklai"

manau DP komandai butu lengviau jei nurodytumete kanors konkretesnio pvz temos pavadinima, komentaro numeri i koki nika pakeite jusu, nes dabar gaunasi, kad lyg ir pranesat, bet kartu ir nepranesat nieko apie klaida

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/12 21:33:26 21:33:26

kaip vyksta pats prisijungimas galite nupasakoti smulkiau? uzsikrovus psulapi suvedinejete duomenis? ar turit pasilike su issaugotais prisijungimo duomenimis puslapyje? ka reiskia nepavyksta prisijugnti prie forumo kaip narei? nuejus i foruma meginant suvesti savo duomenis ir neprijungia? neaktyvus kazkokie mygtukai ar kas vyksta?

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/12 21:36:02 21:36:02

niu va atsidarai darni pora. virsuje esanciose eilutese prisiregistruoju. Po to spaudziu forumas. Rasau koki komentara kaip ir viskas normaliai. Kai paspaudziu "siusti" atsiranda papildomu eiluciu, reikia kazkoki koda nuo paveiksliuko ivesti ir mano niko nebelieka tenka kanors sukurti ir irasyti ranka.

Beganti2

B

71 įrašai

2009/01/12 21:47:18 21:47:18

kiesux:

kaip vyksta pats prisijungimas galite nupasakoti smulkiau? uzsikrovus psulapi suvedinejete duomenis? ar turit pasilike su issaugotais prisijungimo duomenimis puslapyje? ka reiskia nepavyksta prisijugnti prie forumo kaip narei? nuejus i foruma meginant suvesti savo duomenis ir neprijungia? neaktyvus kazkokie mygtukai ar kas vyksta?

Ateinu į www.darnipora.lt puslapį, suvedu savo duomenis ir atsirandu pažintyse, savo anketoje. Spaudžiu ant forumo, o ten, pasirodo, aš neprisijungusi. Jei spaudžiu ant mygtuko "prisijungti", vėl atsiduriu savo anketoje, kur esu prisijungusi. Jei skaitydama forumą sugalvoju pažiūrėti, koks čia narys rašė, aš ir vėl sėkmingai patenku į jo anketą, tarsi bučiau prisijungusi...
Bet va kai rašau žinutes, turiu jas rašyti tarsi būčiau svečias... Įrašyti kokį nors niką, suvesti kodą...
Ir visa tai prasidėjo tada, kai sugalvojau pasikeisti slaptažodį...

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/12 22:17:59 22:17:59

ArunasKLP: niu va atsidarai darni pora. virsuje esanciose eilutese prisiregistruoju. Po to spaudziu forumas. Rasau koki komentara kaip ir viskas normaliai. Kai paspaudziu "siusti" atsiranda papildomu eiluciu, reikia kazkoki koda nuo paveiksliuko ivesti ir mano niko nebelieka tenka kanors sukurti ir irasyti ranka.

panasu kad problema panasi, bet kad lyg zinute parasyta kaip ir normaliai is anketos tavo?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume