Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Klausimai ir pagalba

dainelė

D

1512 įrašai

2009/01/06 15:28:11 15:28:11

Kad ir kiek siaurinu forumo langą, niekaip negaliu atsikratyti dešinėje pusėje esančių žurnalo temų, draugų ir kitų man nereikalingų dalykų lauko - jie lieka kaip buvę, o mažėja forumo laukas.
Prašyčiau programuotojus padaryti, kad vistik nebūtų tie dešinieji laukeliai tokie svarbūs, kad būtų galima juos paslėpti, pastumiant apatinę juostelę <-> ir išsitraukti kai prireiks - juk čia svarbiausia yra diskusijos.
Nemėgstu visokių margumynų.

dainelė

D

1512 įrašai

2009/01/06 15:31:40 15:31:40

Dabar klausimas:
tai kas galiausiai yra tis "diskusijų sausainėliai"?
Kai ryžausi pabandyt juos ištrinti, nebegaliu pamatyti naujausių temų. Tikiuosi, tik šįvakar...

Dovilė || DarniPora.lt komanda

D

46 įrašai

2009/01/07 17:56:51 17:56:51

Dainele, truputi paaiškinsiu kas yra tie mįslingieji "sausainėliai" (angliškai vadinami "cookies").

"Sausainėlis" (arba "cookie") – tai mažas tekstinis dokumentas, turintis unikalų identifikacijos numerį, kuris yra perduodamas iš interneto svetainės į Lankytojo kompiuterio kietąjį diską, kad interneto svetainės sistema galėtų atskirti Lankytojo kompiuterį ir prisiminti jo ankstesnius veiksmus svetainėje. Unikalus numeris identifikuoja Lankytojo naršyklę kiekvieną kartą Lankytojui apsilankius Svetainėse.

Taigi "Sausainėliai" saugo informaciją, kokias temas Jūs skaitėte, o kurių dar ne. Todėl juos ištrynusi naujų temų ir nebematote. Nes ištrynus "sausainėlius" mūsų sistema jau nebeatpažįsta jūsų kompiuterio ir nebeatsimena, kurias temas esate skaičiusi. Dabar ši informacija kaupiama iš naujo.

Manau, jog paprašysiu programuotojų šią trynimo nuorodą išimti, kad daugiau ji nekeltų nesusipratimų.

dainelė: Dabar klausimas:
tai kas galiausiai yra tis "diskusijų sausainėliai"?
Kai ryžausi pabandyt juos ištrinti, nebegaliu pamatyti naujausių temų. Tikiuosi, tik šįvakar...

D

46 įrašai

2009/01/07 17:58:01 17:58:01

Parašysu programuotojų, kad jie patikrintų, ar sistema leidžia tai padaryt. Jei leidžia - būtinai įgyvendinsime.

dainelė: Kad ir kiek siaurinu forumo langą, niekaip negaliu atsikratyti dešinėje pusėje esančių žurnalo temų, draugų ir kitų man nereikalingų dalykų lauko - jie lieka kaip buvę, o mažėja forumo laukas.
Prašyčiau programuotojus padaryti, kad vistik nebūtų tie dešinieji laukeliai tokie svarbūs, kad būtų galima juos paslėpti, pastumiant apatinę juostelę <-> ir išsitraukti kai prireiks - juk čia svarbiausia yra diskusijos.
Nemėgstu visokių margumynų.

A

113 įrašai

2009/01/07 19:32:20 19:32:20

O kodėl neleidžiate peržiūrėti tos pačios lyties narių anketų?
Tarkime, man pasirodė labai įdomūs vienos merginos pasisakymai ir aš norėčiau su ja padiskutuoti, ko nors pasiklausti, bet nenoriu to daryti viešame forume. Manau tokia galimybė turi būti.

Lygiai kaip ir galimybė ignoruoti (uždrausiti gauti informacijja apie mane, ar siųsti man laiškus) man nepatinkantiems nariams, net jei jie neįtraukti į suderinamų sąrašą

D

46 įrašai

2009/01/08 09:25:02 09:25:02

Galimybė matyti tos pačios lyties asmenų anketas ir rašyti jiems laiškus šiuo metu kaip tik įgyvendinama. Anksčiau jos nebuvo, nes pradžioje Darnipora.lt idėja buvo tik padėti žmonėms rasti antrą pusę, tad ir visos galimybės buvo būtent į tai orientuotos. Tačiau dabar svetainės veikla labai prasiplėtusi, čia žmonės randa ne širdies draugą, bet ir bendraminčių, tad vykdome sistemos pakeitimo darbus, kad bendrauti galėtų ir tos pačios lyties asmenys. Kai darbai bus baigti, iškart čia pranešime.

As: O kodėl neleidžiate peržiūrėti tos pačios lyties narių anketų?
Tarkime, man pasirodė labai įdomūs vienos merginos pasisakymai ir aš norėčiau su ja padiskutuoti, ko nors pasiklausti, bet nenoriu to daryti viešame forume. Manau tokia galimybė turi būti.

Lygiai kaip ir galimybė ignoruoti (uždrausiti gauti informacijja apie mane, ar siųsti man laiškus) man nepatinkantiems nariams, net jei jie neįtraukti į suderinamų sąrašą

Smilkalas

S

82 įrašai

2009/01/08 10:05:31 10:05:31

Forumo laiką, kuris rodomas prisijungus, jau sutvarkėte, ačiū :) Bet gal sutvarkykite ir forumo laiką, kuris rodomas atsijungus, pvz. dabar rodo 01:05, nors yra 12:05.

D

46 įrašai

2009/01/09 11:55:14 11:55:14

Sutvarkeme

Smilkalas: Forumo laiką, kuris rodomas prisijungus, jau sutvarkėte, ačiū Bet gal sutvarkykite ir forumo laiką, kuris rodomas atsijungus, pvz. dabar rodo 01:05, nors yra 12:05.

Neprisijungianti

N

1 įrašai

2009/01/10 17:20:42 17:20:42

Nesupratau, kad čia šiandien vakare pasidarė. Prisijungiu į darnią porą ir kai nueinu į forumą, rodo, kad jau atsijungiau. Vėl grįžtu į pažintis, vėl rodo prisijungusią. Bet jei bandau nueiti į forumą, rodo atsijungusią. Ir niekaip neišeina prissijungti prie forumo kaip narei.

marijuana

M

618 įrašai

2009/01/11 02:42:42 02:42:42

Neprisijungianti: Nesupratau, kad čia šiandien vakare pasidarė. Prisijungiu į darnią porą ir kai nueinu į forumą, rodo, kad jau atsijungiau. Vėl grįžtu į pažintis, vėl rodo prisijungusią. Bet jei bandau nueiti į forumą, rodo atsijungusią. Ir niekaip neišeina prissijungti prie forumo kaip narei.

uzdaryk visus langus. atsidaryk is naujo, uzsiregistruok DP ir eik i foruma, tada veiks

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume