Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Testamentas

aukso pjuvis

A

128 įrašai

2010/03/22 17:22:49 17:22:49

Pavasaris. Atšilo oras. Artėja Velykos- (...) prisikėlimo šventė. Avinai ir avys garbins avinėlį... veršių tauta (užuot siekę AUKŠTUMOS, jie su vergišku nuolankumu tą AUKŠTUMĄ tik garbina; „būkite tokie tobuli, koks yra tobulas jūsų Dangiškasis Tėvas,- tarė Jėzus ...ir beviltiškai nuliūdęs nuėjo į dykumą“) .

Nežinau kaip ta DP-
Darni pora
(o gal: Darbininkų partija;
Debilų pastogė;
Durnelių paguoda;
Dangiška paguoda;
Dundukų priebėga;
Durnių pasaulis),
ar tiesiog trenktų bobų užuovėja prisikels iš daugiadienio letargo ar ne, bet aš tikrai kylu ir išeinu!

Apie įtartinai suktas DP užmačias, ir taukais apaugusius smegenis išdėsčiau forumo temoje „Paskutinė vinis į DP karsta“.
paskutine-vinis-karsta-t957.html
Praėjo bemaž metai. Ir kas per tą pažadėtą laikotarpį iš DP pusės pasikeitė? O gi viskas liko po senovei, jei neskaitysime kelių vos pastebimų ir tikrai ne esminių pasikeitimų. Pats ryškiausias ženklas, po beviltiškai smunkančia DP vėliava, keliais tūkstančiais (jei tikėti skaičiuko parodymais) padaugėjo gyvenimo nevykėlių ir šeip visokio plauko pasiklydėlių. Jūs visiški degeneratai, jei jums DP mazgoja smegenis , o jūs net ausų nepajudinat. Ši forumo tema bus skirta būtent jums ir apie jus. Skaudės labai... , pažadu .

Ir dar mažas priminimas DP administratoriams: Cenzūros sumetimais nedrįskite pašalinti mano tekstų!!! Jūs galite tik UŽJUODINTI karčia tiesą pridedant „cenzūruota“.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/22 17:36:08 17:36:08

Tai tu dar cia triniesi? Oho, maniau seniai issinesdinai, su savo kliedesiais

Tikrai, DP nedryskit pasalinti temos. Nes nebus mums kur linksmintis, kiekvienam kaime savas durnius. Aciu auksini, kadtu esi.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/22 17:51:38 17:51:38

[quote="aukso pjuvis"]Pavasaris. Atšilo oras. Artėja Velykos- (...) prisikėlimo šventė. Avinai ir avys garbins avinėlį... veršių tauta (užuot siekę AUKŠTUMOS, jie su vergišku nuolankumu tą AUKŠTUMĄ tik garbina; „būkite tokie tobuli, koks yra tobulas jūsų Dangiškasis Tėvas,- tarė Jėzus ...ir beviltiškai nuliūdęs nuėjo į dykumą“) .
Jei jums negera, prasykite pagalbos, bet, labai prasau,N E P I K T Z O D Z I A U K I T E!!!
Tai tures labai rimtu pasekmiu. Laimingai!

Samantta

S

481 įrašai

2010/03/22 20:50:45 20:50:45

Aukso pjūvi, perskaičiau temą apie vinį į DP karstą. Labai pykstate ant visų. Bet kadangi "nieks kits čia nekalts", vadinasi pykstate ant savęs - seniai žinoma, kad kaip žmogus elgiasi su kitais, tą jis daro ir su savim. Klausimas jums pamąstymui: už ką ant savęs pykstate?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/03/22 23:28:39 23:28:39

ale rimtai matosi, kad pas žmogų sveikatos sutrikimai-nesigilinsim kokie

kažkaip galvojau, kad vyresnis žmogus protelio turės daugiau, bet matyt protas ne nuo amžiaus priklauso-nuo prigimties, turbūt..

ir dar-ultimatumais savo katę gali pašokdinti apie pečių nes tokie ultimatumai nesuprantami-nesuprantu ko tu nori? nori princesės-TAI IR IEŠKOK nezyzęs-niekas neatves... bet po tokių postų tik su sveikatos sutrikimais persona galės su tamsta prasidėti...

aukso pjuvis

A

128 įrašai

2010/03/25 17:26:24 17:26:24

Oho... kokia gausi palaikymo komanda

Kažin kiek čia kiūrksančių ir kvaksinčių tikrai ieško antros pusės, o kiek tik durnių volioja. Tvirtinu, kad tokių tikrai nemažai. Štai, kelis tuzinus tokių meilių paukštyčių bandžiau prakalbinti Skaipe (su garsu)! Kalbėjo tik viena kita, visos kitos... tai garso nėra... tai kompas blogai veikia... tai dar milijonas visokių priežasčių... Kokia peršasi išvada!? Nevykusiai ištekėjusi, o gal net ne moteris (gal koks vaikezas ar net iškrypėlis) sėdi ir makaronus kabina... o ta Jūsų dievinama motina globėja- DP net nesiteikia PATIKRINTI ! ! ! Taigi, sėdi, muilo burbulus pučia, ir dar išdrįsusiems apie tai prabilti pragaro gelme grasina... už teisybę! Vyras ir vaikai, matyt, nieko net nenutuokia, kokią ugnį ta „namų dvasia“ kūrena. Taip sakant „moterys meluoja geriau“. Su klavetūra galima visaip išsidirbinėti, o štai kalbėti gyvai, tokiom mandruolėm jau netinka- gali pasirodyti visiška vėpla. O jei dar kitos vyras nugirstų, tai kailį gerai iškarštų,- kauktų kaip geležinis vilkas Gedimino sapne.

DP nesidomi, ir matyt visai nerūpi, o pagaliau kai rūpi tik pinigai, tai kam rūpintis KOREKTIŠKUMU. Kai pinigas prilygsta dievui, prieš begėdystę akis užmerkia...

Ką galima pasakyti apie „Svečias 2010 Kovo 22, 19:36, Atsakymo numeris: #42832“. Mano mintis kliedesiais vadina, pati bijo net prisistatyti. Ir be to, ką čia taip nesėkmingai veiki visus tuos metus.

Kita tokia, trenkta per visus galus,- Mangofruit- plėpso jau kelinti metai ir tik komentarus pila. Tik pažiūrėkit, kiek ta DP etatinė rašytoja komentaru priskiedė – gerokai virs penkių šimtų. Čia visus metus reikia gerai išsijuosus darbuotis. Kokia išvada. ...šiek tiek prasitrynė prie kompo, tai dabar vaizduoja katiną smėlio dėžėj pagal visus punktus begėdiškai darantį. Ir tokių prietrankų pilna DP. Grynų gryniausia patrankų mėsa.

Dar viena, o gal vienas „Svečias 2010 Kovo 22, 19:51, Atsakymo numeris: #42834“ susirūpino mano sielovada. Tik paklausykit „Jei jums negera...“. Taip, man labai negera! Ir kas? Gal kaip kokie „Čipas ir Deilas“ skubėsi į pagalbą. Naivumo marškinėlius aš jau išaugau – gyvenimas išmokė. O dėl pasekmių, tai ne man o jums bus chana. Jūs tokie dievobaimingi, Jėzuliui kojas graužiantys, o dėl savo artimo kenčiančio nuo vienatvės net mažojo pirštelio nepajudinat... Būkit tikri, sieros katilai jums pekloj paruošti!

Mane deda į šuns dienas, o tik pažiūrėkit į kitas forumo temas. Vien nuo jų pavadinimų aišku, kad čia vien iškrypėlių lizdelis. (Apie konkrečias forumo temas vėliau).

Kas nusiteikęs mintis argumentuotai reikšti, ir rimtai diskutuoti, prašom nepasididžiuoti.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/25 18:54:57 18:54:57

Tikrai, viso pasaulio moterys ir net vyrai kalti, kad tu esi durnas. O nepagalvoji, kad pats kaltas, del to, kad niekas su tavim bendraut nenori ir del sventos ramybes salinasi, neduodami nei skaipo nei telefono?
Beja, cia forumas. Cia zmones bendrauja. O jei nepatinka, tai isjunk kompa.
Atia

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/25 20:13:29 20:13:29

Nemažai teisybės pasakė Aukso pjūvis antruoju pranešimu. Aišku jei atmesime visus tuos tiktumus.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/25 20:18:30 20:18:30

Paskutinis žodis turėjo būti "piktumus". Persiprašau

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/25 22:28:07 22:28:07

Ne iš šio ne iš to įzeidinėti forumo dalyvius yra rodyti tai, koks yra pats įžeidinėtojas. Didelis pyktis ant savęs paties. Gal pykstate, kad nesugebate pozityviai bendrauti? Vos tik kas ne pagal jus - užgauliojimų krūšos galima susilaukti? Užtai ir nesinori joms bendrauti, kam smagu būti apšauktam? Dėl Skaipo - pvz. aš visai juo nesinaudoju ir mikrofono neturiu - ar esu dėl to ne moteris? O gal jos bijo, kad Skaipu pulsite jas užgaulioti?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume