Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Testamentas

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/25 22:32:40 22:32:40

Ir dar: vientvė žmogui ne šiaip duota. Jis ją pritraukia. Jums labai trūksta meilės, Aukso pjūvi, o kad ją rasti, reikia pačiam mylėti. nPradėti nuo savęs. Save mylintis žmogus neužgaulios nepažistamų - jis pamąstys, ką daro ne taip, kad pagerėtų jo gyvenimas. Juk niekas negali mūsų padaryti laimingais, jokia antroji pusė. jJi tik papildo mūsų gyvenimą, padaro jį pilnesnį.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/03/25 23:22:32 23:22:32

Ir išvis pasakysiu-kas per galvosena, kad susimokėjęs kelis centus už narystę žmogus galvoja, kad kažkas jam turi surasti porą ir dar pagal jo skonį

galų gale moki už galimybę matyt anketas, dalyvaut paieškoj-o jau toliau, kaip pasiklosi, taip miegosi.. niekas nekaltas, kad neišeina susirast. vadinasi, keiskis pats, o ne kaltų ieškok visur aplinkui. ir dar gražiau-anketoj pasirašo, kad visi durniai aplink, o finale dar ir DP kalta, kad moterys skype nebendrauja.. absurdas...
netinka DP-eik gyvai bendrauk-gatvėj kalbink moteris ar baruose, teatruose, koncertuose...
pilnas pagiežos moterims ir nori susirast kažką? gal tada nuo psichiatrinių ligoninių reiktų pradėt?

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/27 12:49:17 12:49:17

Cia deja niekas neveikia, jai per 3 savaites mane perziurejo net 4 nariai, ohoho . lavonai cia susirinko ar mirusios sielos? sudaro veiklos ivaiizdi, iesko kazkokiu princu/princesiu, neisivaizduoju ko zmonems reikia. atsakymu irgi neatraso. nuotrauka uzskepta, negi del to? bet nesiruosiu visai lt rodytis, atidengsiu kas paprasys, jei man tiks.

aukso pjuvis

A

128 įrašai

2010/03/27 13:28:42 13:28:42

Dėkoju „Svečias 2010 Kovo 25, 22:13, Atsakymo numeris: #43166“ už solidarumą, už mažytį šviesios vilties spindulėlį.

Stebitės iš kur toks piktumas. Hm-m. Paskaičiuokim. Kiek iš visų komentatorių mane palaikė ar bent pabandė mane suprasti, ir aiškiai pamatysite... Kai visi prieš vieną, tada ir tas vienas prieš visus! Beje aš nesu piktas, aš tik seniai nepisęs. O jei kam dar neaišku, sakykite. Nesikuklinkite. Paaiškinsiu kur kas platesnėmis sąvokomis.

Dėl Skaipo „Svečias 2010 Kovo 25, 20:54, Atsakymo numeris: #43150“ , malonėk būti atidesnis. Argi aš sakiau kad neduoda Skaipo, aš tik parašiau kad Skaipe nebendrauja gyvu garsu. Kad ten gali būti net ne moteris aš jau rašiau. Atidžiau skaitykit! (Paskui po eilinės prakeiksmų serijos neputokit – patys mušate, patys rėkiate.) O ir kreivom šypsenėlėm spaudyti daug mokslo nereikia. Man regis, tai didelis skirtumas. Ir dar dėl bendravimo... aš čia ne tuščiai bendrauti atėjau, o susirasti savo antrąją puselę. O jūs „šeimyniniai“ susiburkit į kitą kampą! ... ir ten bendraukit kiek širdis geidžia... ir nesimaišykit iš tikro ieškantiems...

Atskirą punktą skirsiu Samantai!!! Dėl užgauliojimų..., paspausk tokį „spec“ mygtuką ir Skaipo pašnekovą užblokuosi- bus tylu ir ramu Ir kas galėtų abejoti tavo moteriškumu dėl mikrofoninės fobijos. O jei rimtai, kaip su tavim vyrui bendrauti, kaip tau ir jam vienam kita pažinti PIRMAI PRADŽIAI. Skaipas ir dar su gyvu garsu teikia tiek daug privalumu bendraujant ir pažįstant kitą asmenį, kad sunku jam rasti analogą. Tiesa telefonas! Bet juo nepasiūsi failų, internetinių nuorodų, riboja pokalbio laikas (gal ir pinigai), ir dar daug kitų faktorių... Galiausiai dar keli retoriniai klausimėliai: ar seniai šildaisi po DP sparneliu; ar neviltis dar nepradėjo užknisti; ko dar tikiesi iš šių beviltiškų pažinčių; su keliais vyrais puikiai užmezgei romaną, na ir aišku, kokios išvados.

Dėl vienatvės ir gyvenimo poroje. Tvirtai konstatuoju, kad moteris ir filosofija tarpusavyje paprastai nesikryžmina. O jei ir atsiranda koks hibridas, nei velnias nei gegutė, tai tiek ir tos naudos. O kas imtų įrodytų kitaip?! Beje, kiek čia ieško antros pusės bendram gyvenimui ir kiek intymiems savaitgaliams?

Gyvena kaip balandėliai, o reikėtų kad gyventų kaip triušiai – laikas perprasti gyvenimo spalvas ir atspalvius

MANGOFRUIT !!!!!!!!!!!!!!!
„Paskutinėje vinyje į DP karstą“ aš aiškiai dėsčiau pažinčių tarnybų (taip pat ir internetinių svetainių) koncepciją... kas, kaip, kodėl... Kadangi vėl keli senus dumblus, paaiškinsiu asmeniškai kaip įpatingai bukiems!!! Ir taip. Surasti ne „porą pagal skonį“, bet atrinkti kelis ar keliolika tinkamiausių, o ne begėdiškai vos ne kas dien pasiūlyti naują narį/-ę – serialas be pabaigos, bet užtat jis finansiškai naudingas DP ar kitoms panašioms tarnyboms. O ir jūsų smegenėlės irgi užimtos „gumos tempimu“ – juk viltis durnių motina. Bet kad tai įvyktų, reikia kitokių anketų ir kitaip tvarkyti svetainę ir visą jos darbą. Kodėl to niekas nedaro?! O gi praras melžiamą karvę – mūsų pinigėlius. ..., bet juk tokiai avinų bandai šito nesuprasti!!! Atsirado mat mokytoja. O dėl visų psichiatrų, - paslėpk savo debilišką fizionomiją.

Nacionalinis lietuvio bruožas- užkapoti išsišokėlį, nežiūrint ar jis teisus ar ne!

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/27 13:44:49 13:44:49

Auksini, kurk savo svetaine.Kas tau trukdo? Ateini i jau sukurta, nepatinka- iseik. Irgi- kas laiko? Manai, kad neverta pinigu moketi uz tokia paslauga- nemokek. Ar vercia kas? Buk paprastas narys.
Tu pats ipatingai bukas , jei sito nesupranti.
Jei nedapistitas kamuoja, eik i xxx svetaines, pirk prostitute, bet neliek cia savo piktumo. Kad jokia moteris su tokio charakterio vyru neprasides, juk pats matai. Tai ieskok sekso kitais budais, o kai apsiraminsi, gal galesi i save ramiai pazvelgti ir pamastyti, kaip pats elgiesi.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/27 13:49:54 13:49:54

Aukso pjūvi, sunku patikėti tavo geranoriškumu susirasti antrąją pusę, jei rašai kad [i:1pblq4y2]"Beje aš nesu piktas, aš tik seniai nepisęs."[/i:1pblq4y2]
Gal to tau ir tereikia?? Moterys tai jaučia ir nenori prasidėti. Jei tai netiesa ir ne vien tik to tau tereikia - pasistenk surasti kitus žodžius turtingoj lietuvių kalboj.
Specialiai tau info apie mane. Esu bendravusi ir tel. ir gyvai. Narių aktyvumas iš tiesų mažas, mano amžiaus grupė yra išties nepalanki. Neviltis neužknisa ir neužknis, nes susirasti antrąją pusę tokio tikslo nestatau: esu pati pilnai suformuota, o ne pusė .Turiu čia susiradusi įdomų draugą ir tiek. Kartais pasikalbėti susitikus būna smagu. Su pertraukomis čia esu apie metus. Kaip bus, dl to nesuku sau galvos. Esu greičiau stebėtoja-eksperimentatorė, neprisirišu prie žūtbūtinio tikslo kažką susirasti. Siūlau ir tau panašią taktiką: kalbink, stebėk, daugiau šypsokis, linkėk kitiems gera - pamatysi kad pasaulis pasikeis į gerą. Man tu kažkuo simpatingas - nežiūrint į aštrumus..

aukso pjuvis

A

128 įrašai

2010/03/27 13:56:58 13:56:58

P.S.
Jei kam mano kraštutinis reiškimasis nepatinka, paskaitykit kitas forumo temas, Molio Motiejai. Gal kiek protelis prašviesės.
Siūlau:
Kaip kovojate forume su spamu?
kaip-kovojate-forume-spamu-t1693.html
Dėsto Samanta, tikriausiai ta pati, kuri pila pamazgas ant manęs...

Kito akyje krislą pastebi, o savojoje ir rąsto nemato!

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/27 14:03:34 14:03:34

aukso pjuvis: P.S.
Jei kam mano kraštutinis reiškimasis nepatinka, paskaitykit kitas forumo temas, Molio Motiejai. Gal kiek protelis prašviesės.
Siūlau:
Kaip kovojate forume su spamu?
kaip-kovojate-forume-spamu-t1693.html
Dėsto Samanta, tikriausiai ta pati, kuri pila pamazgas ant manęs...

Aš asmeniškai nepyliau ant jūsų pamazgų. Galimas daiktas čia kelios samantos . O gal jums patinka priešų ieškojimas - raganų medžioklė? Nes į normalų dialogą nereaguojate. Laikykite, tai jums buvo testas:). Simpatiškas jūs.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/27 14:08:48 14:08:48

aukso pjuvis: P

Kokius rastus užmatėte? Pasidalinkite su Molio Motiejais. O tai mes čia visi tokie nesavikritiški .

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/27 14:12:33 14:12:33

Dar cackinasi su tuo nedapissstu, ar nematote kad cia shizofrenikas rasineja ir tenkinasi tuo? eik durniau i psichiatrine rodyk savo liga, o cia daug maz sveiki susirinko .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume