Keistas sutverimas yra zmogus. Kai myli kita , nemato jame nieko blogo, bet kai meile praeina, nebegali nieko gero pasakyti apie ta kur vakar dar mylejo. Beda cia ne jame, o tavyje arba
abiejuose jumyse. Juk is esmes viskas kas jame tau nepatinka yra tavo pacios kvailystes. Jus abu susitikot tam, kad patenkinti savo poreikius, (dazna poru klaida) bet kai matai, kad kitas to nedaro atsiranda pyktis ir jausmas, kad tai ne tas zmogus ir kyla noras atskleisti visa tiesa apie tai, koks jis nevykelis. Zinoma tai tiesa, bet tai tik tavo tiesa, o jis turi savo tiesa apie tave.
[b:39me3g8u] Turi suprasti, kad nesi geresne uz ji ir prisiimti atsakomyb[/b:39me3g8u]e. Kitaip sakant tu pati sau nutiesei kelia ten , kur dabar esi. O nauja meile, tai tik tavo svajoniu proekcija nieko bendro neturinti su realybe.
Bet aš ir nesakau kad esu geresnė. Turiu savo trūkumų kaip neryžtingumas, bailumas, iniciativos stoka. Nuo pat pradžių parašiau kad tai AŠ esu nevykelė, nes gyvenimas totaliai ritasi į prarają. Nevykėliai tokius pačius susiranda, tai neišvengiama. O dėl naujos meilės, nejaugi turiu užsidaryti ir palaidoti save po nepavykusių santykių? Niekas nesvajoja apie meilę, apie laimę dviese? Kam reikalingios tada pažinčių svetainės? Juk naivu manyti kad jose tik jauni žmonės, nebuvę niekada poroje. Paskaičius kai kurias mintis, matosi kad rašo vyresnio amžiaus. o aš jau seniai buvusi santuokoje ir ilgai po to buvusi viena, tai jau atbuvau tą skaistyklą ir pasiruošusi kurti darnius santykius. Supratau savo santykių klaidas. Pasirinkau vyrą, kuris nuolat mane skaudina, nes nesugeba mylėti, gerai čia svetlama parašė.