Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Nėra kur toliau eiti

Nėra kur toliau eiti

38metė

3

6 įrašai

2013/03/17 09:50:51 09:50:51

senas chrienas:
Keistas sutverimas yra zmogus. Kai myli kita , nemato jame nieko blogo, bet kai meile praeina, nebegali nieko gero pasakyti apie ta kur vakar dar mylejo. Beda cia ne jame, o tavyje arba
abiejuose jumyse. Juk is esmes viskas kas jame tau nepatinka yra tavo pacios kvailystes. Jus abu susitikot tam, kad patenkinti savo poreikius, (dazna poru klaida) bet kai matai, kad kitas to nedaro atsiranda pyktis ir jausmas, kad tai ne tas zmogus ir kyla noras atskleisti visa tiesa apie tai, koks jis nevykelis. Zinoma tai tiesa, bet tai tik tavo tiesa, o jis turi savo tiesa apie tave.
[b:39me3g8u] Turi suprasti, kad nesi geresne uz ji ir prisiimti atsakomyb[/b:39me3g8u]e. Kitaip sakant tu pati sau nutiesei kelia ten , kur dabar esi. O nauja meile, tai tik tavo svajoniu proekcija nieko bendro neturinti su realybe.

Bet aš ir nesakau kad esu geresnė. Turiu savo trūkumų kaip neryžtingumas, bailumas, iniciativos stoka. Nuo pat pradžių parašiau kad tai AŠ esu nevykelė, nes gyvenimas totaliai ritasi į prarają. Nevykėliai tokius pačius susiranda, tai neišvengiama. O dėl naujos meilės, nejaugi turiu užsidaryti ir palaidoti save po nepavykusių santykių? Niekas nesvajoja apie meilę, apie laimę dviese? Kam reikalingios tada pažinčių svetainės? Juk naivu manyti kad jose tik jauni žmonės, nebuvę niekada poroje. Paskaičius kai kurias mintis, matosi kad rašo vyresnio amžiaus. o aš jau seniai buvusi santuokoje ir ilgai po to buvusi viena, tai jau atbuvau tą skaistyklą ir pasiruošusi kurti darnius santykius. Supratau savo santykių klaidas. Pasirinkau vyrą, kuris nuolat mane skaudina, nes nesugeba mylėti, gerai čia svetlama parašė.

38metė

3

6 įrašai

2013/03/17 10:18:34 10:18:34

Knygos -žavingoji- neskaičiau, pasidomėsiu. Dar noriu atsakyti S.Chrienui. Kai pradedi draugauti, žmogus ne iš karto parodo savo negeras savybes, tą visi žino. O kai pagaliau pastebi jas,būna jau po laiko. Įsimyli, prisiriši, galvoji gal pasikeis, nes juk taip gera kartu. Reikia būti labai įžvalgiam, kad pastebėtum pradžioj kad kažkas ne taip. Nors kirbėjo nuojauta, bet gerumas užgožė. Čia kažkada rašyta buvo istorija. Vyras ilgai svarstė, bet atsisakė netenkinančių jo santykių su drauge. Jis sutiko kitą moterį ir negalėjo atsidžiaugti darniais santykiais su ja. Ji buvo visai kitoks žmogus. Tas vyras parašė, kad negaiškite laiko kaip aš dėl netikusių santykių, kad gali būti viskas kitaip, daug daug geriau su kitu žmogumi ir nėra ko daužyti galvą į sieną. Įsidėmėjau šį postą nes tiko mano situacijai.

senas chrienas

S

43 įrašai

2013/03/17 11:16:24 11:16:24

38metė:
senas chrienas:

Bet aš ir nesakau kad esu geresnė. Turiu savo trūkumų kaip neryžtingumas, bailumas, iniciativos stoka. Nuo pat pradžių parašiau kad tai AŠ esu nevykelė, nes gyvenimas totaliai ritasi į prarają. Nevykėliai tokius pačius susiranda, tai neišvengiama. O dėl naujos meilės, nejaugi turiu užsidaryti ir palaidoti save po nepavykusių santykių? Niekas nesvajoja apie meilę, apie laimę dviese? Kam reikalingios tada pažinčių svetainės? Juk naivu manyti kad jose tik jauni žmonės, nebuvę niekada poroje. Paskaičius kai kurias mintis, matosi kad rašo vyresnio amžiaus. o aš jau seniai buvusi santuokoje ir ilgai po to buvusi viena, tai jau atbuvau tą skaistyklą ir pasiruošusi kurti darnius santykius. Supratau savo santykių klaidas. Pasirinkau vyrą, kuris nuolat mane skaudina, nes nesugeba mylėti, gerai čia svetlama parašė.

Gerai, kad supranti savo klaidas, bet matyt nelabai supranti, kaip pakeisti situacija. As nesakau, kad turi iseiti i vienuolyna, tik sakau susitvarkyk pirma savyje. Nevykeliu niekas nemegsta ,nes jie kaip elgetos tik praso, bet nieko neduoda. Atsikratyk nevykeles etiketes, surask jegu pasikeisti, ieskok zmoniu, kurie dalijasi ir pati pradek dalintis. Pagaliau pradek gerbti save.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/03/17 11:55:34 11:55:34

Yra tokia teorija, kad kitame atpažįstame ir atrandame sau pačiam būdingus bruožus, minusai, kuriuos pats turi erzina kitame. Tame gali rasti ir tiesos, ir prieštaravimų. Visai neprivalau būti smurtautoju(tiek fiziniu, tiek psicologiniu), melagiu, alkocholiku ar vagimi, kad tai matyčiau ir turėčiau apie tai savo nuomonę. Tokių pvz galima daug privardint. Ką daryti,jei po kažkurio bendravimo laiko išlindo tokie dalykai, kurie tave skaudina ir žeidžia. Be abejo po pirmo k atleisi? po antro, po trečio?Kiek tai turėtų tęstis? Ogi tiek kiek leisi, kad taip su tavimi elgtusi.
Manau, gali būti keletas kitų priežasčių, susijusių su jumis pačia, kodėl liekate žeminančiuose santykiuose: galbūt bijote likti viena, esate per daug priklausoma nuo savo vaikino, baiminatės, kad viena nesusitvarkysite su gyvenimo problemomis, galbūt jūsų savivertė nepakankama ir todėl toleruojate blogą elgesį su savimi, manote, kad tik tokių santykių nusipelnėte, galbūt esate per daug įpratusi kentėti ir kančia savaime jums tapusi vertybe, padedančia pasijusti reikšmingesne. Gali būti ir daugiau priežasčių, apie kurias žinote tik jūs pati ir kurias įvardijusi galėtumėte bandyti jas įveikti. Sėkmės išsivaduojant iš nevykusių santykių.

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/17 12:22:45 12:22:45

38metė: . Pasirinkau vyrą, kuris nuolat mane skaudina, nes nesugeba mylėti, gerai čia svetlama parašė.

kodel taip Svetlana parase mes jos galime paklausti. Is kur ji tai zino?! Man pvz taip neatrodo.
Suprantami Ir kaltinimai nemeile Tau. O kaip yra su meile sau?

38metė: . Kai pradedi draugauti, žmogus ne iš karto parodo savo negeras savybes, tą visi žino. O kai pagaliau pastebi jas,būna jau po laiko.

Butent ir del sios priezasties nebrandu gydytis zaizdas kito saskaita.

Svetlana

S

980 įrašai

2013/03/17 13:19:50 13:19:50

Svečias:
38metė: . Pasirinkau vyrą, kuris nuolat mane skaudina, nes nesugeba mylėti, gerai čia svetlama parašė.

kodel taip Svetlana parase mes jos galime paklausti. Is kur ji tai zino?! Man pvz taip neatrodo.
Suprantami Ir kaltinimai nemeile Tau. O kaip yra su meile sau?
38metė: . Kai pradedi draugauti, žmogus ne iš karto parodo savo negeras savybes, tą visi žino. O kai pagaliau pastebi jas,būna jau po laiko.

Butent ir del sios priezasties nebrandu gydytis zaizdas kito saskaita.

Bešaibų, parašiau nežinodama tiksliai, bet klientų su tuo pačiu turėjau tikrai ne kelis, o bent keliolika, jei ne keliasdešimt. Pastebėk beje, kad čia autorės žodžiai, aš parašiau kiek kitaip: [i:3q67zpsi]Dažnai narcizinė asmenybė traukia priklausomą.Įsivaizduokite, ar galite būti su švelniu ir atsidavusiu? Atrodo neįtikėtina, bet yra žmonių, negalinčių priimti nuoširdžios meilės ir rūpestingumo iš savo partnerio, jiems reikia būti įskaudinamiems laikas nuo laiko, kad jie pasijustų kaip vaikystėje...[/i:3q67zpsi] Manau,autorė atpažino save mano žodžiuose ir interpretavo, kad jos vyras negeba mylėti. Aš gi šito tikrai nežinau ir to nerašiau.
O tavęs noriu paklausti, kaip suprasti [i:3q67zpsi]gydytis zaizdas kito saskaita[/i:3q67zpsi]? Taip vadinasi jei ieškome kito partnerio po nesėkmingos meilės? Tuomet mes visi gydomės kitų sąskaitą, visi - tai tie, kurie kada nors draugavo/gyveno partnerystėje ir išsiskyrė. Nes nebūna skyrybų be sužeidimų, kurie dažniausiai lieka visam gyvenimui.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/03/17 13:44:59 13:44:59

svetlana:
O tavęs noriu paklausti, kaip suprasti [i:3vmnuyqp]gydytis zaizdas kito saskaita[/i:3vmnuyqp]? Taip vadinasi jei ieškome kito partnerio po nesėkmingos meilės? Tuomet mes visi gydomės kitų sąskaitą, visi - tai tie, kurie kada nors draugavo/gyveno partnerystėje ir išsiskyrė. Nes nebūna skyrybų be sužeidimų, kurie dažniausiai lieka visam gyvenimui.

Na gali darasyti kito NERVU saskaita. Kito LAIKO saskaita. Kito MEILES saskaita. Ir tt...
nereik sakyti VISI. Nes ne visi neria ISKARTO i naujus santykius. ( asmeniskai nepradekim kalbetis)
Tiesa manau ir pati gerai zinai jog vyrai mazai kalba apie savo jausmus. Ir faktas tas, kad iki oficialiu skyrybu jie jau buna susitaike su tuo.( jei tai vyksta vyro iniciatyva )
Zinoma gali likti ir visam gyvenimui, jei su tuo nieko nedarysi. Yra tokiu faktu. Bet yra ir tokiu faktu, kad stai randas liko, bet jau nebeskauda.
Dazniau daugiau triuksmo del tariamos skauda nei taip yra istikruju. Ir visai kitaip pas vyrus, reciau, bet kaip vemia tai vemia. Tiesa pasakius tik karta oficialiai siame forume tai maciau.

Ps ne klausimo autorei. Man su Svetlana kazkokia kate kelia perbego.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/03/17 14:53:26 14:53:26

Ps ne klausimo autorei. Man su Svetlana kazkokia kate kelia perbego.[/quote]
Aš, kaip skaitytoja iš šalies, galiu padėt tau atsakyti. Ta katė - tai tavo paties žodžiai. Visi juk pasiskaitome vieni kitų komentarus, jau ne kartą pastebėjau, kaip pats kelis kartus labai nemandagiai ir nepagarbiai esi Svetlanai užvažiavęs, maniau, kad gal man tik taip pasirodė, laukiau ką atsakys ji. Mano supratimas pasitvirtino. Bet net jei tai buvo nedasišnekėjimas, kuris buvo įžeidžiantis, po viso to tau supratimas atsiprašyti neatėjo. Štai ir visa katės mįslė. kokios išvados iš to sektų? Pats jas pasidaryk

Be saibu

B

623 įrašai

2013/03/17 16:47:17 16:47:17

labaivairuojanti: Ps ne klausimo autorei. Man su Svetlana kazkokia kate kelia perbego.

Aš, kaip skaitytoja iš šalies, galiu padėt tau atsakyti. Ta katė - tai tavo paties žodžiai. Visi juk pasiskaitome vieni kitų komentarus, jau ne kartą pastebėjau, kaip pats kelis kartus labai nemandagiai ir nepagarbiai esi Svetlanai užvažiavęs, maniau, kad gal man tik taip pasirodė, laukiau ką atsakys ji. Mano supratimas pasitvirtino. Bet net jei tai buvo nedasišnekėjimas, kuris buvo įžeidžiantis, po viso to tau supratimas atsiprašyti neatėjo. Štai ir visa katės mįslė. kokios išvados iš to sektų? Pats jas pasidaryk[/quote]
Mieloji, Svetlana savo liezuvi turi. Jei tai as asmeniskai kur izeidziau, ji pati pasakys. Lai pasako, o as atsiprasysiu jei pajausiu kur buvau per smarkus.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/03/17 17:00:54 17:00:54

Ps. Iskelkit verciau kokia nors sena tema, asmeniskiems susirasinejimams.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume