38metė: Ačiū už vertingus patarimus. Pozityvumo man šiuo metu ir trūksta. bandysiu pasinaudoti. Bet nelabai suprantu kodėl man nepadės nauja meilė. Būtent to man labiausiai dabar ir reikia, nes supratau kad jau daugelį metų buvau vieniša, nes jis manęs niekada nesuprato, o tik pajungė savo interesams..
Kokie pazistami klausimai.
Pacioje pradzioje esi minejusi, kad jis suvartys psichologa. Labai noreciau paziureti i sia situacija. Sioje vietoje daug ko nesupratau. Pirmiausia, psichologai neskirti, kad juos kazkas vartytu. Psichologija skirta susigaudyti jausmuose. Ir tada nesuprantu kodel tu uz ji jausies gedingai?
Na bet saukstai po pietu.
Nauja meile padeti Tau gali. Toji pagalba pasireikstu tuo, kad senus jausmus pridenksi nauju lapu. Tai ne nauju santykiu kurimas, o saves gydymo iliuzija.
Isiklausyk i ko labiausiai dabar nori! Nori meiles. Nori jausmo. Kaip imanoma, kad kitas zmogus Tau duotu tai ko pats neturi?
Lengva myleti kai myli. Tai koksai Tavo nuopelnas meileje tam zmogui?
Yra zmoniu kurie myli pacia meile. Situos klausimus iskeliau savianalizei.
Vaizdziau apie meile ir sia situacija perkeltine prasme.
Stai stovi uzgeses pecius(sirdis) stai malkos stai degtukai. Dabar reikalingas peckurys savanoris. Tai daug maz savo darbo profas. O jei ne profas, tai sitas net nezino kas yra malkos. Na pirmas ugni uzkure, eina imiska kerta malkas, kurena. Ty DIRBA.
Antrasis taip pat gali buti profas, bet jam reik parodyti KAIP.
Yra dar trecias, o isties pirmas kuris uzdega Ugni. Kurios tiek apstu, kad norisi Ja dalintis. Su Ja nesijauti vienas. Ugnis kuri gydo, kuri nuspalvija gyvenima naujomis spalvomis.
Apie tai daug rasoma knygoje ,,zavingoji,, gal teko skaityti?
Nebijok kalbetis! Suprantu kaip jautiesi.