Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Nėra kur toliau eiti

Nėra kur toliau eiti

senas chrienas

S

43 įrašai

2013/03/16 17:58:21 17:58:21

deepsorrow:
Be saibu: Buvo, buvo atsidure ir ne vienas.

(Na braliukas ir samanta, gal norit pritaikyti savo pagalbos modeli? pasiklausysiu)

Na o ką čia taikyt viskas paprasta - jeigu netinka vadinasi keiti arba nustoji bambėt koks esi nelaimingas ir toliau tylomis gyveni.
Yra tų kvalifikacijos keitimo programų, neakivaizdinės studijos ir t.t. Jeigu nėra tikslo gyventi tai jokie psichologai nepadės.

Sunku gyventi, kai nera tikslo, bet imanoma,bet nepakeliamai sunku, kai nera noro gyventi.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/03/16 18:49:03 18:49:03

"Svarbiausia neuzsisklest savyje ir stengtis kiek imanoma daugiau bendrauti gyvai su pozityviais zmonemis. Jei filmai tai tik pozityvus, pamokantys, suteikiantys vilti, arba geros komedijos, bet jokiu nevykusiu namu seimininkiu serialu."
Pozityvi aplinka išties turi stebuklingai gydantį poveikį. Net labai pravartu tokiais atvejais pasiskaityti humoreskas nete. Pozityvus požiūris ir sveikas geras jumoras turi didžiulę jėga, todėl tokioms aplinkybems susiklosčius, palinkėčiau gerų, linksmų žmonių apsupties.
Be to, turiu tokį įsitikinimą, jei per ilgai nasiseka sudėlioti, gal tai ne tau. Savo viduje paieškok atsakymų

38metė

3

6 įrašai

2013/03/16 19:20:29 19:20:29

Ačiū už vertingus patarimus. Pozityvumo man šiuo metu ir trūksta. bandysiu pasinaudoti. Bet nelabai suprantu kodėl man nepadės nauja meilė. Būtent to man labiausiai dabar ir reikia, nes supratau kad jau daugelį metų buvau vieniša, nes jis manęs niekada nesuprato, o tik pajungė savo interesams. Supratau tik dabar, o jaučiau jau senokai.
Pasakiau jam kad mes skiriamės. Tiesa, mes ne sutuoktiniai ir vaikų neturime. Jis sutiko, bet pateikė taip, tartum tai būtų mano sprendimas. Jaučiu kaltę!
Taip, man jo gaila, kaip čia kažkas manęs klausė. Gaila, nes jokia moteris vargu su juo ilgai išbus, nes jis turi asmenybės pakitimų: narciziskas, šykštus, savininkiškas, arogantiškas, kritiškas. Turi ir daug gerų savybių, bet tos blogosios viską užgožia. Man jo gaila, jis liks visai vienas, nes net artimų draugų neturi. Mano draugės stebisi kaip tiek laiko galėjau su juo išdraugauti, sako kad aš geležinė ledi.

Svetlana

S

980 įrašai

2013/03/16 19:38:27 19:38:27

Yra žmonių, su kuriais be galo sudėtinga,netgi neįmanoma, o yra ir tokių, su kuriais lengva ir paprasta. Pagalvokite, kodėl jums priimtinas kaip tik pirmas variantas - kai sunku. Manau kad atsakymas slypi jūsų asmenybėje. Dažnai narcizinė asmenybė traukia priklausomą. Jums blogai, jūs kankinatės ir priėjote net iki nenoro gyventi. Jums gaila vyro, o ar jus jis gaili? Jis pats pripažino (rašote), kad jis piktas ir kerštingas. Ar smagu su tokiu būti? Įsivaizduokite, ar galite būti su švelniu ir atsidavusiu? Atrodo neįtikėtina, bet yra žmonių, negalinčių priimti nuoširdžios meilės ir rūpestingumo iš savo partnerio, jiems reikia būti įskaudinamiems laikas nuo laiko, kad jie pasijustų kaip vaikystėje... Na, taip giliai nelindus, noriu jums patarti pakeisti jūsų santykius, jei tai įmanoma, dar kartą, bet jau ryžtingai ir aiškiai pasikalbėti su vyru apie savo išgyvenimus. Jei pokalbis ir vėl nepavyks, tuomet lieka skyrybos. Jūs pati sakote, kad nėra kur eiti. Bet skyrybos yra kelias, ir kitąsyk vienintelis. O toliau - matysite. Atsiras jūsų kelyje ir kitokių žmonių - kurie jus gerbs, mylės, išklausys, padės... Tikiu, kad to nusipelnėte, kaip ir kiekvienas mūsų. Laikykitės, sėkmės ir stiprybės .

Be šaibų, atėjo tavo eilė. Ką patarsi?

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/03/16 20:02:49 20:02:49

38metė: Ačiū už vertingus patarimus. Pozityvumo man šiuo metu ir trūksta. bandysiu pasinaudoti. Bet nelabai suprantu kodėl man nepadės nauja meilė. Būtent to man labiausiai dabar ir reikia, nes supratau kad jau daugelį metų buvau vieniša, nes jis manęs niekada nesuprato, o tik pajungė savo interesams. Supratau tik dabar, o jaučiau jau senokai.
Pasakiau jam kad mes skiriamės. Tiesa, mes ne sutuoktiniai ir vaikų neturime. Jis sutiko, bet pateikė taip, tartum tai būtų mano sprendimas. Jaučiu kaltę!
Taip, man jo gaila, kaip čia kažkas manęs klausė. Gaila, nes jokia moteris vargu su juo ilgai išbus, nes jis turi asmenybės pakitimų: narciziskas, šykštus, savininkiškas, arogantiškas, kritiškas. Turi ir daug gerų savybių, bet tos blogosios viską užgožia. Man jo gaila, jis liks visai vienas, nes net artimų draugų neturi. Mano draugės stebisi kaip tiek laiko galėjau su juo išdraugauti, sako kad aš geležinė ledi.

Patikėk, tikrai ateis laikas meilei, tačiau kol nerandi harmonijos pati su savimi geriau neskubėti, nes užsitesę nedarnūs įtempti sąntykiai gali įtakoti.
Namanau, kad sprendimą priemei neapgalvojus. Nekaltink savęs, vien jau todėl, kad toje draugystėje buvote abu. O dėl draugų - tai tikrų gerų draugų išties gali būti vienas ar du, tačiau jei visai jų nėra - manau problema jame pačiame

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/16 20:17:54 20:17:54

Be šaibų, atėjo tavo eilė. Ką patarsi?[/quote]
Žiūrėjau pro rakto skylutę į deepsorrow, tuoj pakalbėsiu

Be saibu

B

623 įrašai

2013/03/17 05:30:18 05:30:18

svetlana:

Be šaibų, atėjo tavo eilė. Ką patarsi?

Patarsi.

Man atrodo ir Tave mokino nepatarineti.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/03/17 05:44:18 05:44:18

Kai isipjaunama i ranka atsiveria zaizda. Ji kraujuoja...

Skyrybu atveju taip pat atsiranda zaizda.
Internete galybe straipsniu apie tai.
Paieskos laukelyje surinkau skyrybu fazes.
Paemiau pirma pasitaikiusi straipsni.
[url:8pucmu6s]http://www.up.lt/straipsniai/skaitykite/?article_id=881[/url:8pucmu6s]
Liudeti, pykti, analizuoti naturalu. Neteisinga skubeti ir ignoruoti SAVE, SAVO jausmus. Visa tai reik isgyventi. Kitaip neisgyventus JAUSMUS atsinesim i naujus santykius. Senus JAAUSMUS tapatinsim su visai kitu asmeniu.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/03/17 06:59:56 06:59:56

38metė: Ačiū už vertingus patarimus. Pozityvumo man šiuo metu ir trūksta. bandysiu pasinaudoti. Bet nelabai suprantu kodėl man nepadės nauja meilė. Būtent to man labiausiai dabar ir reikia, nes supratau kad jau daugelį metų buvau vieniša, nes jis manęs niekada nesuprato, o tik pajungė savo interesams..

Kokie pazistami klausimai.

Pacioje pradzioje esi minejusi, kad jis suvartys psichologa. Labai noreciau paziureti i sia situacija. Sioje vietoje daug ko nesupratau. Pirmiausia, psichologai neskirti, kad juos kazkas vartytu. Psichologija skirta susigaudyti jausmuose. Ir tada nesuprantu kodel tu uz ji jausies gedingai?
Na bet saukstai po pietu.

Nauja meile padeti Tau gali. Toji pagalba pasireikstu tuo, kad senus jausmus pridenksi nauju lapu. Tai ne nauju santykiu kurimas, o saves gydymo iliuzija.
Isiklausyk i ko labiausiai dabar nori! Nori meiles. Nori jausmo. Kaip imanoma, kad kitas zmogus Tau duotu tai ko pats neturi?
Lengva myleti kai myli. Tai koksai Tavo nuopelnas meileje tam zmogui?
Yra zmoniu kurie myli pacia meile. Situos klausimus iskeliau savianalizei.
Vaizdziau apie meile ir sia situacija perkeltine prasme.
Stai stovi uzgeses pecius(sirdis) stai malkos stai degtukai. Dabar reikalingas peckurys savanoris. Tai daug maz savo darbo profas. O jei ne profas, tai sitas net nezino kas yra malkos. Na pirmas ugni uzkure, eina imiska kerta malkas, kurena. Ty DIRBA.
Antrasis taip pat gali buti profas, bet jam reik parodyti KAIP.

Yra dar trecias, o isties pirmas kuris uzdega Ugni. Kurios tiek apstu, kad norisi Ja dalintis. Su Ja nesijauti vienas. Ugnis kuri gydo, kuri nuspalvija gyvenima naujomis spalvomis.

Apie tai daug rasoma knygoje ,,zavingoji,, gal teko skaityti?
Nebijok kalbetis! Suprantu kaip jautiesi.

senas chrienas

S

43 įrašai

2013/03/17 09:10:40 09:10:40

38metė: Ačiū už vertingus patarimus. Pozityvumo man šiuo metu ir trūksta. bandysiu pasinaudoti. Bet nelabai suprantu kodėl man nepadės nauja meilė. Būtent to man labiausiai dabar ir reikia, nes supratau kad jau daugelį metų buvau vieniša, nes jis manęs niekada nesuprato, o tik pajungė savo interesams. Supratau tik dabar, o jaučiau jau senokai.

Keistas sutverimas yra zmogus. Kai myli kita , nemato jame nieko blogo, bet kai meile praeina, nebegali nieko gero pasakyti apie ta kur vakar dar mylejo. Beda cia ne jame, o tavyje arba
abiejuose jumyse. Juk is esmes viskas kas jame tau nepatinka yra tavo pacios kvailystes. Jus abu susitikot tam, kad patenkinti savo poreikius, (dazna poru klaida) bet kai matai, kad kitas to nedaro atsiranda pyktis ir jausmas, kad tai ne tas zmogus ir kyla noras atskleisti visa tiesa apie tai, koks jis nevykelis. Zinoma tai tiesa, bet tai tik tavo tiesa, o jis turi savo tiesa apie tave.
[b:33lmh4uu] Turi suprasti, kad nesi geresne uz ji ir prisiimti atsakomyb[/b:33lmh4uu]e. Kitaip sakant tu pati sau nutiesei kelia ten , kur dabar esi. O nauja meile, tai tik tavo svajoniu proekcija nieko bendro neturinti su realybe.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume