Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Nėra kur toliau eiti

Nėra kur toliau eiti

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/17 17:26:34 17:26:34

Mieloji, Svetlana savo liezuvi turi. Jei tai as asmeniskai kur izeidziau, ji pati pasakys. Lai pasako, o as atsiprasysiu jei pajausiu kur buvau per smarkus.[/quote]
Tau ji leido suprasti.
O atsiprašymo reikia tau pačiam, nes atleidimui atsiprašymas nereikalingas, atsiprašymas reikalingas kaip neteisingo poelgio suvokimas, pats turi pajausti, aš tik padėjau..

Svetlana

S

980 įrašai

2013/03/17 20:18:47 20:18:47

Be saibu: Man su Svetlana kazkokia kate kelia perbego.

Neperbėgo, mielasis Be šaibų . Mes tik oponentai, moksliniai bendradarbiai ir gyvenimo pilnatvės kūrėjai - kiekvienas savaip.
Visi - turėjau omeny visi kas kuria naujus santykius tuoj pat po skyrybų. Aš neįėjau į jų skaičių, bet galėjo nutikti ir taip. Tiesiog nepasitaikė man tuomet žmogaus netyčia, o tyčia neieškojau. Nemanau kad tai klaida - kurti tuoj pat kai sugriovei. Bent jau ne visiems.
Spaudžiame vienas kitam dešinę ir tęsiame toliau .

Svetlana

S

980 įrašai

2013/03/17 20:24:08 20:24:08

labaivairuojanti: Ps ne klausimo autorei. Man su Svetlana kazkokia kate kelia perbego.

Aš, kaip skaitytoja iš šalies, galiu padėt tau atsakyti. Ta katė - tai tavo paties žodžiai. Visi juk pasiskaitome vieni kitų komentarus, jau ne kartą pastebėjau, kaip pats kelis kartus labai nemandagiai ir nepagarbiai esi Svetlanai užvažiavęs, maniau, kad gal man tik taip pasirodė, laukiau ką atsakys ji. Mano supratimas pasitvirtino. Bet net jei tai buvo nedasišnekėjimas, kuris buvo įžeidžiantis, po viso to tau supratimas atsiprašyti neatėjo. Štai ir visa katės mįslė. kokios išvados iš to sektų? Pats jas pasidaryk[/quote]
Taip, man per kovo 8-ą iš tikrųjų užvažiavo Be Šaibų smarkokai, bet aš pripratau neįsižeisti. Psichologo darbas ir mokslas užgrūdino. Atsiprašymą priimčiau maloniai . Ačiū, Labaivairuojanti. Džiūgu matyti protingus, mandagius pačios postus. Visų kitų svečių, kurių yra tokie -irgi.

Svetlana

S

980 įrašai

2013/03/17 20:29:23 20:29:23

Be saibu: Ps. Iskelkit verciau kokia nors sena tema, asmeniskiems susirasinejimams.

Nesupratau, kam su kuo siūlai asmeniškai susirašinėti senoje temoje? Ir kuo blogesnė tuo atžvilgiu ši nauja? Autorė bet kada gali įsiterpti, jos problema, tikiuosi, nepamiršta, daug kas atsakyta. Toliau - dirbti jai pačiai.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/03/18 06:52:00 06:52:00

svetlana:
Taip, man per kovo 8-ą iš tikrųjų užvažiavo Be Šaibų smarkokai, bet aš pripratau neįsižeisti. Psichologo darbas ir mokslas užgrūdino. Atsiprašymą priimčiau maloniai . Ačiū, Labaivairuojanti. Džiūgu matyti protingus, mandagius pačios postus. Visų kitų svečių, kurių yra tokie -irgi.

Vakar buvo kovo 17 ty devynios dienos praėjo. Dar nešiojiesi visa tai.
Primink man tą vietą kurioje įsižeidei.

Gal žinai kodėl autorė pasakė tai ko tu nesakei?

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/03/18 09:07:06 09:07:06

be saibu:
svetlana:

Vakar buvo kovo 17 ty devynios dienos praėjo. Dar nešiojiesi visa tai.
Primink man tą vietą kurioje įsižeidei.

Gal žinai kodėl autorė pasakė tai ko tu nesakei?

Žmagau, išgirsk pagaliau, klausei nuomonės, o nuomonė ne par vieną dieną ateina ir ne iš vienos eilutės. Tau gi aiškiai parašė, per kovo 8 tavo žodžiai buvo nemandagūs ir grubūs. O būtent tavo paties mintys formuoja žožius, elgesį, veiksmus. Tada kieno buvo žodžiai? Tavo? O gal švento Petro?

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/18 09:39:13 09:39:13

labaivairuojanti:

Žmagau, išgirsk pagaliau, klausei nuomonės, o nuomonė ne par vieną dieną ateina ir ne iš vienos eilutės. Tau gi aiškiai parašė, per kovo 8 tavo žodžiai buvo nemandagūs ir grubūs. O būtent tavo paties mintys formuoja žožius, elgesį, veiksmus. Tada kieno buvo žodžiai? Tavo? O gal švento Petro?

Tai ar aš ginčijuosi laiką ir kieno žodžiai?
Kaip jautiesi labaivairuojanti?

Be saibu

B

623 įrašai

2013/03/18 09:40:24 09:40:24

Svečias:
labaivairuojanti:

mano

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/03/18 09:50:53 09:50:53

Svečias:
labaivairuojanti:

Su akim ir su ausim
Taikos ir santarvės pačiam su savimi ir supančia aplinka. Jei taip reaguoji, daugiau nuomonės neklausk

Tai, kaip supratau, dažnai tenka važinėti?

Be saibu

B

623 įrašai

2013/03/18 09:55:23 09:55:23

Nesakysiu ir nekalbėsiu su tavimi.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume