Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Šizoidinė asmenybė

Šizoidinė asmenybė

keite

K

29 įrašai

2012/05/25 05:35:49 05:35:49

Ugnelė.: O tu, Keite, visada elgiesi taip, kaip patinka tam šalia tavęs esančiam? Kaip manai, ar ilgas nešnekėjimas, kaip pati sakai, yra gerai ir patinka tavo draugui?

Ne, taip nemanau, bet toks mano elgesys atsiranda atsiranda po melo ar skaudinimo. Vieniems nepatinka vieni dalykai, kitiems kiti, o man nepatinka melas.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/05/25 11:18:55 11:18:55

keite: Paprasciausiai po kiekvieno melo ar neteisybes nesneku (pries tai susibaru)su antra puse gan ilgai, tai mane labai sekina, taciau noriu matyti aplink supanti pasauli be melo, kas priklauso man - tas man.

Nezinai kaip tai sekina ji.

Greiciausiai todel, kad pasaulis priklauso tau.

Gydytojų konsultacijos

Psichinė sveikata
Klausimas užduotas 2011-12-10
jei vyras del smulkmenos,mazo nesutarimo arba siaip nesikalba su zmona savaite ir daugiau-tai normalu?
Atsakymas:
Sveiki, taip neturėtų būti. Panašu, kad vyro pyktis labai gilus ir išreiškiamas neteisingai- nekonstruktyviai, bet per pasyvią agresiją- nekalbėjimą. Man kelia susirūpinimą tai, kad Jūs tuo abejojat...juk turėtumėt jaustis labai sunkiai.
[url:3g9hokra]http://www.pasveik.lt/gydytoju-konsultacijos/11;2;system;1942[/url:3g9hokra]

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/25 19:39:28 19:39:28

Linas3: As pats sizoidas diagnozuotas , tiesiog idomu ka manot , sakyciau ka pasakei begit kuo toliau mano atveju juokingai skamba Sizoidu netampama ,per metus tai ir prasideda nuo vaikystes . Aisku yra tikrai nesveiku , bet kazkaip kiek as pazystu ju ,tai visi siekiantys ar jau gan daug pasieke , kovojantys su savo , net nezinau ar vadint liga ar dovana , pereiti visa ta kelia lipant is sios duobes . Atsiveria tas pasaulis kurio daug kas nepamato gyvenime , ilgai kankinausis , dabar mane tiesiog veza ta laisve ,kaip kasdien mokaisis , bendraudamas su vaikisku smalsumu zvelgi i pasauli ,nors daug ka atstumia infantilus bendravimas ... Daug galiu sneket apie tai

Mielas, Linai, tikrai tikekites santykiu, tik, zinoma, nesigirkit kiekvienai sutiktai, kad esat sizoidas Ir BUTINAI lankykit psichoterapija, tai tik asmenybes ar charakterio sutrikimas (kaip ten vadinama), o ne kazkas igimto - tokie dalykai tikrai isgydomi

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/25 21:01:41 21:01:41

be saibu:
keite: Paprasciausiai po kiekvieno melo ar neteisybes nesneku (pries tai susibaru)su antra puse gan ilgai, tai mane labai sekina, taciau noriu matyti aplink supanti pasauli be melo, kas priklauso man - tas man.

Gydytojų konsultacijos

Psichinė sveikata
jei vyras del smulkmenos,mazo nesutarimo arba siaip nesikalba su zmona savaite ir daugiau-tai normalu?
Atsakymas:
Sveiki, taip neturėtų būti. Panašu, kad vyro pyktis labai gilus ir išreiškiamas neteisingai- nekonstruktyviai, bet per pasyvią agresiją- nekalbėjimą. Man kelia susirūpinimą tai, kad Jūs tuo abejojat...juk turėtumėt jaustis labai sunkiai.
[url:fgcbftnm]http://www.pasveik.lt/gydytoju-konsultacijos/11;2;system;1942[/url:fgcbftnm]

Kaip Jus patartumete spręsti toki tylos konfliktą, kaip žmogui leisti suprasti, kad tai nėra problemos sprendimas??

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/25 21:08:14 21:08:14

be saibu:

Gydytojų konsultacijos

Psichinė sveikata
Atsakymas:
[url:3tp2d9nu]http://www.pasveik.lt/gydytoju-konsultacijos/11;2;system;1942[/url:3tp2d9nu]

[b:3tp2d9nu]Be saibu[/b:3tp2d9nu], kadangi nepazistamo zmogaus (t.y. taves nenoriu izeist) gal gali pakomentuoti savo komentara citatoje. Juk 100% zinai kad tai ne mano rasliava, kodel cituoji ne mano fraze? Ar turi priega kaip sio forumo diskusiju moderatoriaus ar psichologo? ir kaip nori - taip perredaguoji zinutes? As daug maz nusimanau chakeriuose, bet forume yra ir jautriu zmoniu(ne as, nes niekada asm santykiu nerasauis savi Id adreso). Gal pakomentuosi viesai savon atsakyma NE mano citatoje?

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/26 06:17:59 06:17:59

Zinoma, kad galiu pakomentuoti.
Nesakiau, kad veliau pridedami klausimas buvo tavo.sakiau linkiu pridetame surasti savo elgesio tapatuma. Kabliukas susipazinti kas yra pasyvi agresija kurios nesigini.
O apie visur matancius melagius gali rasti, psichologija tau sio mesio numerije. Straipsnis socialinis intelektas.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/05/26 06:19:41 06:19:41

Svečias:
Kaip Jus patartumete spręsti toki tylos konfliktą, kaip žmogui leisti suprasti, kad tai nėra problemos sprendimas??

knyga
Nepramintuoju taku

keite

K

29 įrašai

2012/05/26 06:54:13 06:54:13

Svečias: Zinoma, kad galiu pakomentuoti.
Nesakiau, kad veliau pridedami klausimas buvo tavo.sakiau linkiu pridetame surasti savo elgesio tapatuma. Kabliukas susipazinti kas yra pasyvi agresija kurios nesigini.
O apie visur matancius melagius gali rasti, psichologija tau sio mesio numerije. Straipsnis socialinis intelektas.

Ten yra citata [b:1lt4zcg9]keite rase[/b:1lt4zcg9]. Juk tai ne as rasiau .

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/26 07:34:09 07:34:09

keite: Tai ar del tokiu vidiniu dalyku (nezinau kaip cia geriau issireiksti), reikia kreiptis i medikus ir dar pagal TLK diagnoze yra? as nustebusi net labai. As asmeniskai turiu labai savo tvirta nuomone, nuo jos beveik niekada neatsisakau, nors toleruoju ir mane supanciu zmoniu nuomone. Man tiesiog yra labai sunku susitaikyti su neteisybe ir melu, kuris mane supa karts nuo karto. As neskaiciau siulomos knygos, bet man labai sunku isgyventi nesutarimus su savo antra puse. Jis galvoja, kad as kreipiu demesi nei i nieka, bet as tiesiog labai nepakenciu melo, issisukinejimo. Bandau net ieskoti kaltes savyje, bet man neiseina. Gal ir as kazkuom sergu (jau tikrai kyla tokie klausimai0. Paprasciausiai po kiekvieno melo ar neteisybes nesneku (pries tai susibaru)su antra puse gan ilgai, tai mane labai sekina, taciau noriu matyti aplink supanti pasauli be melo, kas priklauso man - tas man.

[url:376zpncy]http://diskusijos.darnipora.lt/sizoidine-asmenybe-t7037-10.html[/url:376zpncy]

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/26 08:54:56 08:54:56

keite:
Ugnelė.: O tu, Keite, visada elgiesi taip, kaip patinka tam šalia tavęs esančiam? Kaip manai, ar ilgas nešnekėjimas, kaip pati sakai, yra gerai ir patinka tavo draugui?

Ne, taip nemanau, bet toks mano elgesys atsiranda atsiranda po melo ar skaudinimo. Vieniems nepatinka vieni dalykai, kitiems kiti, o man nepatinka melas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume