Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Šizoidinė asmenybė

Šizoidinė asmenybė

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/26 09:03:35 09:03:35

Sita Keite yra melage.Pati nekencia melo , o pati meluoja Oi negrazu

Be saibu

B

623 įrašai

2012/05/26 09:27:30 09:27:30

Yra sakoma kuo kvepi tuo kitus teplioji. Vagis visur mato vagis, melagis-melagius ir pan.
Negaves silumos, patyres isdavyste zmogus bus itarus. Neatleides bus kaltintoju. Visa zinantis, turintis tvirta nuomone, nebrandus.
Nekalbejimas tai ne tik agresija, bet ir manipuliacija su tikslu perdaryti zmogu pagal savo supratimo paveiksla. Kaip gyventi zmogui kuris patalpintas i ne savo remus?
Mano nuomone, sveikas zmogus nesitaikys su istisiniais melais iki tam tikro skaiciaus. Zmogus siekia bendrystes ne jos iliuzijos. Nesakau, kad barnis yra blogai, sakau barnis turi ir teigiamu pusiu jei is ju daromos isvados.
Nekalbadieniai kaip kalejimas. Ar neturetu buti skaudu kai taves neatliepia pats artimiausias? O ka tuomt daryti tai kitai pusei kurios neatliepia? Mano galva, tai viena is priezasciu, kaip atsiranda trikampiai.
Nusiimk ordinus ir ieskokis pagalbos ne virtualioje erdveje.

keite

K

29 įrašai

2012/05/26 09:37:56 09:37:56

Nea, as keite nesu melage. Taip, cia mano du dialogai, bet kazkas juos paeme ir suredagavo taip kaip jam patiko(ar taip kaip jis norejo suprasti ). Todel ir gavosi taip kaip as nerasiau. Taip nera kaip tas 'ne' mano [b:3hhe08qm]keite rase[/b:3hhe08qm].
Labai dekui uz pamokymus ir kritika kas liecia mano nesnekejima su antra puse, bet jei taip noriu elgtis taip ir elgiuos. O ziuriu kada sviezienos i foruma imetama - yra ka grauzt .

Be saibu

B

623 įrašai

2012/05/26 09:49:44 09:49:44

keite: O ziuriu kada sviezienos i foruma imetama - yra ka grauzt .

Pries kokius metus moderatorius buvo isikises grubiai tariant.

Pati save prie kompo pasodinai.
Pati nuomones prasiai. Ir vel neteisingas tas pasaulis, tik ne as jame.
O as tave tik atspindejau.
Zinau, kad neskanu.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/26 09:50:34 09:50:34

Be saibu: Yra sakoma kuo kvepi tuo kitus teplioji. Vagis visur mato vagis, melagis-melagius ir pan.
Negaves silumos, patyres isdavyste zmogus bus itarus. Neatleides bus kaltintoju. Visa zinantis, turintis tvirta nuomone, nebrandus.
Nekalbejimas tai ne tik agresija, bet ir manipuliacija su tikslu perdaryti zmogu pagal savo supratimo paveiksla. Kaip gyventi zmogui kuris patalpintas i ne savo remus?
Mano nuomone, sveikas zmogus nesitaikys su istisiniais melais iki tam tikro skaiciaus. Zmogus siekia bendrystes ne jos iliuzijos. Nesakau, kad barnis yra blogai, sakau barnis turi ir teigiamu pusiu jei is ju daromos isvados.
Nekalbadieniai kaip kalejimas. Ar neturetu buti skaudu kai taves neatliepia pats artimiausias? O ka tuomt daryti tai kitai pusei kurios neatliepia? Mano galva, tai viena is priezasciu, kaip atsiranda trikampiai.
Nusiimk ordinus ir ieskokis pagalbos ne virtualioje erdveje.

Jau pagalbos virtualioj erdvej tikrai neieskau, nes man kol kas jos nereikia. Gyvenu savo protu, nenusiteikusi kesti mela amzinai, ir zmogaus perdaryti su savo tylejimu tikrai nesiruosiu. Vieniems yra gerai, kada ju antros puses meiluzius turi, kiti nesitaiksto su tuo ir skiriasi, vieni gali valgyt is neplautos lekstes, kiti ne.. Taip ir su tarpusavio santykiais. Nenoriu - nesitaikstau, jei atsibos - iseisiu. Gyvenu sia diena, neuzsiplanuoju kazko i ateiti, nes nezinu kur mane likimas nuves. Be to labai moku dziaugtis ka turiu siuo metu, tai kad agresijos savyje neiziuriu. As save pazistu tikrai geriau, nei sveciai .

Be saibu

B

623 įrašai

2012/05/26 09:54:35 09:54:35

keite: N bet jei taip noriu elgtis taip ir elgiuos. : .

Labai linkeciau vyresniu moteru su situo pasidalint.
Ziurek, kad vienai senatves nereiktu pasitikti.
Puiki proga sparnelius apsilauzyti...

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/26 10:07:04 10:07:04

Svečias: , tai kad agresijos savyje neiziuriu. As save pazistu tikrai geriau, nei sveciai .

tau neatrodo keista, kad visi mato, o tu ne?

keite

K

29 įrašai

2012/05/26 10:59:50 10:59:50

Svečias:
Svečias: , tai kad agresijos savyje neiziuriu. As save pazistu tikrai geriau, nei sveciai .

tau neatrodo keista, kad visi mato, o tu ne?

Visi cia kas? be saibu - svecias? Kodel mastai kad esi labai protingas? Man atsibodo grynai jau s malimas (atsiprasau uz issireiskima) . Yra patarle - duok durnam kelia. Tai daugiau sioj temelej nematau prasmes diskutuoti. Duodu kelia tau protinguoli . Ryskiai neturi kas veikt, gal tavo superprotingu issireiskimu jau ir tavo antra puse(jei dar turi) nebesupranta, todel paemes dialogo fraze is kur nors vartelioji taip kaip tau atrodo teisinga. Sekmes nepasiklysti tarp saves be saibu .

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/26 11:17:47 11:17:47

O TU neprotinguole keite ciuozk tiesiai i durnyna Vasaros g. Dabar atostogu metas ten daug laisvu vietu,pasigydyk sizoide

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/26 12:32:50 12:32:50

keite:
Visi cia kas? be saibu - svecias? Kodel mastai kad esi labai protingas? Man atsibodo grynai jau s malimas (atsiprasau uz issireiskima) . Yra patarle - duok durnam kelia.

gal tavo superprotingu issireiskimu jau ir tavo antra puse(jei dar turi) nebesupranta, .

oho.
Ar gali laimingas dalintis piktu?

Daug giliau nei, kad sioje temoje buvo diskutuota monilogu
Nebyjok

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume