Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Šizoidinė asmenybė

Šizoidinė asmenybė

keite

K

29 įrašai

2012/05/22 17:07:50 17:07:50

Tai ar del tokiu vidiniu dalyku (nezinau kaip cia geriau issireiksti), reikia kreiptis i medikus ir dar pagal TLK diagnoze yra? as nustebusi net labai. As asmeniskai turiu labai savo tvirta nuomone, nuo jos beveik niekada neatsisakau, nors toleruoju ir mane supanciu zmoniu nuomone. Man tiesiog yra labai sunku susitaikyti su neteisybe ir melu, kuris mane supa karts nuo karto. As neskaiciau siulomos knygos, bet man labai sunku isgyventi nesutarimus su savo antra puse. Jis galvoja, kad as kreipiu demesi nei i nieka, bet as tiesiog labai nepakenciu melo, issisukinejimo. Bandau net ieskoti kaltes savyje, bet man neiseina. Gal ir as kazkuom sergu (jau tikrai kyla tokie klausimai0. Paprasciausiai po kiekvieno melo ar neteisybes nesneku (pries tai susibaru)su antra puse gan ilgai, tai mane labai sekina, taciau noriu matyti aplink supanti pasauli be melo, kas priklauso man - tas man.

keite

K

29 įrašai

2012/05/22 17:09:42 17:09:42

Dar pamirsau parasyti, kad as taip pat savo visada pasiekiu, tik labai jau pavargau nuo visko.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/22 17:14:00 17:14:00

keite: Dar pamirsau parasyti, kad as taip pat savo visada pasiekiu, tik labai jau pavargau nuo visko.

kai kitas pavargs nuo to tavo siekimo ir nekalbejimo, tave paprasciausiai paliks ir tada galesi kovoti pati su savim. Nesakau, kad reikia toleruoti mela, bet ar nepagalvoji, kad kitam labai sunku salia taves, tokios teisybes ieskotojos?

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/22 17:37:50 17:37:50

Svečias:
keite: Dar pamirsau parasyti, kad as taip pat savo visada pasiekiu, tik labai jau pavargau nuo visko.

kai kitas pavargs nuo to tavo siekimo ir nekalbejimo, tave paprasciausiai paliks ir tada galesi kovoti pati su savim. Nesakau, kad reikia toleruoti mela, bet ar nepagalvoji, kad kitam labai sunku salia taves, tokios teisybes ieskotojos?

Neieskau pastoviai teisybes, bet kai liecia tarpusavio santykius (ir gan ilgus), tai zmogus , kuris yra salia manes ir zinantis kas man nepatinka , bet nesureiksminantis taip kaip as, o toliau elgiasi kaip jam atrodo teisinga( ir zinantis kad man tai nepatinka) - tai kaip siulai elgtis? uzmerkti akis? as pati galvoju, kad man sunku su juo, nieko pries gyventi nebe kartu (nes du zmones gyvena kartu kai jiems gera ), bet labai daug aplinkybiu lemia gyvenima kartu. Ir manau ne pas mane viena taip. Atrodo mylim, gyvenam.. o is tiesu darnu ir mylinciu ir neskaudinanciu vienas kito poru nera labai jau daug.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/05/23 16:05:45 16:05:45

Svečias:
zmogus , kuris yra salia manes ir zinantis kas man nepatinka , bet nesureiksminantis taip kaip as, o toliau elgiasi kaip jam atrodo teisinga( ir zinantis kad man tai nepatinka) - tai kaip siulai elgtis? uzmerkti akis?

O kodėl manai, kad žmogus turi elgtis ne taip, kaip jam atrodo teisinga, o taip, kad patiktų tau?
Jis gi irgi turi savo nuomonę ir savo mąstymą.
Aš, tarkim, elgčiausi visų pirma taip, kaip man atrodo teisinga ir kažin ar būčiau šalia žmogaus, kuris reikalautų, kad dėl jo elgčiausi prieš savo principus. Ir kaip tu sakai - visada pasiektų savo.
Kodėl tu nori, kad visi legtųsi pagal tave? Kodėl negali priimti žmonių tokių, kokie jie yra?
Manau, tokiu atveju geriau būti vienam.

keite

K

29 įrašai

2012/05/23 17:37:16 17:37:16

Ugnelė.:
Svečias:
zmogus , kuris yra salia manes ir zinantis kas man nepatinka , bet nesureiksminantis taip kaip as, o toliau elgiasi kaip jam atrodo teisinga( ir zinantis kad man tai nepatinka) - tai kaip siulai elgtis? uzmerkti akis?

O kodėl manai, kad žmogus turi elgtis ne taip, kaip jam atrodo teisinga, o taip, kad patiktų tau?
Jis gi irgi turi savo nuomonę ir savo mąstymą.
Aš, tarkim, elgčiausi visų pirma taip, kaip man atrodo teisinga ir kažin ar būčiau šalia žmogaus, kuris reikalautų, kad dėl jo elgčiausi prieš savo principus. Ir kaip tu sakai - visada pasiektų savo.
Kodėl tu nori, kad visi legtųsi pagal tave? Kodėl negali priimti žmonių tokių, kokie jie yra?
Manau, tokiu atveju geriau būti vienam.

Tai jei tau teisinga atrodo apgaudineti ir skaudinti savo antra puse - tai pirmyn!Kiekvienas zmogus turi buti savimi. As nekenciu melo ir apgaules. Is partnerio reikalauju atvirumo, o ne elgesio pagal mane.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/24 15:25:07 15:25:07

Keite, aš nežinau ar tau bent kiek padėtų keisti savo požiūrį ir pasistengti matyti tai kas gražu, bet pamėgink paskaityti knygą "Pamilk savo ligą", ten tikrai rasi daug gerų minčių.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/24 15:32:16 15:32:16

sita mergaite turi perdaug problemu, kad knygos ja isgydytu, nors pabandyti verta. Jei tik supras, kad skaito

Svetlana

S

980 įrašai

2012/05/24 20:33:35 20:33:35

Keite, jei tave žeidžia žmogaus, esančio šalia tavęs, melavimas,pasakyk jam ką jauti. Jei niekas nepasikeis ir melo kentėti nenori, juk visada galima su juo atsisveikinti. Man irgi nepriimtinas melas, jei jį skleistų mano žmogus. Kai į santykius įsivelia melas, yra rimta problema.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/05/24 20:46:37 20:46:37

O tu, Keite, visada elgiesi taip, kaip patinka tam šalia tavęs esančiam? Kaip manai, ar ilgas nešnekėjimas, kaip pati sakai, yra gerai ir patinka tavo draugui?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume