Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → man patinka vaikinas, bet jis turi draugę

man patinka vaikinas, bet jis turi draugę

ieva

I

96405 įrašai

2013/02/26 21:55:31 21:55:31

oho, kokiu erzilu padave

ieva

I

96405 įrašai

2013/02/26 22:02:03 22:02:03

ne aš pradėjau..nekreipiau į jį pradžioje jokio demesio..jis ilgai lakstė paskui mane,o jus visi sakote mano kalte...gerai uztenka jau jusu komentaru man.aciu.Pirma ir paskutini karta prasau patarimo internetu

ieva

I

96405 įrašai

2013/02/26 22:08:09 22:08:09

a, tai vadinasi norejai isgirsti, kokia tu nuostabi ir kad tave jis taip isimylejo, kad dabar tuoj puls tau po koju ir kad tokios meiles seiles pasaulis dar neregejo? Dziaukis, akis tau atvere, o tai butum cia prisisvajojus ko nerekia. O i blevyzgas nekreipk demesio. Kazkas sekso truksta, tai ir loja

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/02/26 22:21:41 22:21:41

Svečias: ne aš pradėjau..nekreipiau į jį pradžioje jokio demesio..jis ilgai lakstė paskui mane,o jus visi sakote mano kalte...gerai uztenka jau jusu komentaru man.aciu.Pirma ir paskutini karta prasau patarimo internetu

Na niekas čia nenori nieko baksnot pirštu - aš pasakiau kaip tai vyksta, mano kaip vyro akimis. Supraskit vieną dalyką - jeigu vyrui "atseit" nėra taip gerai su savo žmona, kaip su jumis - tai 85% kad tai ir pasiliks tik tokios tuščios šnekos, nepatiktų - jau seniai nebūtų. Ne jūsų kaltė - abiejų kaltė. Moterys mano, kad pas vyrus būna silpnybės akimirkos - oi ne, sąmoningai tai pasirenkama, o silpnybės akimirka - atpirkimo ožys

senas chrienas

S

43 įrašai

2013/02/27 08:42:08 08:42:08

Dovile-as: Aš norėjau patarimo,taip aš jį gavau, ir ačiu už tai.Toks gyvenimas,kvailos mes panos kai tikimės kažko kito.Pati gailiuosi to,bet padaryta kas padaryta.Jis nesakė,kad ja myli,bet nesake,kad nemyli..Tiesiog nežino,o kiek ten tiesos yra,kas čia žino.Atrodo tikrinau jį,rodė didele simpatija,o taip aš ir suklydau...

Na suklydai tai suklydai. Visi klystam. Tik nepradek dabar saves smerkti, tiesiog toks tavo noru rezultatas. Uztat dabar zinai, kad isskestos kojos gali atnesti net tik malonuma, bet ir labai sujaukti tavo mintis.

Dovile-as

D

7 įrašai

2013/02/27 08:49:32 08:49:32

Taip dabar viska aš suprantu...Atveriat man akis...Čia man pamoka,negalima nieko galvoti su užimtu.Nesvarbu kiek to dėmesio jis man rodė,turbūt to ir norėjo...Žinau tik tai,kad jis galėjo tikrai ne viena turėti,dėmesio vaikinas gavo daug,bet jis kitom tuo pačiu neatsakė.suprantat,vat taip aš ir prisigalvojau.

senas chrienas

S

43 įrašai

2013/02/27 09:47:04 09:47:04

Dovile-as: Taip dabar viska aš suprantu...Atveriat man akis...Čia man pamoka,negalima nieko galvoti su užimtu.Nesvarbu kiek to dėmesio jis man rodė,turbūt to ir norėjo...Žinau tik tai,kad jis galėjo tikrai ne viena turėti,dėmesio vaikinas gavo daug,bet jis kitom tuo pačiu neatsakė.suprantat,vat taip aš ir prisigalvojau.

Bent gali pasiguosti, kad buvai is visu geidziamiausia Uztat dabar zinai, kad ir tai nera rodiklis tavo lukesciams

Dovile-as

D

7 įrašai

2013/02/27 10:07:53 10:07:53

Bet musu draugai bendri yra,ką man daryti,kaip elgtis..Gal galite koki patarimą duoti?Ignoruoti jį?

senas chrienas

S

43 įrašai

2013/02/27 10:40:15 10:40:15

Dovile-as: Bet musu draugai bendri yra,ką man daryti,kaip elgtis..Gal galite koki patarimą duoti?Ignoruoti jį?

Cia jau tavo pasirinkimas. Klaidas gali salinti arba kartoti. Kad daug klaidu gyvenime kartosi tai cia faktas, tiesiog turi tai suvokti, ir jei imanoma stengtis tam pasipriesinti. Gali aukotis, bet neleisk sau buti kitu auka.

ieva

I

96405 įrašai

2013/02/27 10:55:06 10:55:06

Dovile-as: Bet musu draugai bendri yra,ką man daryti,kaip elgtis..Gal galite koki patarimą duoti?Ignoruoti jį?

atsiribok ir tiek. Gal jis nebus toks kiaule ir neskelbs visiems, kokia tu lengvai prieinama. Dar ir tokio teroro pasitaiko.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume